FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Probaće se danas neke opcije s 4 3 3, vidjet imamo li kuveta.
slabi ovi georgianci, kao nk posusje. gdje mogu gledati sarajevo protiv albanaca?
doktor
Uzas mi je iskreno ako je Trako planiran za prvih 11 u narednoj sezoni.
Vidjet cemo kako ce se danas pokazati, proslu je bilo ok, mada nisu oni nesto prijetili iskreno
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hvala aduka
doktor
Burke hoce li se moci vratiti video i npr pogledati citava tekma od prve minute, moram u pola 6 po zenu na posao, nema me kuci prije 6 i 15, a volio bih pogledati od prve minute, a ne da upadam na stream od drugog poluvremenaZutiFKS je napisao/la: ↑30 jun 2023, 16:37Šahinović, Beganović, Trako, Soldo, Duraković, Vrančić, Zeljković, Kyeremeh, Avramovski, Ziljkić i Oliveira.
https://vimeo.com/event/3509776
Djeluje mi kao da je ovo trenutno najjaci sastav (dok ne dobijemo spremnog (Penu i Kevina), al cini mi se da bi mogao ove sezone i Trako da se naigra
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
ustanovili smo da onaj jevrej voli pokazati zuti karton, tako da bi ovi protiv nas mogli ostati i bez igraca bar u jednoj utakmica, naravno kao sto kazes ako sudjenje bude na nivou
-
- Kontakt:
Nije za prvi 11 ali isto tako nije ni nista slabiji od Besima.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Eh hvala puno, nadam se da ce moci. Taman drugo pogledati na streamu, a poslije tekme prvo vratiti, svakako ce drugi sastav igrati pretpostavljam.ZutiFKS je napisao/la: ↑30 jun 2023, 16:51Mislim da nećeš moći vratiti usred tekme ali ćeš moći, nakon što se završi, gledati sve ispočetka.hibrid je napisao/la: ↑30 jun 2023, 16:47Burke hoce li se moci vratiti video i npr pogledati citava tekma od prve minute, moram u pola 6 po zenu na posao, nema me kuci prije 6 i 15, a volio bih pogledati od prve minute, a ne da upadam na stream od drugog poluvremenaZutiFKS je napisao/la: ↑30 jun 2023, 16:37Šahinović, Beganović, Trako, Soldo, Duraković, Vrančić, Zeljković, Kyeremeh, Avramovski, Ziljkić i Oliveira.
https://vimeo.com/event/3509776
Jel Huso cavez bar na klupi
Ništa od youtube prenosa,i Mekedonci stavili isti ovaj link
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Svidja mi se sto igramo sa sastavom koji ce biti prvih 11 u sezoni. A ne onako svaku pripremnu drugi sastav na terenu i kad počne liga fakticki kao, da nisi ni prosao pripreme, jer se igraci prvi put sastanu zajedno na terenu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Penali u Gruziji 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Rahmet ti dusi Vahidine. Ostat ces upamcen kao legenda i veliki covjek.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐