FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uobicajno je postalo i pod moranje svaku utakmicu bar jedna stativa/precka ili promasen penal
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Volim više stativu vidjet iz izrađenih akcija, kao što je ova bila. Nego da dajemo neke golove, na nabijanje.
Ovo lijepo izgleda. Traku jedino ohrabriti malo, predaleko stoji iza linije, ako Soldo izađe na drugu polovinu, neka ide trako na liniju centra.
Uglavnom, ima ova ekipa napokon glavu i rep, ali nemojte se zavaravat ima ovdje još rada na mehanizaciji akcija, osjećaju da se ulazi u prostor, kao ida se prepozna vrijeme za pass.
Idemo!
Ovo lijepo izgleda. Traku jedino ohrabriti malo, predaleko stoji iza linije, ako Soldo izađe na drugu polovinu, neka ide trako na liniju centra.
Uglavnom, ima ova ekipa napokon glavu i rep, ali nemojte se zavaravat ima ovdje još rada na mehanizaciji akcija, osjećaju da se ulazi u prostor, kao ida se prepozna vrijeme za pass.
Idemo!
Kakav start Trake
Joj Trake hahahahahahhahaha
- Objektivac1946
- Kontakt:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bgm ja više volim gol a da mi oči krvare, igrali smo lijepo pod Dudićem pa 4 okvira po tekmi hahaKarlMarx je napisao/la: ↑30 jun 2023, 17:58Volim više stativu vidjet iz izrađenih akcija, kao što je ova bila. Nego da dajemo neke golove, na nabijanje.
Idemo!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dupovac je za Traku Maldini
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pazi i ja volim pobjede, pogotovo one kad smo underdog, kad iz ničega dobijemo. Ali na duže staze sa ovakvom ekipom, te ako želimo gajiti sistem iz kojeg ćemo iz godine u godinu podizati ljestvicu što u ligi, što u evropi, onda moramo se navikavati na uigrane akcije i pobjede.mnon46 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 18:01Bgm ja više volim gol a da mi oči krvare, igrali smo lijepo pod Dudićem pa 4 okvira po tekmi hahaKarlMarx je napisao/la: ↑30 jun 2023, 17:58Volim više stativu vidjet iz izrađenih akcija, kao što je ova bila. Nego da dajemo neke golove, na nabijanje.
Idemo!

A daj nam golova iz ničeg, u onim utakmicama kad nam ne ide, tu se šampioni razlikuju od luzerskog mentaliteta.
Sto posto, ako imamo 3 stative, nek bar budu i 3 gola tuKarlMarx je napisao/la: ↑30 jun 2023, 18:04Pazi i ja volim pobjede, pogotovo one kad smo underdog, kad iz ničega dobijemo. Ali na duže staze sa ovakvom ekipom, te ako želimo gajiti sistem iz kojeg ćemo iz godine u godinu podizati ljestvicu što u ligi, što u evropi, onda moramo se navikavati na uigrane akcije i pobjede.mnon46 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 18:01Bgm ja više volim gol a da mi oči krvare, igrali smo lijepo pod Dudićem pa 4 okvira po tekmi hahaKarlMarx je napisao/la: ↑30 jun 2023, 17:58Volim više stativu vidjet iz izrađenih akcija, kao što je ova bila. Nego da dajemo neke golove, na nabijanje.
Idemo!
A daj nam golova iz ničeg, u onim utakmicama kad nam ne ide, tu se šampioni razlikuju od luzerskog mentaliteta.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Bravo Saha 

Kako su zaključili da je Oliveira dao gol?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bravo defense
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, riki46 i 40 gostiju.