Haj sto si bezobrazan i vrjedas ali izgleda da nisi mentalno dobro drug. Predlazem da se pregledas sto prije najozbiljnije . Nemoj sta zamjeriti . Za tvoje dobro.zamorano je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:56Šta ba nikad ne ušao u premijer ligu??? Jesil ti blentav il si samo krezav! Kakav socio model ebo vas sociala više u kockaste glave! Ulagat češ u omladinske pogone ? Šta češ ti bolan uložit KVISKA MOŽEŠ SAMO ULOŽIT! Ebo te klub po tvojoj mjeri da nikad ne udje u PL!!! Ne udje li Čelik za 3 god u PL,vratit če se opet u kanton! To zapamti dobro,čuj socio model jel još 12 godina? Ja ču eto finansirat klub kao 12 igrač,kao vjerni navijač,učlanit ču još 5tero osim sebe u klub,( postavit ču sve kartice ovdje da ne misliš da lažem)kupujem ulaznice i artikle iz fan shopa finansiram koliko mogu a ti češ ganjat socio model bez PL!!! Koji si ti orangutan ,imal još takvih socio istomišljenika života ti glupog! Ti i takvi da napravite Čelik po mjeri Zeničana? Kad bolan,kad? Daj godinu da znamo! Što ne mogu ovih krezavih kockoglavih rutonja koji pametuju a od opreme za pametovanje samo imaju žgaravicu! Ebo te socio model i sirotinja više u lobanju praznu!aeroms33 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:55Ma pustite se posudbe iz Sa ljudi. Samo nasi igraci makar nikad ne usli u PL. Jer to je nas sistem ustroja kluba i nasa vizija. Mi smo klub sa socios modelom i guramo svoju pricu do kraja abd. Mi sutra mozemo prodati klub isto ali licno ne bi to nikada volio makar kuburili sa finansijsma zauvjek.
Mi cemo izgraditi klub po nasoj mjeri korak po korak.
A uvjek imamo omladinske pogone da nam igraju i brane boje kluba.
Samo ulagati u organizaciju i infrastrukturu i edukaciju naseg kluba,nasih igraca i godina za godinom napravit cemo klub po mjeri Zenicana i Zenice da bude Celik nas ponos.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
::::SAMO ČELIK::::
Pa sta trebam svrsavati na Mirvice i slicne. Pa kad ude na istok u lozu da mu Zamorano moli da mu ga popusi sto trosi pare na brazilsko pojacanje . Daj da ti popusim Mirvicu aaaaa. Uvedi nas u Preminger ligu Mirvicu aaah.Celicni je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:20zamorano je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:56Šta ba nikad ne ušao u premijer ligu??? Jesil ti blentav il si samo krezav! Kakav socio model ebo vas sociala više u kockaste glave! Ulagat češ u omladinske pogone ? Šta češ ti bolan uložit KVISKA MOŽEŠ SAMO ULOŽIT! Ebo te klub po tvojoj mjeri da nikad ne udje u PL!!! Ne udje li Čelik za 3 god u PL,vratit če se opet u kanton! To zapamti dobro,čuj socio model jel još 12 godina? Ja ču eto finansirat klub kao 12 igrač,kao vjerni navijač,učlanit ču još 5tero osim sebe u klub,( postavit ču sve kartice ovdje da ne misliš da lažem)kupujem ulaznice i artikle iz fan shopa finansiram koliko mogu a ti češ ganjat socio model bez PL!!! Koji si ti orangutan ,imal još takvih socio istomišljenika života ti glupog! Ti i takvi da napravite Čelik po mjeri Zeničana? Kad bolan,kad? Daj godinu da znamo! Što ne mogu ovih krezavih kockoglavih rutonja koji pametuju a od opreme za pametovanje samo imaju žgaravicu! Ebo te socio model i sirotinja više u lobanju praznu!aeroms33 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:55Ma pustite se posudbe iz Sa ljudi. Samo nasi igraci makar nikad ne usli u PL. Jer to je nas sistem ustroja kluba i nasa vizija. Mi smo klub sa socios modelom i guramo svoju pricu do kraja abd. Mi sutra mozemo prodati klub isto ali licno ne bi to nikada volio makar kuburili sa finansijsma zauvjek.
Mi cemo izgraditi klub po nasoj mjeri korak po korak.
A uvjek imamo omladinske pogone da nam igraju i brane boje kluba.
Samo ulagati u organizaciju i infrastrukturu i edukaciju naseg kluba,nasih igraca i godina za godinom napravit cemo klub po mjeri Zenicana i Zenice da bude Celik nas ponos.![]()
![]()
![]()
Al upravu si što najgore.Čuj kaže guramo svoju priču.Možeš ga samo između radijatora gurat bez para.
Pa radde cu gledati da se fajtamo ko klub sa obrazom
Druze moja energija je pozitivna.Celicni je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:49Pogrešno si protumačio a pogotovo nešto da se odnosi na upravu.Čovjek došo kaže kakve posudbe makar nikad ne igrali PL.Čovjek mu replicirao kao što je upravu, ja ću biti 12. igrač, vjerni navijač,učlanio familijiju od ade do bude,kupujem karte još mater samo što nismo dali, a ti ces doc reci da guramo priču i nikad ne ušli u PL i trebam još 10 godina tako.Kakve veze posudbe imaju sa socios modelom.Gurajmo priču preko tuđih leđa večina je takva to brojke članova kluba pokazuju.Manite se šuplje socijalne priče.Kad treba dignit karte isto kokošari se dignu, a gurali bi priču.Rezultat donosi novac i mami publiku, a ovo nema veze sa socios modelom i upravom, nego ti dođu ovi što tumače socios model na svoj način i guraju svoju socijanu priču, kao socios model nesmjes posudit igrača.Truhlo je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:3220 godina ste sutili i gledali silovanje kluba od strane politike i sada potezete i serete po modelu upravljanja kluba, koji je spasio klub od gasenja, doveo na nivo skupstinu, nadzorni odbor, upravni odbor, da ne sjede vise uhljupi u potkosuljama i ovo sto trenutno gledate u tuzli. Fuj![]()
Uz to sve, serete o nekakvim parama i jakim ljudima, gdje je klub sa 3 covjeka u upravnom odboru i par volontera, skinuo, otpisao, otplatio preko 5M knjigovodstvenog duga.
Zalosno je sto i poslje 3 godine borbe i rasta kluba, nekim forumasima je i dalje vaznije kotrljanje lopte u PL od dugorocnih strateskih ciljeva kluba.
Vidim svoj klub kako napreduje i mislim da smo na pravom putu. Imamo tim spreman za sljedecu sezonu u prvoj lizi .
Momci su zasluzili ugovore i da istrce zajedno kao ekipa i u zimskom djelu prve lige. Momci su to zasluzili. Borili su se za klub kad je bilo najgore. Kao klib moramo imati i obraz. Nije sve u parama.I bila bi nepravda ovu ekipu razjebati radi Mirvicevih otpadaka.
Tvoje tumacenje moga posta dovoljno govori o tebi jer zapravo vrjedas ne samo mene nego i moje sugradane robijase a zapravo je tvoj shvatanje ograniceno,prizemno . S tim u vezi ne zelim da komentiram dalje u vezi teme posudbe igraca,borbe za pl ligu sa tobom . Hvala
O čemu ti čovječe pričaš?Ko ti govori za naše igrače i da ce neko tjerat naše igrače.Svi pričamo ovde danima da treba dati dugogodišnje ugovore i povećati plate igračima i ti ušao ovde kao padobranac i ti ćeš još nama nametati i prodavat svoje fore da nekoga vrijeđamo kao i fol robijaše. Te šuplje prodaji nekome drugom, jer si sad postao bezobrazan.S tobom ako se neko ne slaže i ti se kojim slučajem našao uvrijeđen jel to znaci komplet Zenica se našla uvrijeđena i da se slaže sa tobom?aeroms33 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 00:40Druze moja energija je pozitivna.Celicni je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:49Pogrešno si protumačio a pogotovo nešto da se odnosi na upravu.Čovjek došo kaže kakve posudbe makar nikad ne igrali PL.Čovjek mu replicirao kao što je upravu, ja ću biti 12. igrač, vjerni navijač,učlanio familijiju od ade do bude,kupujem karte još mater samo što nismo dali, a ti ces doc reci da guramo priču i nikad ne ušli u PL i trebam još 10 godina tako.Kakve veze posudbe imaju sa socios modelom.Gurajmo priču preko tuđih leđa večina je takva to brojke članova kluba pokazuju.Manite se šuplje socijalne priče.Kad treba dignit karte isto kokošari se dignu, a gurali bi priču.Rezultat donosi novac i mami publiku, a ovo nema veze sa socios modelom i upravom, nego ti dođu ovi što tumače socios model na svoj način i guraju svoju socijanu priču, kao socios model nesmjes posudit igrača.Truhlo je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:3220 godina ste sutili i gledali silovanje kluba od strane politike i sada potezete i serete po modelu upravljanja kluba, koji je spasio klub od gasenja, doveo na nivo skupstinu, nadzorni odbor, upravni odbor, da ne sjede vise uhljupi u potkosuljama i ovo sto trenutno gledate u tuzli. Fuj![]()
Uz to sve, serete o nekakvim parama i jakim ljudima, gdje je klub sa 3 covjeka u upravnom odboru i par volontera, skinuo, otpisao, otplatio preko 5M knjigovodstvenog duga.
Zalosno je sto i poslje 3 godine borbe i rasta kluba, nekim forumasima je i dalje vaznije kotrljanje lopte u PL od dugorocnih strateskih ciljeva kluba.
Vidim svoj klub kako napreduje i mislim da smo na pravom putu. Imamo tim spreman za sljedecu sezonu u prvoj lizi .
Momci su zasluzili ugovore i da istrce zajedno kao ekipa i u zimskom djelu prve lige. Momci su to zasluzili. Borili su se za klub kad je bilo najgore. Kao klib moramo imati i obraz. Nije sve u parama.I bila bi nepravda ovu ekipu razjebati radi Mirvicevih otpadaka.
Tvoje tumacenje moga posta dovoljno govori o tebi jer zapravo vrjedas ne samo mene nego i moje sugradane robijase a zapravo je tvoj shvatanje ograniceno,prizemno . S tim u vezi ne zelim da komentiram dalje u vezi teme posudbe igraca,borbe za pl ligu sa tobom . Hvala
Vjeruj da sam i ja odahnuo što nećeš samno više komentarisati, a vjerujem i ostali.Ovo se trebaš ibretom ibretit šta je si sve povezao sa socios modelom i replikom zamorana.Od posudbe igrača, kako hoćemo igrače šutnut, ekipu razjebat,kako vrijeđamo, da se Mirvicu naguzimo itd. itd. Ovoliko fulat temu i brka pojmove i sve to umikast za to maher moraš biti i na kraju doć sa izjavom da vrijeđamo.
Kim Yong Un,šta čekaš veliki vođo ožeži je.
Zatišje pred buru? 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ma kakva bura kod nas. Ide sve po planu, jos da se potpisu i predstave 3, 4 nova igraca i to je to. Prozivka u ponedjeljak, aktivnosti oko fan shopa i deblokade racuna idu svojim tokom. Sto neko napisa od augusta krece ludilo i nadam se da ce se stici otvoriti fan shop do augusta, racun deblokirati i ekipa pripremiti za prvenstvo

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Najbolje smo prolazili kad se u tisini sve radilo a ne na sva zvona, uprava sve i jednustvar koju obeca i ispuni zato nema nervoze, sjedite mirno i vezite pojase uskoro poljecemo
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Evo da i ja predlozim anketu, nakon ove o plasmanu Celika. Anketa bi bila, koji od novopridoslica ce najvise pokazati u narednoj sezoni i ponuditi imena i prezimena od novopristigli igraca 

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Molim Upravu da ucine sve da zadrza dvojicu najboljih igraca kluba iz prosle sezone. Nadam se da ce Sivac i Zuna jos malo razmisliti, nije isto igrati u Celiku i Igmanu bez obzira sto je Premijer liga
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Žuna je daleko od našeg najboljeg igrača. Obični prosjek sem utakmica playoffa. Na kraju krajeva ne može se zaboraviti njegov odlazak u Rudar Kakanj pa preklinjanje za povratkom kad je skonto da se zajebo.
Nadam se da će Sivac ostat jer stvarno bi bio grijeh da ode...
Nadam se da će Sivac ostat jer stvarno bi bio grijeh da ode...
- prisonbreak
- Kontakt:
Bilo bi steta da odu, bas bi nas oslabilo. Zuna zadnje dvije utakmice odigrao bas vrhunski, dok je u ligi par utakmics bas podbacio.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Sad je najlakse pljuvat po Zuni kako nevalja i kako nista nije pokazao,znas ti nas ebo ti nas.
Sad jos vise treba dovest piljuga i manite mi price nije htio igrati za pet stoja i kao zatvorio sebi vrata.
Ko bi od nas igrao za te pare kad negdje drugo mozes imati tri puta toliko
Igrac kojeg bih pokusao dovesti na posudbu je Berbic iz Zrinjskog,iz Kaknja je rodom a otisao je sa prvim timom na pripreme a mali je predobar napadac.
Sad jos vise treba dovest piljuga i manite mi price nije htio igrati za pet stoja i kao zatvorio sebi vrata.
Ko bi od nas igrao za te pare kad negdje drugo mozes imati tri puta toliko
Igrac kojeg bih pokusao dovesti na posudbu je Berbic iz Zrinjskog,iz Kaknja je rodom a otisao je sa prvim timom na pripreme a mali je predobar napadac.
-
- Kontakt:
Ako ovako budu odlazili najbolji,pogotovo mladi igraci, nece da valja nikako. Ali, sta bi:)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Odlican, 17 clean sheetsConvicts je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:30Šta @Truhlo kažeš za ovog golmana?![]()
https://www.transfermarkt.com/tarik-abd ... ler/396651

Kazem vam ja nedavno tesko ce biti zadrzati Sivca, zreo je za PL, momak na mjestu i ako odluci da ide neka je sa srecom. Isto vazi i za Zunu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.