Pa ja sam citao na vise mjesta da ce igrati 8 ili 6 kod vas nekog hibrida sa vjerovatno Riceom koji ce cuvati ledja.
Rizican potez ali moglo bi se isplatiti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pa ja sam citao na vise mjesta da ce igrati 8 ili 6 kod vas nekog hibrida sa vjerovatno Riceom koji ce cuvati ledja.
Nemoj me prozivati pred narodomwadethegreat je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:29Pa prva stvar vecina igraca je dosla na polusezoni tek treba da se vidi kakvi su sta su kada ekipa nije u totalnom cirkusu.
Drugo moja nana rahmetli je imala bolju sezonu od Havertza.
Tebi je samo krivo sto si sa jos par ljudi ovdje tvrdio da se nece moci ni stoja uzeti za sve ove igrace.
Pa Mount trci ko ludtuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:41Za Havertza i Mountha moras imati nekog ko ce za njih trcati, a jos uz to ne znas da li ce da se pojave taj dan na terenu. Pa nije djaba Chelsea prosle godine skupio 40 bodova.
Ovo će biti ili epska glupost ili nevjerovatna genijalnost. Meni bzvz na prvu, ali hajde da vidimo.wadethegreat je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:33Pa ja sam citao na vise mjesta da ce igrati 8 ili 6 kod vas nekog hibrida sa vjerovatno Riceom koji ce cuvati ledja.
Riceu je trebao Soucek. U Arsenalu mu treba Partey.wadethegreat je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:33Pa ja sam citao na vise mjesta da ce igrati 8 ili 6 kod vas nekog hibrida sa vjerovatno Riceom koji ce cuvati ledja.
Ma bit ce to odlicno, pa I Xhaka je igrao poprilicno ofanzivno u posjedu kad se Zinchenko povlacio u sredinu, ovo je samo bolji profil toga.
Onda ce jedan od Partey-Khaka-Havertz morati na klupu
Samo što je jednog dočekalo smeće od ekipe, dok je drugi zatekao izuzetnu ekipu. O organizaciji kluba da ne pričamo.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:24Kad dođu Rice i Timber, bit će blizu 700M od Artetinog dolaska. Pep u istom periodu oko 500M.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.