FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala raja na informacijama. Taman poslije posla uživat' i gledat'. 
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Ima nas hejbet samo je ovaj ado od 25.12.2009 na forumu registrovanSamozdravlje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:26NAŠO JE MOMCINO. TVOJA JE, ODNOSNO TVOG DRUGA, JAVI SE PP. BIT ĆE MI ZADOVOLJSTVO BABUKA (ako nisam sta pomjesao , ima vas ovdje Ada hejbet).ado-hz je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:21HvalaSamozdravlje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:19
Evo ovog ću se trenutka zarobiti u slike i čim je nađem javim ti. Allahami.![]()

Ma ja, ade nisu problem a kene jesu. (Salim se) pozzado-hz je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:37Ima nas hejbet samo je ovaj ado od 25.12.2009 na forumu registrovanSamozdravlje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:26NAŠO JE MOMCINO. TVOJA JE, ODNOSNO TVOG DRUGA, JAVI SE PP. BIT ĆE MI ZADOVOLJSTVO BABUKA (ako nisam sta pomjesao , ima vas ovdje Ada hejbet).![]()

Valjalo bi bas kad bi se moglo srediti to da i trece pretkolo igramo na Kosevumoreno123 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:36Cuo sam da ce poceti neki radovi svlacionica i tog vip prostora koji nam treba da igramo eventualno trece pretkolo na Kosevu, kao klub ce sada dati taj novac a Opcina ce kasnije refundirati. Ne mogu da nadjem neki clanak o tome a i ovdje se o tome ne prica, pa je li to istina?
90!
Vratit će im se kroz ulaznice sve...a ne ovako iskesiraj za Bilino polje + manje gledatelja...u svakom slučaju si na dobitku.
A šta je sa tartan stazom? Je li ona sad u planu?
Onako da ostane je ruglo i nadam se skorijem rješenju iste.
Onako da ostane je ruglo i nadam se skorijem rješenju iste.
Nikad poraz, samo lekcija.
Petak 30. juni: FK Sarajevo – KF Shkendija 17.30
Subota 1. juli: FK Sarajevo – NK Nafta 1903 18
Četvrtak 6. juli: FK Sarajevo – NK Domžale 17
Dvije tekme u dva dana,taman po 90 min mogu dvije ekipe izgurat.
Subota 1. juli: FK Sarajevo – NK Nafta 1903 18
Četvrtak 6. juli: FK Sarajevo – NK Domžale 17
Dvije tekme u dva dana,taman po 90 min mogu dvije ekipe izgurat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Još kad bi FACE TV prenosio mečeve uz naravno komentar Makija 

- ExchangeOffice
Nekome se s pravom natovari na ledja... Kao i kod Dala kad je bio los, tako i Avramu. Realno, lik je vise odmarao nego sto treninga odradio. O utakmicama da se ne prica.
-
- Kontakt:
- ExchangeOffice
Fudbaleri Sarajeva će u naredna dva dana odigrati dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema u Sloveniji. Obje utakmice će biti dostupne za gledanje svima potpuno besplatno!
Svi oni koji su kupili paket za gledanje utakmica protiv Petrolula i Shkendije će dobiti popust na kupovinu proizvoda u FK Sarajevo Fan Shopu, u iznosu plaćenom za kupovinu utakmica.
Više informacija na našem webu
https://fksarajevo.ba/vijesti/fk-saraje ... -dana/6587
Više informacija na našem webu
https://fksarajevo.ba/vijesti/fk-saraje ... -dana/6587
Utakmica protiv NK Domžale koja je na rasporedu 6. jula će biti zatvorena za javnost.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Odigrao 19 utakmica, sto nije lose obzirom na povrede i broj utakmica koje je odmarao zbog broja stranaca.ExchangeOffice je napisao/la: ↑29 jun 2023, 20:16Nekome se s pravom natovari na ledja... Kao i kod Dala kad je bio los, tako i Avramu. Realno, lik je vise odmarao nego sto treninga odradio. O utakmicama da se ne prica.
Neki dan protiv Petrolula, prekosutra protiv Nafte

Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 29 jun 2023, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Daj tog Đumića, budi manga do kraja Mirviću 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, javili su naši prije 7 dana.
Utakmica protiv NK Domžale je pomjerena za 6. juli i na zahtjev kluba iz Slovenije ona će biti potpuno zatvorena za javnost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ExchangeOffice
Hoce li Pena igrati ? 
Treba isforsirsti marketing zbog juznoamerikanaca sto ga prate, da se pojaca broj gledalaca

Treba isforsirsti marketing zbog juznoamerikanaca sto ga prate, da se pojaca broj gledalaca
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Penita i Viveros idu protiv ovih milijardera iz Lendave 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️