Kakve veze imaju Queen's i Halle prvo sa WB, pa tek onda sa GS sto je i tema?!akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:20pretpostavljam da se preostala trojica bave uzgojem bikova i borbom za trofej u Cevljanovicima![]()

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Kakve veze imaju Queen's i Halle prvo sa WB, pa tek onda sa GS sto je i tema?!akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:20pretpostavljam da se preostala trojica bave uzgojem bikova i borbom za trofej u Cevljanovicima![]()
imaju zajednicku travu, svi ti turniri su decenijama priprema za WB i sva cetvorica su osvajaci GS-a, zagrijavamo se za WB, opusti se, ne bi mi se tu kofrcio da slika ide u prilog Novakumarconato je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:40Kakve veze imaju Queen's i Halle prvo sa WB, pa tek onda sa GS sto je i tema?!akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:20pretpostavljam da se preostala trojica bave uzgojem bikova i borbom za trofej u Cevljanovicima![]()
![]()
nadam se da ti je jasno da se raspravljaš sa bolesnikom koji bi da novak gov.na jede kašikom tvrdio da je to iz nekog tazloga dobroakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:00imaju zajednicku travu, svi ti turniri su decenijama priprema za WB i sva cetvorica su osvajaci GS-a, zagrijavamo se za WB, opusti se, ne bi mi se tu kofrcio da slika ide u prilog Novakumarconato je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:40Kakve veze imaju Queen's i Halle prvo sa WB, pa tek onda sa GS sto je i tema?!akisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:20
pretpostavljam da se preostala trojica bave uzgojem bikova i borbom za trofej u Cevljanovicima![]()
![]()
nisam bio upoznat sa minulim radom doticnogjestamaji je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:43nadam se da ti je jasno da se raspravljaš sa bolesnikom koji bi da novak gov.na jede kašikom tvrdio da je to iz nekog tazloga dobroakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:00imaju zajednicku travu, svi ti turniri su decenijama priprema za WB i sva cetvorica su osvajaci GS-a, zagrijavamo se za WB, opusti se, ne bi mi se tu kofrcio da slika ide u prilog Novaku
Jel' ti drago?
Nađi podatak koliko je ko igrao GS-a a koliko je osvojio istih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.