Cijela ekipa kao da su Pepe i Ramos samo nogom u tijelo.Nema kod njih lopte.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bijeli 100%, uporedi logo
Ljudi ga pljuvali sa 100+negativni komentara i ko novu godinu slavili njegov odlazak.Proglasili ga najgorim igracem u historiji kluba a sad bi ko da ostane,da zarade na njemu ili sta vec
Njihov stadion je renoviran pred Evropsko prvenstvo koje je u toku. Teren je odlican. Sad igraju na stadionu od ekipe Samtredia.miky_hz je napisao/la: ↑30 jun 2023, 15:49Nadam se da im ovo nije stadion,teren je u katastrofalnom stanju na ivici regularnosti bi bio sa nekom kišom.
Oni onako kao neka prosjecna PL ekipa koja se odluci na zatvorenu varijantu,agresivni dosta,brane se sa 9 igraca vrlo cešto,pune svoj 16 sa puno igraca ali strane ostavljaju dosta prazne u tom bunkeru pogotovo njihovu lijevu.
Nista specijalno.
Pojedinačno, ako nađeš gdje ga ja pljujem izbrisat ću se odma odavdje, po meni nema pojačanja kad neko tek dođe može biti samo novi igrač a na terenu se pokazuje jel pojačanje ili ne.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2023, 15:51Ljudi ga pljuvali sa 100+negativni komentara i ko novu godinu slavili njegov odlazak.Proglasili ga najgorim igracem u historiji kluba a sad bi ko da ostane,da zarade na njemu ili sta vec![]()
Smetljari najobicniji
Brate mislio sam na Poljake.Jer si napisao da mu klub pravi problem,pretpostavljam da si mislio na njih a ne nas klub?Hztesanj je napisao/la: ↑30 jun 2023, 16:00Pojedinačno, ako nađeš gdje ga ja pljujem izbrisat ću se odma odavdje, po meni nema pojačanja kad neko tek dođe može biti samo novi igrač a na terenu se pokazuje jel pojačanje ili ne.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2023, 15:51Ljudi ga pljuvali sa 100+negativni komentara i ko novu godinu slavili njegov odlazak.Proglasili ga najgorim igracem u historiji kluba a sad bi ko da ostane,da zarade na njemu ili sta vec![]()
Smetljari najobicniji
Pozz tebi
Znaju poljaci gdje zvekece. Cula zaba da se konji potkivaju pa i ona digla noguNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2023, 16:04Brate mislio sam na Poljake.Jer si napisao da mu klub pravi problem,pretpostavljam da si mislio na njih a ne nas klub?Hztesanj je napisao/la: ↑30 jun 2023, 16:00Pojedinačno, ako nađeš gdje ga ja pljujem izbrisat ću se odma odavdje, po meni nema pojačanja kad neko tek dođe može biti samo novi igrač a na terenu se pokazuje jel pojačanje ili ne.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jun 2023, 15:51
Ljudi ga pljuvali sa 100+negativni komentara i ko novu godinu slavili njegov odlazak.Proglasili ga najgorim igracem u historiji kluba a sad bi ko da ostane,da zarade na njemu ili sta vec![]()
Smetljari najobicniji
Pozz tebi![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, boki86, BordoArmy88, bordobijeli, Lecler, Majestic-12 [Bot], Serha, zagorski i 80 gostiju.