Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Fuj ko je danas sve mod
Italija? Nemos pogrijesiti gdje god da odes.
Dje si isao?tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 13:54Isao sam u junu u Crnu Goru i necu vise nikada otici. Prvo sto je dosta losije more od Hrvatskog, a drugo nacionalizam. Npr. Sjedis na plazi i stvori se 100 ljudi pocnu pjevati o Kosovu i Drazi![]()
Jedino hrane i pica dobijes vise nego u Hrvatskoj, ostalo sve za klasu losije i od Albanije.
Canj, ali gdje god da odes gdje nisu Albanci naletiti ces na kockaste glave sa Crnogorskih brda.soxx je napisao/la: ↑30 jun 2023, 14:02Dje si isao?tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 13:54Isao sam u junu u Crnu Goru i necu vise nikada otici. Prvo sto je dosta losije more od Hrvatskog, a drugo nacionalizam. Npr. Sjedis na plazi i stvori se 100 ljudi pocnu pjevati o Kosovu i Drazi![]()
Jedino hrane i pica dobijes vise nego u Hrvatskoj, ostalo sve za klasu losije i od Albanije.
Ma samo tamo sto blize albaniji tipa ulcinj.tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 14:07Canj, ali gdje god da odes gdje nisu Albanci naletiti ces na kockaste glave sa Crnogorskih brda.soxx je napisao/la: ↑30 jun 2023, 14:02Dje si isao?tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 13:54Isao sam u junu u Crnu Goru i necu vise nikada otici. Prvo sto je dosta losije more od Hrvatskog, a drugo nacionalizam. Npr. Sjedis na plazi i stvori se 100 ljudi pocnu pjevati o Kosovu i Drazi![]()
Od Novalje do Ploca sam sve obisao.
Gledao sam malo Toskanu preko jedne agencije, ali ne uklapa mi se u period godisnjeg.
Istra je drzava za sebe. Cijene su uvijek gore bile paprene, a pogotovo sad u zadnjih par godina. Bukvalno su se uduplale cijene hrane i pica po barovima/restoranima. Medjutim, bar za taj kes dobijes jako kvalitetan proizvod, za razliku od ostalih hrvatskih turistickih hot spotova.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 15:59More u Hrvatskoj, posebno na otocima, je ljepse i cisce, al nocni zivot je bolji u CG, Budva i okolica, pa sad zavisi sta ko trazi.
Ja ne volim Makarsku i potez okolo zbog guzve i Bosanaca, zato pretezno bjezim negdje na otoke. Jos nisam bio u Istri, to je sljedece u planu pa da vidim kako je gore.
Bio sad u junu na Hvaru, i bas se odmorio, prelijep otok stvarno, druga atmosfera i nacin zivota totalno negoli u Makarskoj i na kopnu.
Za početak more je duplo slanije na Krku, nego u Podacamario_Ferdy88 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 15:59Jos nisam bio u Istri, to je sljedece u planu pa da vidim kako je gore.
Dijelim isto mišljenje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.