Pripremite vi zivaca i dosta borbe za ovo sve, cak i azmir ako vas preuzme. Razumijem da se hvatate za zadnju slamku spasa, al nek vam je Bog na pomoci.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Nije vise ni pitanje opravdava li se ovo ili ne.
Care moj vec sam napisao, da se u ovoj drzavi znanje i pamet cijene, ne bi mi bili u ovakvom qrc, ko sto smo sad.
Nepismeni i pitanje kako obrazovani ljudi nam vode glavnu rijec u drzavi.
Pola ih ne zna reci smislenu recenicu, a kamoli napisati sta normalno.
Tako da, mene ovo nista ne cudi od Azmira.
A da je mogao platit nekog da mu fino ovo napise, mogao je, kao sto placa i za sve ostalo.
Nema potrebe da ovdje glumimo neke pametnjakoviće i da nam je ovo sve kao nesto novo.
Volim tebe, više od sebe
Podrinjska izbjeglica piša po čaršiji
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sve to jest, a na kraju se i zavrsi kao drzava kakva nam je, u qurcu. U nezahvalnoj ste situaciji skroz, al ovakav papir i ovako sastanke drzati i da navijaci upadaju na iste i tek poslije njih kao kauboj azmir ulazi i diktira spisak, ma daj, to nece na dobro da je ne znam ti sta.antisisoja1919 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:25Nije vise ni pitanje opravdava li se ovo ili ne.
Care moj vec sam napisao, da se u ovoj drzavi znanje i pamet cijene, ne bi mi bili u ovakvom qrc, ko sto smo sad.
Nepismeni i pitanje kako obrazovani ljudi nam vode glavnu rijec u drzavi.
Pola ih ne zna reci smislenu recenicu, a kamoli napisati sta normalno.
Tako da, mene ovo nista ne cudi od Azmira.
A da je mogao platit nekog da mu fino ovo napise, mogao je, kao sto placa i za sve ostalo.
Nema potrebe da ovdje glumimo neke pametnjakoviće i da nam je ovo sve kao nesto novo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
SDA banda kada se uhvati kluba tu selameta više nema. Čelik, Velež,Željo sad Sloboda. Samo ulica i javni linč. U kontru i do kosti makar zauvijek sa Klisom imali onakve noći.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ma qita su oni, a ne carsija. Da je pravde, pa da ne vide vise nikad carsiju od sramote, bagra jedna
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Je li ovo Sisoja pokuso sebi svidit Slobodu "ispod kruske"???
Zbog cega nam je ovo zadnja slamka spasa? Sloboda je u mnogo boljoj situaciji od Čelika trenutno, ko god da nas preuzme.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Zbog nacina na koji pristajete da vas neko preuzme i ne niste u boljoj situaciji od Čelika trenutno. Klub vam nema ni glave ni repa, nema organizacije, nema igraca, nema trenera, nema nista, nema sponzora, nema sistem, nema uhodan sistem poslovanja, nema prihoda. Ovo sve ceka novog vlasnika kluba, plus vrlo lahko se moze desiti da se transa grada smanji, zivite samo od toga trenutno, to je cinjenica. Ovo gore sve nabrojano morate poceti stvarati ponovo, plus struje koje vode borbe oko kluba dodatno ovo sve otezavaju. Kao sto sam rekao zadnja slamka spasa, jer kad kao navijac prihvatis da je dobro da neko postane vlasik kluba na nacin da ulazi kao kauboj na sjednicu u nekoj sobici, pored toga sakriva se iza navijaca, koje salje da prvi udju i sire strah, a on ulazi kao kauboj i diktira spisak na prazan papri, izvini molim te, ali to su potezi ocajnika kada takvo nesto prihvati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Apsolutno smo u boljoj poziciji: manje dugova - odblokiran racun, neuporedivo kvalitetniji OP i kolika-tolika reputacija sa prodavanjem igraca za bh uslove, u startu imamo vise prihoda, istina zbog grada.redbull93 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:11Zbog nacina na koji pristajete da vas neko preuzme i ne niste u boljoj situaciji od Čelika trenutno. Klub vam nema ni glave ni repa, nema organizacije, nema igraca, nema trenera, nema nista, nema sponzora, nema sistem, nema uhodan sistem poslovanja, nema prihoda. Ovo sve ceka novog vlasnika kluba, plus vrlo lahko se moze desiti da se transa grada smanji, zivite samo od toga trenutno, to je cinjenica. Ovo gore sve nabrojano morate poceti stvarati ponovo, plus struje koje vode borbe oko kluba dodatno ovo sve otezavaju. Kao sto sam rekao zadnja slamka spasa, jer kad kao navijac prihvatis da je dobro da neko postane vlasik kluba na nacin da ulazi kao kauboj na sjednicu u nekoj sobici, pored toga sakriva se iza navijaca, koje salje da prvi udju i sire strah, a on ulazi kao kauboj i diktira spisak na prazan papri, izvini molim te, ali to su potezi ocajnika kada takvo nesto prihvati.
Vama u prilog ide stadion.
Vama je Husic seoska lola i varalica a meni covjek s kojim smo qarali cijelu ligu u par sezona s njim.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
manje dugova - nama ostalo jos 300kMadal je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:20Apsolutno smo u boljoj poziciji: manje dugova - odblokiran racun, neuporedivo kvalitetniji OP i kolika-tolika reputacija sa prodavanjem igraca za bh uslove, u startu imamo vise prihoda, istina zbog grada.redbull93 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:11Zbog nacina na koji pristajete da vas neko preuzme i ne niste u boljoj situaciji od Čelika trenutno. Klub vam nema ni glave ni repa, nema organizacije, nema igraca, nema trenera, nema nista, nema sponzora, nema sistem, nema uhodan sistem poslovanja, nema prihoda. Ovo sve ceka novog vlasnika kluba, plus vrlo lahko se moze desiti da se transa grada smanji, zivite samo od toga trenutno, to je cinjenica. Ovo gore sve nabrojano morate poceti stvarati ponovo, plus struje koje vode borbe oko kluba dodatno ovo sve otezavaju. Kao sto sam rekao zadnja slamka spasa, jer kad kao navijac prihvatis da je dobro da neko postane vlasik kluba na nacin da ulazi kao kauboj na sjednicu u nekoj sobici, pored toga sakriva se iza navijaca, koje salje da prvi udju i sire strah, a on ulazi kao kauboj i diktira spisak na prazan papri, izvini molim te, ali to su potezi ocajnika kada takvo nesto prihvati.
Vama u prilog ide stadion.
Vama je Husic seoska lola i varalica a meni covjek s kojim smo qarali cijelu ligu u par sezona s njim.
odblokiran racun - ceka se samo dan kada cemo dobiti potvrdu da je i zvanicno odblokiran
neuporedivo kvalitetniji OP - mozda za nijansu, ali ni nas nije los, imamo daleko vise djece nego u proslom periodu
kolika-tolika reputacija sa prodavanjem igraca - ovo necu ni komentarisati
startu imamo vise prihoda - ok imate
Organizacija- nemate nista
Komunikacija sa navijacima, sponzorima - 0 imate
plus ovo gore sve sto sam nabrojao
nema ovo veze sa azmirom, ko god u ovom momentu da vas preuzme isto ti je. Odlucili ste se na diktat na listu papira, od mene nek vam je sretno, pa se sretnemo opet.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Manje više kod svih klubova u ovoj državi se stvari ovako rješavaju, kasnije ide oficijelno... Samo niko nema neprijatelje "u svojim redovima" kao što Sloboda ima.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovako je nas Olgun preuzeo sa uslovima od 5 stavki koje stanu na jednu stranicu A4 papira, pa smo poslje toga umalo u mezaru zavrsili. Ista slika, kockaste glave u potkosuljama u nekoj birtiji na celu sa Memisevicem.
O tome pise @redbull da sve mirise i ide u tom smijeru. Nek vas Azmir i preuzme, ali ovo je tek pocetak sranja kod vas. I ova prelazna skupstina je podvala da ga uguse i otjeraju po drugi put. U cijeloj drzavi se mora nauciti da ne ide nista preko noci i da niko drugi nije kriv za stanje u klubovima osim nas navijaca. Kako posijes, takve plodove rada kupis, a ovo kod vas su ocajni temelji za dalje. Ne rijesava se skupstina u hodu i tu treba najvise vremena i zivaca potrositi kako bi klub dobio uredjen najvisi organ.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sisoje već mjesec dana preuzima Slobodu

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
redbull93 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 22:27manje dugova - nama ostalo jos 300k
odblokiran racun - ceka se samo dan kada cemo dobiti potvrdu da je i zvanicno odblokiran
neuporedivo kvalitetniji OP - mozda za nijansu, ali ni nas nije los, imamo daleko vise djece nego u proslom periodu
kolika-tolika reputacija sa prodavanjem igraca - ovo necu ni komentarisati
startu imamo vise prihoda - ok imate
Organizacija- nemate nista
Komunikacija sa navijacima, sponzorima - 0 imate
plus ovo gore sve sto sam nabrojao
nema ovo veze sa azmirom, ko god u ovom momentu da vas preuzme isto ti je. Odlucili ste se na diktat na listu papira, od mene nek vam je sretno, pa se sretnemo opet.

I mi imamo smog ali kod vas izgleda radioaktivan

Cuj komunikacija sa spoznorima

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sloboda prihod od vlastite aktivnosti u 2022. 280k KM
Celik prihod od vlastite aktivnosti u 2022. 700k KM
Toliko o tome ko ima vecu podrsku sponzora i navijaca
I to jedni u PL, drugi u trecem rangu

Celik prihod od vlastite aktivnosti u 2022. 700k KM
Toliko o tome ko ima vecu podrsku sponzora i navijaca

I to jedni u PL, drugi u trecem rangu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Znaci doslovno mjere uspjeh kluba po dugu, ali to sto nama od dugova nije blokiran racun i imamo cak i uefa licencu na prvostepenoj a njima blokirani racuni i propustili svoju šaban licencu na prvostepenoj i opet kod njih ruze cvjetaju a Sloboda se raspada ko god dodje 

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
To do vaše komunikacije sa spoznorima

Al ajd jos malo i odblokiran racun

I opet vam prepišamo budzet zbog novca od grada

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.