Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 05 mar 2011, 11:39

polga je napisao/la:http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... -liverpool

Ko nije zelio vjerovati u moguci odlazak Reine, sada, zelio ili ne, mora.

Pepe je u intervjuu sa Guardianom rekao kako mu nedostaju silni Spanci koje imao kada je on tek dosao u klub, te je pomalo nostalgican. Takoder kaze kako se ne moze zakleti na vjecnu ljubav prema klubu. Nada se da nece biti prinuden na odlazak, poput Torresa, ali i da ne moze reci da nece otici iz kluba.

U prevodu, ocigledno je da se sprema na lijep i dostojan odlazak, ali ne poput ovog januarskog, kao svoj kolega.

Ali kao sto je izjavio, Liverpool je Liverpool, veci je od svakog igraca, pa ce tako klub i opstati, bez obzira na njegov odlazak.
nemoj tako sad ce reci da sam ja kriv :D
You are someone else I am still right here

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 mar 2011, 11:41

fera je napisao/la:

Pepe je u intervjuu sa Guardianom rekao kako mu nedostaju silni Spanci koje imao kada je on tek dosao u klub, te je pomalo nostalgican. Takoder kaze kako se ne moze zakleti na vjecnu ljubav prema klubu. Nada se da nece biti prinuden na odlazak, poput Torresa, ali i da ne moze reci da nece otici iz kluba.

U prevodu, ocigledno je da se sprema na lijep i dostojan odlazak, ali ne poput ovog januarskog, kao svoj kolega.

Ali kao sto je izjavio, Liverpool je Liverpool, veci je od svakog igraca, pa ce tako klub i opstati, bez obzira na njegov odlazak.
Kad sam ja govorio ovo za Reinu al me niko nije slusao... :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Rafa Benitez
Kontakt:

Post Postao/la Rafa Benitez » 05 mar 2011, 11:51

Monolog je napisao/la:S tom postavom biste počinili samoubistvo. Bez zadnjeg veznog protiv Manchestera se ne može igrati. Meireles i Gerrard ne bi mogli da se "krve" sa Fletcherom, Carrickom, Scholesom te ofanzivnijim Nanijem. Dakle, bez Leive(ma koliko osporavan bio od strane Liverpoolovih navijača) to sigurno neće ići. Vjerovatno će iz ove tvoje postave ispasti Carroll, a umjesto njega će biti Lucas. Nekako mi to djeluje najrealnije kontra Manchestera(ili bilo kojeg drugog tima).
Ma mogu oni srati po Leivi koliko god hoće ali čovjek ima najveći procenat presjećenih lopti u ligi i procenat tačnosti pasa preko 80%. Leiva stijena!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 mar 2011, 12:01

Leiva i Kuyt moraju pocet,vec je @monolog ranije napisao,samoubistvo bi bilo krenuti bez defanzivnog veznog obzirom da to nisu ni Gerrard ni Raul...Carroll sigurno nece poceti...vjerovatno ce ga pred kraja meca King ubaciti umjesto Kuyta koji ce se do tada istrcat da valja :mrgreen: ...i onda ce mu Sule dobacit neku loptu i to je to... :lol:

YNWA!

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 05 mar 2011, 12:13

slika

Da li se iko sjeca ovoga?

:P
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 05 mar 2011, 12:48

polga je napisao/la:slika

To se ne zaboravlja...Kao sto kaze dio pjesme Zabranjenog Pusenja: "Bilo je to dobro vrijeme..."
Izgleda Polga tebe pravo nostalgija udara, valjda pred derbi sutra :)
Joint_fc

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 05 mar 2011, 12:57

kumkalesic je napisao/la: To se ne zaboravlja...Kao sto kaze dio pjesme Zabranjenog Pusenja: "Bilo je to dobro vrijeme..."
Ma i ne udara, ali mi nedostaje gledati ove borce na terenu, koji su se borili do zadnje sekunde.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 mar 2011, 13:40

King Kenny je napisao/la:
fera je napisao/la:

Kad sam ja govorio ovo za Reinu al me niko nije slusao... :mrgreen:
ma normala drug... mene podjseca njegov stav na utakmicama na onaj koji je i torres imao u zadnje vrijeme... al pepe je bar posten pa kaze iskreno da ne misli ostajati...
You are someone else I am still right here

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 05 mar 2011, 13:41

polga je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la: To se ne zaboravlja...Kao sto kaze dio pjesme Zabranjenog Pusenja: "Bilo je to dobro vrijeme..."
Ma i ne udara, ali mi nedostaje gledati ove borce na terenu, koji su se borili do zadnje sekunde.
Ma svakom pravom navijacu Liverpoola ovi igraci nedostaju, ipak su oni ispisali svoja imena zlatnim slovima u povijest kluba sa Anfielda. YNWA
Joint_fc

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 05 mar 2011, 14:24

Svaki dan se Liverpool povezuje s novim igračima. :D

Liverpool se u posljednje vrijeme povezuje sa veznjakom Real Madrida, Sergiom Canalesom.

Canales je jedan od igrača koji bi na kraju sezone mogao napustiti Santiago Bernabeu, a Kenny Dalglish je spreman dovesti 20-godišnjeg veznjaka na Anfield.

Redsi su željeli dovesti Canlesa prošlog ljeta, no on se odlučio ostati u domovini, te je iz Racin Santandera za 4.5 miliona eura preselio u Real.
You'll Never Walk Alone

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 05 mar 2011, 15:01

Pa brate svaki igrac od Xabija do Barosa je bio opasan po protivnicki gol , a ne k'o sad da forsiramo 2-3 igraca ostalo sve nesposobno . Majke mi moje kada Maxi , N'gog ili neko njma slican ( slicnih ima nazalost dosta ) primi loptu mene neki srklet uhvati sam sebi kosu cupam koliko me nerviraju :evil:
I bas tako bilo je to dobro vrijeme , ali imajmo povjerenje u KINGA samo nas on moze vratiti na stare staze !

shankley
Kontakt:

Post Postao/la shankley » 05 mar 2011, 15:25

Sanchez_8 je napisao/la:

Pa brate svaki igrac od Xabija do Barosa je bio opasan po protivnicki gol , a ne k'o sad da forsiramo 2-3 igraca ostalo sve nesposobno . Majke mi moje kada Maxi , N'gog ili neko njma slican ( slicnih ima nazalost dosta ) primi loptu mene neki srklet uhvati sam sebi kosu cupam koliko me nerviraju :evil:
I bas tako bilo je to dobro vrijeme , ali imajmo povjerenje u KINGA samo nas on moze vratiti na stare staze !
Boga mi nisi jedini. ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 mar 2011, 15:29

Cilic LFC je napisao/la:Svaki dan se Liverpool povezuje s novim igračima. :D

Liverpool se u posljednje vrijeme povezuje sa veznjakom Real Madrida, Sergiom Canalesom.

Canales je jedan od igrača koji bi na kraju sezone mogao napustiti Santiago Bernabeu, a Kenny Dalglish je spreman dovesti 20-godišnjeg veznjaka na Anfield.

Redsi su željeli dovesti Canlesa prošlog ljeta, no on se odlučio ostati u domovini, te je iz Racin Santandera za 4.5 miliona eura preselio u Real.
Evo i čekamo rasplet oko Clichia, ako ne produži ugovor imamo šanse da ga dovedemo.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 mar 2011, 17:33

Naravno pred jedan od najvećih mečeva LFC-a u historiji ! 8-)

Mene već nekakva euforija uhvatila. :P
FK Pjetlovi

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 mar 2011, 17:37

Ne trebate biti previse nervozni sto se sutrasnje utakmice tice jer United u slucaju poraza moze puno vise izgubit nego Liverpool...sutra se nadam dobroj utakmici,bez sudijskih gresaka koje bi isle u korist jednoj od strana...volio bih vidjeti tandem Andy-Sule bar nekih 30 min,da vidimo kako ce to funkcionisat,naravno ne zaboravite YNWA na pocetku,imam osjecaj da ce biti jedan od boljih u zadnje vrijeme... :D

YNWA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 mar 2011, 17:38

Treba li nekome prevoz do Tuzle ? :)
Ono džabaluka :lol:

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 05 mar 2011, 18:19

Luis Suarez i Pepe Reina u svojim intervjuima za medije izrazili su veliku uzbuđenost i nestrpljenje uoči sutrašnjeg velikog derbija protiv Manchester Uniteda.
Suarez je izjavio da je o ovom derbiju dosta razgovarao sa svojim reprezentativnim kolegom Diegom Forlanom, bivšim igračem Manchester Uniteda koji je 2002. na Anfieldu zabio 2 gola za MUFC. Forlan mu je rekao da je to za njegov tadašnji klub bila najvažnija utakmica sezone za koju su bili posebno pripremljeni i motivirani.
Urugvajac kaže da je već imao iskustva u sličnim derbijima za svoju reprezentaciju, ali za njega je ovo ipak nešto novo. Poručio je da su upravo ovakvi ogromni derbiji između najvećih timova glavni razlog njegovog dolaska u Liverpool, te da jako želi zabiti Manchesteru u sutrašnjem derbiju na Anfieldu, ali da je ipak najvažnije da ekipa nastavi skupljati bodove. Također, Luis je nahvalio igračke sposobnosti svog kolege iz napada Andya Carrolla, te izrazio nadu da će zaigrati uz njega u nedjeljnom okršaju.
Medijima se uoči derbija, obratio i Liverpoolov čuvar mreže Pepe Reina, koji kaže da je za njega baš na ovoj utakmici najbolja atmosfera u cijelom svijetu, posebno kad se igra na Anfieldu i da ga to posebno inspirira.
Pepe je pohvalio i svog kolegu golmana na suprotnoj strani, Edwina Van der Sara, prema kojem gaji ogromno poštovanje i da je njegova karijera, koja završava ove sezone, jedna od najvećih vratarskih uopće.
Iako su slavili u posljednja dva susreta na Anfieldu, Reina poručuje da su on i njegovi suigrači potpuno svjesni snage gostiju i neće se opuštati, ali ipak će dati sve od sebe da pobjede najvećeg rivala pred domaćim navijačima.
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 05 mar 2011, 18:29

Liverpool Football Club was today saddened to hear news that former player Miki Roque has been diagnosed with cancer.

We would like to send our thoughts to Miki and his family after his current club Real Betis confirmed the 22-year-old would have to undergo surgery to remove a tumour in his pelvis.

Roque was on Liverpool's books between 2005 and 2009 and was part of our FA Youth Cup winning team in 2006.

He made just one substitute appearance for the first team in a Champions League clash with Galatasaray in December 2006.

Xabi Alonso was the player he replaced on the night - and the Spanish international today sent his own message of support via Twitter.

Sutra borbeno do kraja pa sta bude. Sretno Roque na operaciji 8-) 8-)
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 05 mar 2011, 19:08

King Kenny je napisao/la:Ne trebate biti previse nervozni sto se sutrasnje utakmice tice jer United u slucaju poraza moze puno vise izgubit nego Liverpool...sutra se nadam dobroj utakmici,bez sudijskih gresaka koje bi isle u korist jednoj od strana...volio bih vidjeti tandem Andy-Sule bar nekih 30 min,da vidimo kako ce to funkcionisat,naravno ne zaboravite YNWA na pocetku,imam osjecaj da ce biti jedan od boljih u zadnje vrijeme... :D
Pa koja je lokacija okupljanja?
You'll never walk alone.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 mar 2011, 19:18

Valjda ce Kenny sutra dobiti najljepsi poklon za rodjendan :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.