17:30
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoće li ko kupiti Dalaruuu
- FKS -
Ja evo imam 3,5 marke sa sobom ako hoces bacit cemo neki tal
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Od petka je gradilište na KoševuCora1946 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:47Valjalo bi bas kad bi se moglo srediti to da i trece pretkolo igramo na Kosevumoreno123 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:36Cuo sam da ce poceti neki radovi svlacionica i tog vip prostora koji nam treba da igramo eventualno trece pretkolo na Kosevu, kao klub ce sada dati taj novac a Opcina ce kasnije refundirati. Ne mogu da nadjem neki clanak o tome a i ovdje se o tome ne prica, pa je li to istina?
Raditi će se renoviranje:
-svlačionica,
-doping sobe,
-press sobe,
-svi WC-e na tribinama,
-ograde,
-mix zona,
-čišćenje svih tribina i
-čišćenje i uređivanje vanjskog dijela stadiona.
-
- Kontakt:
joj da je jedna utakmica s dobrom ekipom ko na zimu sa sahtarom

Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:33eccehomo je napisao/la: ↑29 jun 2023, 12:52... u tebi je Safet Sušić majstor fudbalaSamozdravlje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 12:03Ništa onda vraćamo se na one stare postavke 70-80-tih godina. Na centralnom Zapadu bila raja sa zastavama i pjevalo se :
Bosno moja
Lijepa,mila,lijepa gizdava
Haaaj u tebi je Sarajevo
ŠKOLA FUDBALA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spenser, Spenser, Spenser, Spenser, Spenser, Spenser, Spenser, Spenser![]()
![]()
![]()
![]()
Prema objektivnom naucnom istraživanju, onaj koji najviše mrzi Želju, najveći je Pitar.
Vahidin Musemic je najveći živući Pitar, ja sam na trećem mjestu (mrzim ga manje i kraće ).![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Senner je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:13Od petka je gradilište na KoševuCora1946 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:47Valjalo bi bas kad bi se moglo srediti to da i trece pretkolo igramo na Kosevumoreno123 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:36Cuo sam da ce poceti neki radovi svlacionica i tog vip prostora koji nam treba da igramo eventualno trece pretkolo na Kosevu, kao klub ce sada dati taj novac a Opcina ce kasnije refundirati. Ne mogu da nadjem neki clanak o tome a i ovdje se o tome ne prica, pa je li to istina?.
-svlačionica,
-doping sobe,
-press sobe,
-svi WC-e na tribinama,
-ograde,
-mix zona,
-čišćenje svih tribina i

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da li se mogu osposobiti/nadograditi, one prijeratne kabine na zapadu za novinare???Senner je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:13Od petka je gradilište na KoševuCora1946 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:47Valjalo bi bas kad bi se moglo srediti to da i trece pretkolo igramo na Kosevumoreno123 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:36Cuo sam da ce poceti neki radovi svlacionica i tog vip prostora koji nam treba da igramo eventualno trece pretkolo na Kosevu, kao klub ce sada dati taj novac a Opcina ce kasnije refundirati. Ne mogu da nadjem neki clanak o tome a i ovdje se o tome ne prica, pa je li to istina?.
-svlačionica,
-doping sobe,
-press sobe,
-svi WC-e na tribinama,
-ograde,
-mix zona,
-čišćenje svih tribina i
Ako ne moze, ono treba srusiti i praviti nesto novo ili na tom mjestu, ili na zapadu iznad centralne loze.
- FKS -
- betrezengorbachev
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra je predstavljanje i onda odmah ide za Sloveniju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Može li kako sutra kad se ustanem da bude 20.07
Trebace mu 5 dana da dodje sebi od silnih letova

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
OdlicnoSenner je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:13Od petka je gradilište na KoševuCora1946 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:47Valjalo bi bas kad bi se moglo srediti to da i trece pretkolo igramo na Kosevumoreno123 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:36Cuo sam da ce poceti neki radovi svlacionica i tog vip prostora koji nam treba da igramo eventualno trece pretkolo na Kosevu, kao klub ce sada dati taj novac a Opcina ce kasnije refundirati. Ne mogu da nadjem neki clanak o tome a i ovdje se o tome ne prica, pa je li to istina?.
-svlačionica,
-doping sobe,
-press sobe,
-svi WC-e na tribinama,
-ograde,
-mix zona,
-čišćenje svih tribina i

Zna li se ista za atletsku / novu podlogu, planiraju li to raditi u skorije vrijeme
90!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Samo steta sto je protiv Domzala utakmica zatvorena za javnost, za ocekivati je da tu dobije minute. Ali, bice jos jedna kad se vrate iz slo.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Top.Senner je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:13Od petka je gradilište na KoševuCora1946 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:47Valjalo bi bas kad bi se moglo srediti to da i trece pretkolo igramo na Kosevumoreno123 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:36Cuo sam da ce poceti neki radovi svlacionica i tog vip prostora koji nam treba da igramo eventualno trece pretkolo na Kosevu, kao klub ce sada dati taj novac a Opcina ce kasnije refundirati. Ne mogu da nadjem neki clanak o tome a i ovdje se o tome ne prica, pa je li to istina?.
-svlačionica,
-doping sobe,
-press sobe,
-svi WC-e na tribinama,
-ograde,
-mix zona,
-čišćenje svih tribina i
Napokon da krenu nesto oko stadiona da rade sem trave.

Senner je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:13Od petka je gradilište na KoševuCora1946 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:47Valjalo bi bas kad bi se moglo srediti to da i trece pretkolo igramo na Kosevumoreno123 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:36Cuo sam da ce poceti neki radovi svlacionica i tog vip prostora koji nam treba da igramo eventualno trece pretkolo na Kosevu, kao klub ce sada dati taj novac a Opcina ce kasnije refundirati. Ne mogu da nadjem neki clanak o tome a i ovdje se o tome ne prica, pa je li to istina?.
-svlačionica,
-doping sobe,
-press sobe,
-svi WC-e na tribinama,
-ograde,
-mix zona,
-čišćenje svih tribina i

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Gledam na yt viverosa, svida mi se sto nema komplikovanja u šesne's, svaki go mu je na prvu, precizan mu sut, ali nedostaju snimci kakav je u drblingu il kad se protivnik brani sa busom
- Burberry46
- Kontakt:
Super i treba da se usminka koliko moze, da makar lici na nestoSenner je napisao/la: ↑29 jun 2023, 21:13Od petka je gradilište na KoševuCora1946 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:47Valjalo bi bas kad bi se moglo srediti to da i trece pretkolo igramo na Kosevumoreno123 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:36Cuo sam da ce poceti neki radovi svlacionica i tog vip prostora koji nam treba da igramo eventualno trece pretkolo na Kosevu, kao klub ce sada dati taj novac a Opcina ce kasnije refundirati. Ne mogu da nadjem neki clanak o tome a i ovdje se o tome ne prica, pa je li to istina?.
-svlačionica,
-doping sobe,
-press sobe,
-svi WC-e na tribinama,
-ograde,
-mix zona,
-čišćenje svih tribina i

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Meni je on po ovim YT klipovima, klasicni spic igrac, egzekutor
Nije mi bas krilo.
Nije mi bas krilo.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, boki86, BordoArmy88, bordobijelisampion, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Merhaba, N3R3D, Napapijri, napoleon72 i 67 gostiju.