Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Sarun
-
Kontakt:
Hulahopka je napisao/la: ↑30 jun 2023, 17:51
Šta se desilo. Ništa. Otišli i.80% se vratilo. Toliko o principima i stavovima..
Drug ti da imaš principe i stavove uradio bi nešto u svom zivotu, i nebi ovdje svima pametovao.
Kur.is se ovdje momcima koji su uspjeli u zivotu, vole klub i raduju se najmanjoj pozitivnoj sitnici vezano za klub.
Uhvati se Instagrama i Tik Toka, tu mozes šupljirat i lagat narod.
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
braco je napisao/la: ↑30 jun 2023, 17:44
irfo je napisao/la: ↑30 jun 2023, 16:16
admin je napisao/la: ↑28 jun 2023, 20:12
Stvarno je postalo iluzorno i besmisleno pisati bilo šta na ovoj temi, najmanje se piše o klubu i dešavanjima u vezi kluba, od kako se hulahopke vratio sa bana, nastavio je po starom, samo provocira o uvlači ostale u svadje i ne ide tema nigdje. Ovo je moj još jedan finalni pokušaj da spasim temu fk željezničar na ovome forumu. On ako nastavi pisati ovdje i provocirati svakim svojim postom, ovdje niko neće ostati više. Ja vjerujem da ljudi koji su zaduženi za forum žele imati što više posjetilaca na ovoj temi, jer ipak željo ima najviše publike u državi, i najveći broj ljudi se upravo interesuje za ovaj klub. Ako ova tema nastavi ići u dosadašnjem pravcu, broj ljudi koji posjećuju i pišu ovdje će se moći izbrojati na prste jedne ruke.
Ma samo se ove situacije sjeti prije 7 godina, a nek' vide i noviji forumaši šta se tad desilo i sve će biti jasno:
viewtopic.php?f=99&t=85&p=5434930&hilit ... a#p5434930
Ovdje se isto mjesecima MOLILO i KUMILO da se forumaš @bradao banuje jer je očigledno bilo da je lik pitar koji se pravi da je naš navijač i samo crnjači na ovoj temi, a nikad nije bio banovan, vjerovatno je i tu stava administracija bila da neće banovati radi drugačijeg mišljenja. I naravno da se na kraju ispostavilo da je lik pitar kad je slučajno napisao post na temi pitara i kad je skonto da se zajebo nikad više nije post napisao pod tim nickom:
search.php?author_id=50207&sr=posts
To i je brate isti lik, koji je pisao tada pod nickom Amazon, lako provjerljivo putem ip adrese.
Iako je iz stila pisanja isto jednostavno zakljuciti.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
braco
-
Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑30 jun 2023, 18:05
braco je napisao/la: ↑30 jun 2023, 17:44
irfo je napisao/la: ↑30 jun 2023, 16:16
Stvarno je postalo iluzorno i besmisleno pisati bilo šta na ovoj temi, najmanje se piše o klubu i dešavanjima u vezi kluba, od kako se hulahopke vratio sa bana, nastavio je po starom, samo provocira o uvlači ostale u svadje i ne ide tema nigdje. Ovo je moj još jedan finalni pokušaj da spasim temu fk željezničar na ovome forumu. On ako nastavi pisati ovdje i provocirati svakim svojim postom, ovdje niko neće ostati više. Ja vjerujem da ljudi koji su zaduženi za forum žele imati što više posjetilaca na ovoj temi, jer ipak željo ima najviše publike u državi, i najveći broj ljudi se upravo interesuje za ovaj klub. Ako ova tema nastavi ići u dosadašnjem pravcu, broj ljudi koji posjećuju i pišu ovdje će se moći izbrojati na prste jedne ruke.
Ma samo se ove situacije sjeti prije 7 godina, a nek' vide i noviji forumaši šta se tad desilo i sve će biti jasno:
viewtopic.php?f=99&t=85&p=5434930&hilit ... a#p5434930
Ovdje se isto mjesecima MOLILO i KUMILO da se forumaš @bradao banuje jer je očigledno bilo da je lik pitar koji se pravi da je naš navijač i samo crnjači na ovoj temi, a nikad nije bio banovan, vjerovatno je i tu stava administracija bila da neće banovati radi drugačijeg mišljenja. I naravno da se na kraju ispostavilo da je lik pitar kad je slučajno napisao post na temi pitara i kad je skonto da se zajebo nikad više nije post napisao pod tim nickom:
search.php?author_id=50207&sr=posts
To i je brate isti lik, koji je pisao tada pod nickom Amazon, lako provjerljivo putem ip adrese
Znam da je hulahopka bivši forumaš @amazon sa stranice koje sam poslao. Aludirao sam između ostalog i na ofiražu sa forumašom @TikTak na toj stranici kojeg nisi mogao dodati na listu gnjavatora jer ti izbaci error da ne možeš na tu listu dodat administratora, a lik nit je bio administrator ni mod, bar na tom profilu ako me razumiješ. A gle čuda i taj @TikTak je bio u zavadi sa čitavim forumom.
-
Hulahopka
@braco, iznenađujes me fakat u šta se upustas a nisi u pravu
-
Amidzatvojnajdrazi
-
Kontakt:
Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 30 jun 2023, 18:16
Ko god da je i sa kojim god to ciljem radi, samo umobolnik moze spamati temu svaki dan i dopisivati se sam sa sobom preko razlicitih nickova. Ako ti je to posao, daj otkaz. Ako nije, lijeci se.
1921
-
Hulahopka
Dok nam.klub nema marke. Dok nam igrači najbolji idu za dzaba. Dok 20 dana pred evropu imamo jednu utakmicu odigranu, i pojačanje iz stupcanice. Gdje još nijedan stranac koji je došao nije potpisao ugovor. Dok nam uprava nista ne radi,osim.donacija. vi veliki navijaci.pisete o hulahopki. Bravo
Toliko o vašem bitisanju na ovoj temi. Pola ovih nikova što sas piše, ide po drugim.temama i svađajuju se s ljudima ako mene nema. Toliko o tim forumasima.. udjes u historiju postova pola njih po temama se svadja. Isfrustrirana djeca ..
Oni pridonese temi @ braco jelde? Dižu forum na veći nivo?
-
Predatod
-
Kontakt:
Ti si proziran jer si jedan od 200 ljudi koji stalno hajca i pokusava unjeti nemir a pitar si i to ocigledan. Kao samo iznosis prljave stvari i ti to vidis. A svi kao glupi, samo negativa i to ofirna pitarska i kao nesto ces promjeniti neko nece svoj klub voliti kakav god da je. Nas kub je ispred ovih tvojih mega pojacanja bijedo i ima svoj stadion.
Kad ti dodjemo na vrata i tebe i roditelje ti izlupamo nemoj da cvilis cvikeras iz biblioteke.Nije meni problem ni platiti da ti preko ip adrese dodjem na vrata. Krvi cu ti se napiti da znas a zaliti te necu ni sekunde, umrle ti **** i poginuke od 92 do 95 godine a saznat cu i gdje radis ima da te i na poslu raznesem pa ces iseliti majku ti krvavu ****
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
Hulahopka
Predatod je napisao/la: ↑30 jun 2023, 18:55
Ti si proziran jer si jedan od 200 ljudi koji stalno hajca i pokusava unjeti nemir a pitar si i to ocigledan. Kao samo iznosis prljave stvari i ti to vidis. A svi kao glupi, samo negativa i to ofirna pitarska i kao nesto ces promjeniti neko nece svoj klub voliti kakav god da je. Nas kub je ispred ovih tvojih mega pojacanja bijedo i ima svoj stadion.
Kad ti dodjemo na vrata i tebe i roditelje ti izlupamo nemoj da cvilis cvikeras iz biblioteke.Nije meni problem ni platiti da ti preko ip adrese dodjem na vrata. Krvi cu ti se napiti da znas a zaliti te necu ni sekunde, umrle ti **** i poginuke od 92 do 95 godine a saznat cu i gdje radis ima da te i na poslu raznesem pa ces iseliti majku ti krvavu ****
Haahajajahajajaahahahahaja
-
Predatod
-
Kontakt:
Sestru ti pitarsku ****.mo crni necko
Zadnja izmjena:
Predatod, dana/u 30 jun 2023, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
ritam21
-
Kontakt:
-
Hulahopka
Predatod je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:12
Dzesi internet huligan nisam te prepoznao,hos sad taataturu razvaliti

-
Predatod
-
Kontakt:
Hulahopka je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:26
Necu tastaturu vec od mame ti picku. Znas onu, pitarska je mama prava kurvaaa,**** se ona sa pola jugaaa.. volimo te pitarcice ko sto si ti da maltretiramo
-
Hulahopka
Predatod je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:28
Hulahopka je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:26
Necu tastaturu vec od mame ti picku. Znas onu, pitarska je mama prava kurvaaa,**** se ona sa pola jugaaa.. volimo te pitarcice ko sto si ti da maltretiramo
Nemoj svoju staru,gdje ces to ccc. Ti mislis da ću ja nasjesti na te vaše fore da te vrijedam dobijem ban a ti to s namjerom.radis jer pored.ovog imaš još 5 acc. Samo sam vas provalio davno sine mali,dzaba krećis.m
Zadnja izmjena:
Hulahopka, dana/u 30 jun 2023, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
Hulahopka
I ja sam za stabilizaciju. Samo objasni od čijih i kojih para ? Daj mi jedan argumenata od kojih para? Ja baljezgam gluposti ti mi otvori oči..
-
Hulahopka
Hoće ljudi da pisemo kako je ovo najjača uprava, kako oni stabilizuju klub. A nikad veći ublehasi nisu bili u klub. Oni nemaju za kafe a ne da vode Zelju. Ozbiljan sportski kolektiv.
To ne kazem ja, to kažu njihovi rezultati rada. 0 prodanih igraca, sergija i donacija od navijača i vlasti. To je sve. Najbolji igraci dzaba idu,uzalud uložen novac u njih. Novi.igraci došli izgleda opet amaterski ugovor i opet dzaba
Ja sam problem. A niste vi koji supljirate godinama ovdje. Satro veliki navijaci..
Ako ja pisem gluposti, izvolite napišete od kojih para i kako stabilizacija?
-
Sarun
-
Kontakt:
Hulahopka je napisao/la: ↑30 jun 2023, 18:06
Sarun je napisao/la: ↑30 jun 2023, 17:56
Hulahopka je napisao/la: ↑30 jun 2023, 17:51
Šta se desilo. Ništa. Otišli i.80% se vratilo. Toliko o principima i stavovima..
Drug ti da imaš principe i stavove uradio bi nešto u svom zivotu, i nebi ovdje svima pametovao.
Kur.is se ovdje momcima koji su uspjeli u zivotu, vole klub i raduju se najmanjoj pozitivnoj sitnici vezano za klub.
Pa isto ko ti. Da si ista uradio u zivotu ne bi mene citirao koji nisam ništa po tvom pilećem mozgu.
Nemam ja problem s tim da se sretnemo na jugu i objasnimo jedan drugom svoje domete.
Par hiljada manijaka bi te isto rado dočekalo.
-
Hulahopka
Sarun je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:54
Hulahopka je napisao/la: ↑30 jun 2023, 18:06
Sarun je napisao/la: ↑30 jun 2023, 17:56
Pa isto ko ti. Da si ista uradio u zivotu ne bi mene citirao koji nisam ništa po tvom pilećem mozgu.
Nemam ja problem s tim da se sretnemo na jugu i objasnimo jedan drugom svoje domete.
Par hiljada manijaka bi te isto rado dočekalo.
Idi kupaj ribice dijete drago