Kad se pjeva navijacki misliš

Ali idemo!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sanchez87hz je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:25Frajer potrci 20 m i onda stoji 3 min da dodje sebina hajr da bude,ovo minuta sto je odigrao je ravno katastrofi,vidjet cemo za dalje,Ziljkica niposto prodavati
![]()
Jest brate al Peñitu se bas vidi da nije dugo igro istrci jednom pa ga nrma 5 minutaExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:28Ma Peni se mozete samo sageti.
Ovi isti su ruzno pricali i o Balti nakon Sahtjora, evo strucnjaci opet isto rade...
Baš, ne liči nikako na krilomiky_hz je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:28Realno da je došao na probu Pena,i da mu je ovo utakmica mislim da bi ga prvim avionom vratili![]()
Od pola sata na terenu,10 minuta je opremu namještao.
Fudblaski previše je korpulentan za krilo to na prvu,baš je onako i povisok i potežak za tu poziciju ovako na prvo gledanje,kontam da ce mu možda desetka bolje leci,al i to ako se dohaviza sa ovim stavom nece se on vratiti na pravi put.
Što je najgore meni djeluje da ni on ni Viveros nisu krila kao krila,više su za unutra,i onoga sto sam gledao na klipovima više je spic,Pena isto gradjom je više za unutra.
*"Your defence is terrified"
Ali bukvalno, niko momka ne pljuje, samo isticemo ocigledno, a to je manjak snage trenutno. Zezaju se ljudi malo. Bit ce on top aBd.
Pa valjda je red da se da podrska, da se pusti malo da koji trening uradi.Alsbanjo je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:28Jest brate al Peñitu se bas vidi da nije dugo igro istrci jednom pa ga nrma 5 minutaExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:28Ma Peni se mozete samo sageti.
Ovi isti su ruzno pricali i o Balti nakon Sahtjora, evo strucnjaci opet isto rade...
Viveros ni na jednom klipu driblinga nije imao, čovjek je klasični killer a la Renan. Nije isti profil, ali špic uglavnom klasični.miky_hz je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:28Realno da je došao na probu Pena,i da mu je ovo utakmica mislim da bi ga prvim avionom vratili![]()
Od pola sata na terenu,10 minuta je opremu namještao.
Fudblaski previše je korpulentan za krilo to na prvu,baš je onako i povisok i potežak za tu poziciju ovako na prvo gledanje,kontam da ce mu možda desetka bolje leci,al i to ako se dohaviza sa ovim stavom nece se on vratiti na pravi put.
Što je najgore meni djeluje da ni on ni Viveros nisu krila kao krila,više su za unutra,i onoga sto sam gledao na klipovima više je spic,Pena isto gradjom je više za unutra.