simonknows je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:53Sad sam se čuo sa čovjekom iz skupštine, Azmir ima dogovorene sve igrače i stranog trenera.

Samo jos da docekamo taj dan, da procepi…
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
simonknows je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:53Sad sam se čuo sa čovjekom iz skupštine, Azmir ima dogovorene sve igrače i stranog trenera.
Socijalistički sindrom samoupravljanja je ostao u glavama , šta očekujemo od predsjednika? Da je transparentan, da donosi torbe para i ispunjava želje za pojačanja zvučna , a uz to da ne bude ofiran ? Eh ako bude imao nekog treceg neprijatelja vanjskog onda ćemo se obrušiti na njega svi redom jer ga isključivo mi smijemo handrit.mirsonetz je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:44A ljudi moji koliko se vodi polemike i o aci i mariju i azmiru. Nama je svima najbitnija Sloboda. Niste svjesni koliko je taj isti aco pomogao i igracima i zizovicu dok je bio tu. Hranio je 60% ekipe i ss, ali da mu ovo nije trebalo nije. Uvijek kazem vrijeme je pred nama i vidjet cemo ko je bio upravu, a ko ne. Kao sto sam i sinoc napisao, a mislim da se 90% ljudi slaze sa mnom, da ne bi bilo kao prosli put voljeo bih da azmir i sa svojim saradnicima daje kvartalne finansijske izvjestaje. Da ne daje crne pare( ispod stola) znam da porez oguli ali druze poslije to sve stigne na naplatu sa kamatama. Ovo sto je radio u ssh je ofirno da ofirnije ne moze biti, ne mogu igraci igrati za cca 550 kmnije ni drzava luda. Sta nam donosi dan, a sta noc vidjet cemo ubrzo.
Nas treba brinuti što će novi predsjednik imati žestoku opoziciju koja će na sve moguće i nemoguće načine minirati svaki njegov eventualni uspjeh... Radit će sve što mogu da ga otjerajuantisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:57Ono sto je jedino sigurno, da se ovdje nikome, ni jednoj strani ne treba ludo vjerovat.
Jer kome god smo previse vjerovali, dozivjeli smo na kraju veliko razocarenje od istih.
Sta god da se desi, samo gledati da se Sloboda zastiti maksimalno.
Jesi rekao da smirim, je l' dobro ovako?LaBombonera88 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:07simonknows je napisao/la: ↑29 jun 2023, 16:08LaBombonera88 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:54@simonknows smiri malo situaciju, reci ljudima kakve lijepe vijesti da se ne sekiraju ovoliko![]()
![]()
![]()
![]()
Pa to je ko i prosli put. Volio bi da im Azmir pokupi vecinu i u skupstini cisto sa ga smecari ne je.bu. Isto tako bi volio da ga oni peglaju i traze greske, to je valjda i cilj skupstine.Sky9 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 23:01Nas treba brinuti što će novi predsjednik imati žestoku opoziciju koja će na sve moguće i nemoguće načine minirati svaki njegov eventualni uspjeh... Radit će sve što mogu da ga otjerajuantisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:57Ono sto je jedino sigurno, da se ovdje nikome, ni jednoj strani ne treba ludo vjerovat.
Jer kome god smo previse vjerovali, dozivjeli smo na kraju veliko razocarenje od istih.
Sta god da se desi, samo gledati da se Sloboda zastiti maksimalno.![]()
Daj ba ne zajebavaj, ovdje si od početka, i sad da ideš...fukara87 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 23:10Ma evo reci cu vam iskreno, da li ja bio za Azmira ili ne nebitno, iz proslih godina je pokazao da je imao rezultate, zivo mi se j.ebe kako je placao igrace i da li je varao drzavu, prvo da vas pitam jedno, koju drzavu? Ovu sto je svi handre kako stignu i mnogi veci biznisneni koji su dosli do para znamo i na koji nacin je to uradjeno. Mene boli jedna stvar a to je da smo se svjesno ili ne podijelili u gradu i to sve zbog nase Slobode, politika je a necu zaboravit ni interes koji vlada sve vise u nasem drustvu, vise nije bitna Sloboda pojeduncima i brak kako ce se odvijati kad je vecina iz interesa tu, ovo ne vodi nigdje, jedni druge prozivamo i tako ode u nedogled a tu ispasta Sloboda i niko vise, svi mi volimo ovaj klub mi na forumu i van njega ali ove struje bi mogle opasno nastetit Slobodi, ne zelim vise nista reci, zelim vam svima srecu i sve najbolje u zivotu ja idem odavdje, nemam vise ni snage ni volje jer mi se place zbog situacije oko voljenog kluba, def smo najgori navijaci, budite pozdravljeni i nadam se da nikog nisam ovdje uvrijedio...Samo Sloboda![]()
A ovo definitivno. Pa jbt nas j3be Udruzenje PRIJATELJI FK SLOBODA
Možda je sad malo bolje jer se tačno znaju svi koji su protiv, pale su sve maske...Madal je napisao/la: ↑29 jun 2023, 23:09Pa to je ko i prosli put. Volio bi da im Azmir pokupi vecinu i u skupstini cisto sa ga smecari ne je.bu. Isto tako bi volio da ga oni peglaju i traze greske, to je valjda i cilj skupstine.Sky9 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 23:01Nas treba brinuti što će novi predsjednik imati žestoku opoziciju koja će na sve moguće i nemoguće načine minirati svaki njegov eventualni uspjeh... Radit će sve što mogu da ga otjerajuantisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:57Ono sto je jedino sigurno, da se ovdje nikome, ni jednoj strani ne treba ludo vjerovat.
Sta god da se desi, samo gledati da se Sloboda zastiti maksimalno.![]()
Samo boli sto su se kao pizde u skupstini ti isti povukli trenutnim grobarima. A neki naravno i iz neznanja sto nije neki bolji izgovor.
Za Slobodu treba birati najbolje u svakom trenutku! Azmir je bio najbolji u tom momentu za Slobodu! Senad je bio najbolji u svom vremenu za Slobodu! Ova uprava je bila najbolja u vremenu kad su preuzimali! Azmir je sad najbolji za Slobodu! Prosto je! Ako ima ko bolji od Azmira javite da i ja budem protiv njega!superior1982 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 23:23Grad se podijelio na 3 grupe:
1.Za Azmira,protiv bivše uprave-UG Fukare,90%
2.Protiv Azmira,za pojedince iz bivše uprave-UG prijatelji,5%
3.Protiv Azmira,protiv bivše uprave-simpatizeri i dio UG Prijatelji,5%
Ovih 10 % koči čitav proces imenovanja i nastavka rada kluba,dovođenja trenera,igračkog kadra,priprema.
Njima Sloboda nije u interesu,koliko im je u interesu da žive od Slobode.
Najbitnije je u svemu da je svako pokazao svoje lice,a kako će nam biti vrijeme je pred svima nama.
Nisam ba, nego pored svih podjela, svadja, bezveze se neki forumasi etiketiraju a da se nema pojma ni ko su.
Problem i jeste sto neki svoje licne frustracije, mrznje, averzije prema Azmiru (ili nekom tamo desetom) reflektuju preko ledja Slobode. I onda kroz tu mrznju ne vide nista drugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.