FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudi ja nevjerujem Bekricu sekunde.Otkud on da bude sportski direktor.Na osnovu cega,koga je uliova na to mjesto.Ili je sam sebi naso radno mjesto.Neozbiljno za nas klub.Volio bi da me dementira ali nesto mi govori da on nije za tako ozbiljne funkcije.
- jointunija
- Kontakt:
Imali smo usmeni dogovor sa Zvezdom za 24.6. međutim ovaj novi trener iz Izraela inače nama poznat,je odgodio pa je Arsenal upao.Jučer grad padao,ne možeš uticati na to,ne kontam čemu sad ove rasprave,radilo se dobro,odrađeno zacrtano,izuzev jučerašnje tekme.Pririsak je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:40Dzaba ja pisao jucer kad ono opet ne konta hahha, ipak bi mozda trebao neki crtez po mogucnosti u boji da gospodin hulahopka shvati da ispada podlapacotiran u zelji da troluje.
Znaci nema klubova na zlatiboru i sto tamo idemo na pripreme, ispostavi se da ima klubova. Mi smo IMALI ZAKAZANU TEKMU sto znaci imali smo protivnika, ALI VREMENSKI USLOVI NISU BILI POGODNI ZA ODIGRAVANJE. I bolje da nisu odigrali nego da nam se neko povrijedio.
Da napravimo rezime. Ima ekipa na zlatiboru i imali smo prorivnika samo sto utakmica nije odigrana zbog VREMENSKIH NEPRILIKA. Sve sto si napisao pada u vodu iako ni ja nisam fan posla u upravi ali za ovo niko nije kriv.
Viša sila,šta da radiš.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Ljudi kako vam se da pisat na ovom forumu pored ovog debilčića Hulahopke i par retarda koji još useravaju temu, i čitat ovo pljuvanje po najvećem klubu, kako se ovakvi ljudi uopšte mogu nazvat simpatizerima Željezničara, a ne navijačama, **** s ovog foruma i teme dok je ovaj debilčić tu, ja udjem pročitam čisto da vidim imal kakva insajderska i morao sam napravit profil da ovog debila prozovem koji put.
Debil je jučer na najveći muslimanski praznik spamo po temi i srao po najvećem i najtrofejnijem Bosanskohercegovačkom klubu, govedo jedno.
Debil je jučer na najveći muslimanski praznik spamo po temi i srao po najvećem i najtrofejnijem Bosanskohercegovačkom klubu, govedo jedno.
- MocMahale444
Halali ali ja u drvo ti u kamen, ko bolan pominje ovu tekmu sto se nije mogla igrati zbog vremenskih neprilika.Pririsak je napisao/la: ↑29 jun 2023, 00:15Pa upravo to je moje pitanje, sta je problem u ovom slucaju kad nismo odigrali zbog vremenskih neprilika? Ko je tu kriv? I ja vidim dosta losih stvari ali za ovakvo nesto nema logike kriviti nikoga.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 20:07Zivota ti a na koga ja hejtam?Pririsak je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:07Po ovoj logici, sto vise pripremnih odradimo to nam je sigurniji prolaz.
Jos mi nije jasno na koga vi ovdje tacno hejtujete? Utakmica je bila zakazana i nije odigrana zbog vremenskih neprilika. Nije ni meni savrsena situacija u klubu ali ne znam kakve to veze ima sa vremenskim prilikama. Mozda smo trebali zakazati 2 pripremne u jednom danu ili sutra odmah.
Sto na umu to na drumu je druga stvar.
Situacija nije oke a navijaci su toliko odani u 16. Naravno da sto vise tekmi odradimo bit cemo uigraniji. Nije izmisljanje tople vode, necemo pod tepih sve.
Hajde barem nas Kluze je najavio borbu protiv Minska, dok su nekad neki treneri govorili pa eto evropa je dobar izlet.
Valjda se pasa moj zakaze ranije par tekmi onako minimalno 6-7 jer svake godine, znaci svake godine se desi da utakmice iz nekih razloga budu otkazane.
Moras imati plan b.
Bekrija imal pojacanja rumeni nas sd.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
De jarane, ko je to jos radio pripreme a da ne kaže uradili smo zacrtano. Šta su uradili majke ti. Vrte Hidica svake dvije godine. Nikad nismo bili spremni. Odigrati jednu utakmicu a znaš da igras s ekipom koja je u takmicarskoj formi je samoubojstvo. I kako se uopće nadati da se prodje na ovakav način.jointunija je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:02Imali smo usmeni dogovor sa Zvezdom za 24.6. međutim ovaj novi trener iz Izraela inače nama poznat,je odgodio pa je Arsenal upao.Jučer grad padao,ne možeš uticati na to,ne kontam čemu sad ove rasprave,radilo se dobro,odrađeno zacrtano,izuzev jučerašnje tekme.Pririsak je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:40Dzaba ja pisao jucer kad ono opet ne konta hahha, ipak bi mozda trebao neki crtez po mogucnosti u boji da gospodin hulahopka shvati da ispada podlapacotiran u zelji da troluje.
Znaci nema klubova na zlatiboru i sto tamo idemo na pripreme, ispostavi se da ima klubova. Mi smo IMALI ZAKAZANU TEKMU sto znaci imali smo protivnika, ALI VREMENSKI USLOVI NISU BILI POGODNI ZA ODIGRAVANJE. I bolje da nisu odigrali nego da nam se neko povrijedio.
Da napravimo rezime. Ima ekipa na zlatiboru i imali smo prorivnika samo sto utakmica nije odigrana zbog VREMENSKIH NEPRILIKA. Sve sto si napisao pada u vodu iako ni ja nisam fan posla u upravi ali za ovo niko nije kriv.
Viša sila,šta da radiš.
Sve isto kao prethodnih godina. Igrači se dovode dan pred početak lige kad pripreme prodju. Sve isto samo drugi glumci. Šta ce prsluk za igrače od 37 godine. Uvode se neke gluposti a nisi ni napravio selekciju igraca. Sad nam fali minimum 5 igraca.
-
- Kontakt:
Zna li neko jel tacno da su nas napustili Piric i Krizevac?
Nez za Pirica ali znam da Krizevac vise nije nas igracBojudaosinebu je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:15Zna li neko jel tacno da su nas napustili Piric i Krizevac?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne igra se protiv Tuzla City vce samo protiv Kapfenberga
E jbg ovo je vec izgleda neozbiljno dvije utakmice otkazat
E jbg ovo je vec izgleda neozbiljno dvije utakmice otkazat
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovi sto brste kako su nam lose pripreme i lose se radi na pojacanjima...kad sam nedavno rekao da treba karte za utakmicu povecati prvi se bunili...evo sad sam procitao odgovore bas od ovi sto imaju nesto prrotiv pojacanja...i radauprave...
E sad mi nemamo investitora i necemo gajos dugo imati sve dok se zakon o sportu ne promjeni to moraju ovi neki shvatiti...LAKO JE BILO TANU,I MIRVICU investirati u Sarajevo i kupiti upravljacka prava kad taj klub nema 100 m2 svoje imovine...na nama je znaci samo jedno...da se vise ne ofiramo sa onim pomozi.ba vec da clanske sepovecaju mozda na 30-40 km zapocetak i da neka zdrava atmosfera to sve poprati dasvake nove godine bude makar 10 hiljada...a sto se tice karata i one moraju ici gore...
E sad mi nemamo investitora i necemo gajos dugo imati sve dok se zakon o sportu ne promjeni to moraju ovi neki shvatiti...LAKO JE BILO TANU,I MIRVICU investirati u Sarajevo i kupiti upravljacka prava kad taj klub nema 100 m2 svoje imovine...na nama je znaci samo jedno...da se vise ne ofiramo sa onim pomozi.ba vec da clanske sepovecaju mozda na 30-40 km zapocetak i da neka zdrava atmosfera to sve poprati dasvake nove godine bude makar 10 hiljada...a sto se tice karata i one moraju ici gore...
-
- Kontakt:
Demantovala te prošla sezona. Poštedi nas molim te i ti i ostali pljuvači svojih komentara.
Zakazati 6 7 utakmica na prpremama koje traju 7 dana hahahagah
Ko po bekricu kenja sto se tice sportskog dijela fkt nije normalan.
Ko po bekricu kenja sto se tice sportskog dijela fkt nije normalan.
- MocMahale444
Pa samo tvoj mozak može napisati da podigne kartu a za uzvrat nista ne nudiš. To moraš stvarno biti kapacitet nema sta.segasega1 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:48Ovi sto brste kako su nam lose pripreme i lose se radi na pojacanjima...kad sam nedavno rekao da treba karte za utakmicu povecati prvi se bunili...evo sad sam procitao odgovore bas od ovi sto imaju nesto prrotiv pojacanja...i radauprave...
Će da vidimo.Ja nikad niti sam pljuvao niti ću pljuvat po klubu.Nemoj da izmisljas.Samo kazem da nemam neko veliko povjerenje u Bekrica kao sportskog direktora.Ako me demantuje prvi ću cestitat.Nemojte da se vadite na Santosa i Hamu.Sad tek dolazi vrjeme da vidimo hoce li ubost.I nemogu zaboravit da nam je sportski direktor uzeo titulu.Protiv Bekrica kao čovjeka nista protiv ali ko sportskog direktora jer to je za moj pojam velika funkcija nisam zadovoljan.Ako imam pravo bit nezadovoljan ili moram skakat od sreće ako to drugi kaze.Vrjeme će pokazat.
-
- Kontakt:
Ne mozes ni ocekivati da ubode svakog igraca, jer fakticki dovodimo igrace koji nemaju bolju ponudu. Pa Manchester Utd i Chelsea tolike pare bacaju na transfere, pa vise puta dobiju fijasko, nego sto ubodu pravog igraca.Alipasino je napisao/la: ↑29 jun 2023, 20:45Će da vidimo.Ja nikad niti sam pljuvao niti ću pljuvat po klubu.Nemoj da izmisljas.Samo kazem da nemam neko veliko povjerenje u Bekrica kao sportskog direktora.Ako me demantuje prvi ću cestitat.Nemojte da se vadite na Santosa i Hamu.Sad tek dolazi vrjeme da vidimo hoce li ubost.I nemogu zaboravit da nam je sportski direktor uzeo titulu.Protiv Bekrica kao čovjeka nista protiv ali ko sportskog direktora jer to je za moj pojam velika funkcija nisam zadovoljan.Ako imam pravo bit nezadovoljan ili moram skakat od sreće ako to drugi kaze.Vrjeme će pokazat.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- jointunija
- Kontakt:
Šta da ti kažem,teren je mjerilo,lopta je takva,i zato je fudbal to što jest.Hulahopka je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:01De jarane, ko je to jos radio pripreme a da ne kaže uradili smo zacrtano. Šta su uradili majke ti. Vrte Hidica svake dvije godine. Nikad nismo bili spremni. Odigrati jednu utakmicu a znaš da igras s ekipom koja je u takmicarskoj formi je samoubojstvo. I kako se uopće nadati da se prodje na ovakav način.jointunija je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:02Imali smo usmeni dogovor sa Zvezdom za 24.6. međutim ovaj novi trener iz Izraela inače nama poznat,je odgodio pa je Arsenal upao.Jučer grad padao,ne možeš uticati na to,ne kontam čemu sad ove rasprave,radilo se dobro,odrađeno zacrtano,izuzev jučerašnje tekme.Pririsak je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:40Dzaba ja pisao jucer kad ono opet ne konta hahha, ipak bi mozda trebao neki crtez po mogucnosti u boji da gospodin hulahopka shvati da ispada podlapacotiran u zelji da troluje.
Viša sila,šta da radiš.
Sve isto kao prethodnih godina. Igrači se dovode dan pred početak lige kad pripreme prodju. Sve isto samo drugi glumci. Šta ce prsluk za igrače od 37 godine. Uvode se neke gluposti a nisi ni napravio selekciju igraca. Sad nam fali minimum 5 igraca.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Nudi...ljubav...onaj huk prvi taktova pjesme Grbavice...koje ti izgleda nikad neces doziviti srcano....i s emocijamaHulahopka je napisao/la: ↑29 jun 2023, 20:41Pa samo tvoj mozak može napisati da podigne kartu a za uzvrat nista ne nudiš. To moraš stvarno biti kapacitet nema sta.segasega1 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:48Ovi sto brste kako su nam lose pripreme i lose se radi na pojacanjima...kad sam nedavno rekao da treba karte za utakmicu povecati prvi se bunili...evo sad sam procitao odgovore bas od ovi sto imaju nesto prrotiv pojacanja...i radauprave...
Hulakopka...crkni al Grbavica ce i sljedece sezone biti duplo posjecenija o Koseva....dzaba pare dzaba milioni....Zeljo je ljubav
Takvi poput tebe seru po forumu i gledaju utakmice na.tv u. I takvi pišu da treba karte podići. Ti nisi kupio 20 karti u zivotu mogu glavu dati. Najlakse iz kauca pametovati. Ti mi pricas o ljubavi ne znas kako izgledaju tri godišnje karte.segasega1 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:04Nudi...ljubav...onaj huk prvi taktova pjesme Grbavice...koje ti izgleda nikad neces doziviti srcano....i s emocijamaHulahopka je napisao/la: ↑29 jun 2023, 20:41Pa samo tvoj mozak može napisati da podigne kartu a za uzvrat nista ne nudiš. To moraš stvarno biti kapacitet nema sta.segasega1 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:48Ovi sto brste kako su nam lose pripreme i lose se radi na pojacanjima...kad sam nedavno rekao da treba karte za utakmicu povecati prvi se bunili...evo sad sam procitao odgovore bas od ovi sto imaju nesto prrotiv pojacanja...i radauprave...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.