FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Avram prvi gol
Ziljkic drugi gol.
Top prvo poluvrijeme
https://instagram.com/stories/fk_saraje ... M1YmI2Ng==
Bolji ugao za prvi gol
Ziljkic drugi gol.
Top prvo poluvrijeme
https://instagram.com/stories/fk_saraje ... M1YmI2Ng==
Bolji ugao za prvi gol
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 30 jun 2023, 18:22, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Realno duplo bolji igrac od Balte, dosta slican Đokanovicu
Jel Renan zabio oba?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Meni je Zeljkovic u ove obje tekme pravo osvježenje za ekipu,dosta je pokretan a moze i u oba smjera dobro odigrati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Vrancic mora biti kapiten ove ekipe!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Zeljković ide gdje god je lopta, trči u napad, trči u odbranu, nema gdje ga nema na terenu.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 30 jun 2023, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Mnogo brzi od Balte...Objektivac1946 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 18:27Zeljković ide gdje god je lopta, trči u napad, trči u odbranu, nema gdje ga nema na terenu.
A cemu poredjenje Balte i Zeljkovica kad ljudi nisu isti tip igraca hahahaha. Ovaj prvi jes spor i trom al zato se igraci odbijaju od njega, more oduzetih lopti, jak u duelu, forsira dugi pas, Zeljkovic brz, ore teren, nesto poput Djokanovica.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 30 jun 2023, 18:33, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kad je babuka govorio za Zeljkovic ima i 3-4 godine. Momak pravi profesionalac, uz Vrancica ce biti strasan.johntravolta123 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 18:28Mnogo brzi od Balte...Objektivac1946 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 18:27Zeljković ide gdje god je lopta, trči u napad, trči u odbranu, nema gdje ga nema na terenu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Malo mi je čudna ova kreacija napada na protivničku zonu. Soldo je u dosta prilika unutra bliže veznom redu nego Traki. Trako ostaje sam nazad praktično sam i na našoj polovini, dok Soldo pravi višak u sredini i valjda pomaže u izgradnji napada. Taj ulazak stopera unutra je popularan sa tri nazad, a sa dva dosta manje. Očigledno se pokušava iskoristiti najveći Trakin potencijal, a to su pas i dijagonala, što smo imali priliku vidjeti kod drugog gola. Polahko sa pljuvanjem, dok se ekipa uigra, jer očigledno imamo neke druge fore i fazone za koje će trebat vremena da postanu savršeni.
Ma ja imam osjecaj da ce Zeljkovic biti najvece pojacanje, iz sjene. Slabo se raja odusevila kad je dosao a bas mislim da ce razliku pravit u sredini.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Cuj cemu poredjenje a ljudi istu poziciju igraju hahahah
Ejs
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- betrezengorbachev
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Koliko vidim jeste.
Valjda je plan sutra protiv Nafte izvesti drugu ekipu pa sastaviti prvi tim za Domžale
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Lavcina, MaroonWhite1946, OzmoodPinglewood, svabonja, USB i 80 gostiju.