FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovi iz sportsport postali pravi Kurir. Gledaj ti njima naslova. Cuj potresla region ccc, kakvi debili bravo draga. Necete vjerovat sta se desilo, a svima je jedan detalj zapao za oko. Kkavi debili jbt. Moze li se ovaj forum prebacit na neki drugi portal?
Treba da se zna da je ovo štrumfovski portal, nema potrebe dalje pričati.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Prije par dana ja ga vidio sjedi u kafani na stadionu ,šega šala sa onom rajom,normalno sve bilo. Baš me iznenadi ova vijest

Rahmet mu duši.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Bandovic protiv Kukesija,Ostrakovic protiv Lecha,Pavlovic protiv Zarije gol sa centra,Kanuric protiv Milsamija itd.Nemamo mi nimalo srece sa golmanima u Evropi i zbog toga strah me ako se ne dovede golman i u Evropu udjemo sa Sahinovicem koji je skroz van forme.
Mislim da je ovo 99% sastav za prvu utakmicu:
X,Beganovic,Serbecic,Soldo,Durakovic,Zeljkovic,Vrancic,Balta,Kyeremeh,Ziljkic,Renan
433 ili eventualno Avram na 10ku a jedan vezni out
Rahmet ti dusi Vahidine...
Mislim da je ovo 99% sastav za prvu utakmicu:
X,Beganovic,Serbecic,Soldo,Durakovic,Zeljkovic,Vrancic,Balta,Kyeremeh,Ziljkic,Renan
433 ili eventualno Avram na 10ku a jedan vezni out
Rahmet ti dusi Vahidine...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
BAŠUN SAGOSUM POŠTOVANI NAVIJAČI FK SARAJEVO I GRADU SARAJEVU.VELIKA ŽALOST ZA CIJELU BOSNU I HERCEGOVINU.NEKA JE RAHMET I MAGFIRET PLEMENITOJ DUŠI VAHIDINA MUSEMIĆA.PORODICI I RODBINI SABRI DŽEMIL.
Rahmet ti dusi i da ti dragi Allah podari lijepi dzenet.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Rahmet ti dusi istinska legendo

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Rahmet ti dusi Legendo nasa. Porodici sabura!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rahmet ti duši Vahidine..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ljudina i prava legenda!
Rahmet ti duši, Vahidine.
Rahmet ti duši, Vahidine.
The saddest thing in life is wasted talent.
Neka je vjeciti rahmet nasoj legendi
-
- Kontakt:
Vjecni rahmet legeni i velikom gospodinu. Rival koji se postuje zauvijek.
Iskreno saucesce porodici i svim navijacima Sarajeva.
Kako sam postovao ovog covjeka. Nikad halabuka ili neka neodmjerena izjava. Dostojanstven i kao covjek i kao igrac.
Iskreno saucesce porodici i svim navijacima Sarajeva.
Kako sam postovao ovog covjeka. Nikad halabuka ili neka neodmjerena izjava. Dostojanstven i kao covjek i kao igrac.
Rahmet ti dusi Vahidine…
Sto se tice ovih utakmica danas i sutra. Nadam se da nece nista kombinovati, danas treba prvi sastav da igra a sutra rezerve.
Danas:
Sahinovic
Beganovic Serbecic Soldo Durakovic
Zeljkovic Vrancic
Kyeremeh Avramovski Ziljkic
Renan
A sutra:
Sutkovic
Mulalic Trako Celik Radovic
Balta Nurkovic
Ikic Mustafic Ljukovac
Catakovic
Iskreno se nadam da ce ovako nesto biti. Sumnjam da ce Penaranda dobiti minute odmah, tako da ga nisam uvrstio ovde. Doduse i Varesanovic je tu trenutno, ne znam sta planiraju sa njim stvarno.
Sto se tice ovih utakmica danas i sutra. Nadam se da nece nista kombinovati, danas treba prvi sastav da igra a sutra rezerve.
Danas:
Sahinovic
Beganovic Serbecic Soldo Durakovic
Zeljkovic Vrancic
Kyeremeh Avramovski Ziljkic
Renan
A sutra:
Sutkovic
Mulalic Trako Celik Radovic
Balta Nurkovic
Ikic Mustafic Ljukovac
Catakovic
Iskreno se nadam da ce ovako nesto biti. Sumnjam da ce Penaranda dobiti minute odmah, tako da ga nisam uvrstio ovde. Doduse i Varesanovic je tu trenutno, ne znam sta planiraju sa njim stvarno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Eto, pade u vodu priča da će se Belmin forsirati pod svaku cijenu. Vala nije mi ga žao, iako moram reći da je krenuo odlično, ali od ispadanja protiv Čelika za mene ne postoji.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bas tesko jutro nakon sto procitah da je preselio Vahidin. Neki dan na tik toku je imao lajv i odgovarao na pitanja raje. Da ti dragi Allah podari lijepi Dženet dragi nas Spenseru.
Zivot ide dalje a mi nikad ne smijemo zaboraviti njegovo ime.
Ako ikad dozivimo ovakav stadion da imamo jednu tribinu dati po njegovom imenu,drugu po Hasetu, trecu po Keliju i cetvrtu po malom Ismiru.
Nestvarno djeluje stadion i sve popratne prostorije u njemu od kuhinje do fitnes sale. Zamisljam duplo veci ovakav sa bordo stolicama.
Zivot ide dalje a mi nikad ne smijemo zaboraviti njegovo ime.
Ako ikad dozivimo ovakav stadion da imamo jednu tribinu dati po njegovom imenu,drugu po Hasetu, trecu po Keliju i cetvrtu po malom Ismiru.
Nestvarno djeluje stadion i sve popratne prostorije u njemu od kuhinje do fitnes sale. Zamisljam duplo veci ovakav sa bordo stolicama.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 30 jun 2023, 10:34, ukupno mijenjano 2 puta.