FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukare987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukare987 » 29 jun 2023, 22:49

simonknows je napisao/la:
29 jun 2023, 21:53
Sad sam se čuo sa čovjekom iz skupštine, Azmir ima dogovorene sve igrače i stranog trenera.

:tokralju: :salut:

Samo jos da docekamo taj dan, da procepi…

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 29 jun 2023, 22:56

mirsonetz je napisao/la:
29 jun 2023, 22:44
A ljudi moji koliko se vodi polemike i o aci i mariju i azmiru. Nama je svima najbitnija Sloboda. Niste svjesni koliko je taj isti aco pomogao i igracima i zizovicu dok je bio tu. Hranio je 60% ekipe i ss, ali da mu ovo nije trebalo nije. Uvijek kazem vrijeme je pred nama i vidjet cemo ko je bio upravu, a ko ne. Kao sto sam i sinoc napisao, a mislim da se 90% ljudi slaze sa mnom, da ne bi bilo kao prosli put voljeo bih da azmir i sa svojim saradnicima daje kvartalne finansijske izvjestaje. Da ne daje crne pare( ispod stola) znam da porez oguli ali druze poslije to sve stigne na naplatu sa kamatama. Ovo sto je radio u ssh je ofirno da ofirnije ne moze biti, ne mogu igraci igrati za cca 550 km 😂😂 nije ni drzava luda. Sta nam donosi dan, a sta noc vidjet cemo ubrzo.
Socijalistički sindrom samoupravljanja je ostao u glavama , šta očekujemo od predsjednika? Da je transparentan, da donosi torbe para i ispunjava želje za pojačanja zvučna , a uz to da ne bude ofiran ? Eh ako bude imao nekog treceg neprijatelja vanjskog onda ćemo se obrušiti na njega svi redom jer ga isključivo mi smijemo handrit.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 29 jun 2023, 22:57

Ono sto je jedino sigurno, da se ovdje nikome, ni jednoj strani ne treba ludo vjerovat.
Jer kome god smo previse vjerovali, dozivjeli smo na kraju veliko razocarenje od istih.
Sta god da se desi, samo gledati da se Sloboda zastiti maksimalno.
Volim tebe, više od sebe

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 29 jun 2023, 23:01

antisisoja1919 je napisao/la:
29 jun 2023, 22:57
Ono sto je jedino sigurno, da se ovdje nikome, ni jednoj strani ne treba ludo vjerovat.
Jer kome god smo previse vjerovali, dozivjeli smo na kraju veliko razocarenje od istih.
Nas treba brinuti što će novi predsjednik imati žestoku opoziciju koja će na sve moguće i nemoguće načine minirati svaki njegov eventualni uspjeh... Radit će sve što mogu da ga otjeraju :!:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 29 jun 2023, 23:03

LaBombonera88 je napisao/la:
29 jun 2023, 17:07
29 jun 2023, 16:08
29 jun 2023, 15:54
@simonknows smiri malo situaciju, reci ljudima kakve lijepe vijesti da se ne sekiraju ovoliko 🇧🇦🌞⌛

slika
:kralj: :kralj:
Jesi rekao da smirim, je l' dobro ovako? :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 29 jun 2023, 23:07

Još samo 40 dana do početka lige...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 29 jun 2023, 23:09

Sky9 je napisao/la:
29 jun 2023, 23:01
Nas treba brinuti što će novi predsjednik imati žestoku opoziciju koja će na sve moguće i nemoguće načine minirati svaki njegov eventualni uspjeh... Radit će sve što mogu da ga otjeraju :!:
Pa to je ko i prosli put. Volio bi da im Azmir pokupi vecinu i u skupstini cisto sa ga smecari ne je.bu. Isto tako bi volio da ga oni peglaju i traze greske, to je valjda i cilj skupstine.
Samo boli sto su se kao pizde u skupstini ti isti povukli trenutnim grobarima. A neki naravno i iz neznanja sto nije neki bolji izgovor.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 jun 2023, 23:10

Ma evo reci cu vam iskreno, da li ja bio za Azmira ili ne nebitno, iz proslih godina je pokazao da je imao rezultate, zivo mi se j.ebe kako je placao igrace i da li je varao drzavu, prvo da vas pitam jedno, koju drzavu? Ovu sto je svi handre kako stignu i mnogi veci biznisneni koji su dosli do para znamo i na koji nacin je to uradjeno. Mene boli jedna stvar a to je da smo se svjesno ili ne podijelili u gradu i to sve zbog nase Slobode, politika je a necu zaboravit ni interes koji vlada sve vise u nasem drustvu, vise nije bitna Sloboda pojeduncima i brak kako ce se odvijati kad je vecina iz interesa tu, ovo ne vodi nigdje, jedni druge prozivamo i tako ode u nedogled a tu ispasta Sloboda i niko vise, svi mi volimo ovaj klub mi na forumu i van njega ali ove struje bi mogle opasno nastetit Slobodi, ne zelim vise nista reci, zelim vam svima srecu i sve najbolje u zivotu ja idem odavdje, nemam vise ni snage ni volje jer mi se place zbog situacije oko voljenog kluba, def smo najgori navijaci, budite pozdravljeni i nadam se da nikog nisam ovdje uvrijedio...Samo Sloboda🔴⚫
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 29 jun 2023, 23:12

fukara87 je napisao/la:
29 jun 2023, 23:10
Ma evo reci cu vam iskreno, da li ja bio za Azmira ili ne nebitno, iz proslih godina je pokazao da je imao rezultate, zivo mi se j.ebe kako je placao igrace i da li je varao drzavu, prvo da vas pitam jedno, koju drzavu? Ovu sto je svi handre kako stignu i mnogi veci biznisneni koji su dosli do para znamo i na koji nacin je to uradjeno. Mene boli jedna stvar a to je da smo se svjesno ili ne podijelili u gradu i to sve zbog nase Slobode, politika je a necu zaboravit ni interes koji vlada sve vise u nasem drustvu, vise nije bitna Sloboda pojeduncima i brak kako ce se odvijati kad je vecina iz interesa tu, ovo ne vodi nigdje, jedni druge prozivamo i tako ode u nedogled a tu ispasta Sloboda i niko vise, svi mi volimo ovaj klub mi na forumu i van njega ali ove struje bi mogle opasno nastetit Slobodi, ne zelim vise nista reci, zelim vam svima srecu i sve najbolje u zivotu ja idem odavdje, nemam vise ni snage ni volje jer mi se place zbog situacije oko voljenog kluba, def smo najgori navijaci, budite pozdravljeni i nadam se da nikog nisam ovdje uvrijedio...Samo Sloboda🔴⚫
Daj ba ne zajebavaj, ovdje si od početka, i sad da ideš...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 29 jun 2023, 23:15

Najlakše je otići to ne košta ništa, neka te tu, čitaj gledaj nerviraj se malo
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 29 jun 2023, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 29 jun 2023, 23:15

fukara87 je napisao/la:
29 jun 2023, 23:10
Def smo najgori navijaci
A ovo definitivno. Pa jbt nas j3be Udruzenje PRIJATELJI FK SLOBODA :urnebes: I Buci Slobodas veliki pa kad nas odvede u federalnu raja ga slavi jer eto Slobodas je a i znaju ga iz grada da se ne zamjere. Sve 5 Buci haman je super sto si nas pokopao u federalnu :urnebes:

I ostani, pisi. Sad ce ljepse teme :thumbup:
-Beogradski sindikat

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 29 jun 2023, 23:17

Madal je napisao/la:
29 jun 2023, 23:09
Sky9 je napisao/la:
29 jun 2023, 23:01
Pa to je ko i prosli put. Volio bi da im Azmir pokupi vecinu i u skupstini cisto sa ga smecari ne je.bu. Isto tako bi volio da ga oni peglaju i traze greske, to je valjda i cilj skupstine.
Samo boli sto su se kao pizde u skupstini ti isti povukli trenutnim grobarima. A neki naravno i iz neznanja sto nije neki bolji izgovor.
Možda je sad malo bolje jer se tačno znaju svi koji su protiv, pale su sve maske...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 29 jun 2023, 23:23

Grad se podijelio na 3 grupe:
1.Za Azmira,protiv bivše uprave-UG Fukare,90%
2.Protiv Azmira,za pojedince iz bivše uprave-UG prijatelji,5%
3.Protiv Azmira,protiv bivše uprave-simpatizeri i dio UG Prijatelji,5%

Ovih 10 % koči čitav proces imenovanja i nastavka rada kluba,dovođenja trenera,igračkog kadra,priprema.

Njima Sloboda nije u interesu,koliko im je u interesu da žive od Slobode.
Najbitnije je u svemu da je svako pokazao svoje lice,a kako će nam biti vrijeme je pred svima nama.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 jun 2023, 23:25

Drago mi je jedino jer su pojedini pokazali pravo lice. Drugacije vjerovatno ne bi ni pokazali ko su i sta su. Tako da ove lazne "Slobodase" odyebati, taman kad bi nas ostalo samo 100.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 29 jun 2023, 23:25

superior1982 je napisao/la:
29 jun 2023, 23:23
Grad se podijelio na 3 grupe:
1.Za Azmira,protiv bivše uprave-UG Fukare,90%
2.Protiv Azmira,za pojedince iz bivše uprave-UG prijatelji,5%
3.Protiv Azmira,protiv bivše uprave-simpatizeri i dio UG Prijatelji,5%

Ovih 10 % koči čitav proces imenovanja i nastavka rada kluba,dovođenja trenera,igračkog kadra,priprema.

Njima Sloboda nije u interesu,koliko im je u interesu da žive od Slobode.
Najbitnije je u svemu da je svako pokazao svoje lice,a kako će nam biti vrijeme je pred svima nama.
Za Slobodu treba birati najbolje u svakom trenutku! Azmir je bio najbolji u tom momentu za Slobodu! Senad je bio najbolji u svom vremenu za Slobodu! Ova uprava je bila najbolja u vremenu kad su preuzimali! Azmir je sad najbolji za Slobodu! Prosto je! Ako ima ko bolji od Azmira javite da i ja budem protiv njega!
-Beogradski sindikat

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 29 jun 2023, 23:34

29 jun 2023, 23:03
29 jun 2023, 17:07
29 jun 2023, 16:08

slika
:kralj: :kralj:
Jesi rekao da smirim, je l' dobro ovako? :)
Dobar, dobar :thumbup: :D

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 30 jun 2023, 01:26

Svako gleda neki svoj interes i svako ima svoju racunicu.
Slobodu kao klub treba zastiti, tipa gasenje, fuzija, mjenjanje imena, boja i td....
Ali ne kontam ove struje oko kluba. Valjda nam je cilj evropa, koja titula..Sve to kosta,stotine hiljada, mozda koji milion...Nebitno,Azmir, Bingo,Senad...
E mi bi sve to,i ako moze da nam podnese racun svaki mjesec sta rsdi sa svojim parama, i ne dao bog kada ulozi u klub i dadne nam sve to,da vrati nekako dio ulozenog.....Tako ja nas dozivljavam. Malo se pretjeruje.
Niko smo i nista u zadnjoj ligi evrope, otjerali bi klub u 5 ligu za milju maraka, a kunemo se u klub, i carsiju...Yebem ja i nas i tu carsiju. Azmir je bjelosvjetski lafinas, ali ako hocemo titule, evropu, on nam ih moze dati....UG prijatelji, Karac, Grad Tuzla, Secerbegovici i sitna buranija ne moze. Dali su nam federalnu. OPET.
Zdravo.
U neke sam ljude razocaran totalno, Karac, Eldar,.....Mislio sam da vam je Sloboda sve, njen uspjeh cilj...Zasto zaboga :roll:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 jun 2023, 07:09

Sky9 je napisao/la:
29 jun 2023, 21:56
fukara87 je napisao/la:
29 jun 2023, 21:44
Beduin je napisao/la:
29 jun 2023, 21:41

Lupas ba Fukara vise, de popusti malo forumase i vise o Slobodi pisi, informisi nas svojim steak-insajderskim dojavama.
Jel tebe ko prozvao mozda? Informisat cu ne brini, ide uskoro zvanicno preuzimanje Azmira, jesil zadovoljan sad? :kafa:
Beduin je osjetljiv na insajdere. :urnebes:
Nisam ba, nego pored svih podjela, svadja, bezveze se neki forumasi etiketiraju a da se nema pojma ni ko su.
Nego treba spustiti loptu u ovo osjetljivo doba, ispratiti ovih dana razvoj i okrenuti se zajednickom jacanju kluba, podrsci kroz kupovinu sezonske, clanske, podrzati Fukare i kupiti kod njih clansku, dati ideje kako napredovati... opstrukcija ce uvijek biti, narocito sad ce se aktivirati pojedinci kao i za vrijeme prvog mandata Azmira, tako da...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 30 jun 2023, 07:20

Da se odma ogradim, ja sam rekao da je u ovom momentu jedino Azmir najbolje rijesenje od svih ponuđenih, ali Azmir ko Azmir nije isti. Nema vise americkih dolara, nema vise onih miliona, a da ima veza i zna kako napraviti pare to stoji. Svi mi znamo ko je Azmir i kakav je i koje su mu najvece mane. Ne kazem ja da daje izvjestaj svako mjesec nego 2x godisnje, da nam se ne bi opet desili kostici, fatici, dzidici, karici. Ja bi najsretniji bio da se svake godine borimo za titulu, ali tu malo odlucuje i savez sa sudijama. Po imenovanju uprave odma izbacit u prodaju clanske karte tipa. Djecije, studenske, radne, penzionerske i rvi. Zastititi ime i grb kluba da ga ne moze svaka šuša prodavati naokolo po gradu, šolje, šalove, rekvizite. Napraviti dresove i majice od bodya pa do xxl. Jos malo je ostalo do pocetka, najbitnije je u startu uci u neku seriju od 5 pobjeda u 5 kola pa da se pocnu bojati Slobode, a ne da ostre kura** na Slobodi po ovim selendrama. Da nas bude makar 3-4 hiljade svake utakmice, da dobijemo kojeg malo jaceg sponzora. Da nam djeca ne sanjaju od mancesteru, celziju, bajernu vec da cim progledaju imaju misao Slobode i da par dana pred utakmicu samo o tome pricaju.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 jun 2023, 07:22

DamirT je napisao/la:
29 jun 2023, 23:25
Drago mi je jedino jer su pojedini pokazali pravo lice. Drugacije vjerovatno ne bi ni pokazali ko su i sta su. Tako da ove lazne "Slobodase" odyebati, taman kad bi nas ostalo samo 100.
Problem i jeste sto neki svoje licne frustracije, mrznje, averzije prema Azmiru (ili nekom tamo desetom) reflektuju preko ledja Slobode. I onda kroz tu mrznju ne vide nista drugo.
Ja Azmira k'o Azmira ne postujem ni trunku, kao covjek je jedna ogromna nula, kao muz, otac, vjernik je fujj. Samo neke sitnice oko njega sam ovdje kroz sprdnju pisao, a znam masu toga. Sve to sam potisnuo u stranu kad smo ispali i pocelo je kruziti ko bi nas sve mogao preuzeti ili postojeci ostati. Jednostavno izbor je suzen, konlurencija nikakva, a nama ne treba neki lagani oporavak i faze povratka, a u sta smo vecinom vjerovali i prizeljkivali nekad ranije. Treba nam instant uspjeh i povratak u PL, ta pozitivna prica i napredak. Samo u to vjeruje publika, a ne u neki mic po mic razvoj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.