Renan
Zeljkovic
Durakovic
Pena
Ziljkic
Ikic…
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Renan
Ma ide novi dres hladno od PenitaExchangeOffice je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:34Ma Penu treba iskoristiti kao marketing mamca, a ako sta pokaze dobro i jeste... A siguran sam da ce pokazati.
Na njemu se mogu uzeti pare preko marketinga, ako nista...
Nesto su ga iz Veleza prizivali,ali eto odabra 5 ligu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:16E jest’ mi drago, opisati ne mogu. Jedna sezona mu još trebala do nekog odličnog transfera da se osigura, a onda glumljenje temperatura i ostalih stvari, pa sad fino mrš nazad u 5. ligu i (ne)zvanični kraj karijere![]()
Hvala. Zanimljive informacije. Znas li ko je najlosiji? Haha
Pretpostavljam Avram, i to ubjedljivoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:56Hvala. Zanimljive informacije. Znas li ko je najlosiji? Haha
Plafon mu bila druga Rumunska liga, 30 banki.
Ni meni iskreno,a nimalo jeftin golman.
Ma bas bi me cudilo
Raja kada se nekome natovari na leđa, ne zna popustiti. Prvo je Dal bio, sad Daniel.ExchangeOffice je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:27Ma bas bi me cudiloBenko123 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:57Pretpostavljam Avram, i to ubjedljivoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:56
Hvala. Zanimljive informacije. Znas li ko je najlosiji? Haha![]()
eccehomo je napisao/la: ↑29 jun 2023, 12:52... u tebi je Safet Sušić majstor fudbalaSamozdravlje je napisao/la: ↑29 jun 2023, 12:03Ništa onda vraćamo se na one stare postavke 70-80-tih godina. Na centralnom Zapadu bila raja sa zastavama i pjevalo se :
Bosno moja
Lijepa,mila,lijepa gizdava
Haaaj u tebi je Sarajevo
ŠKOLA FUDBALA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, DzemoSmjecanin, Fouzi1, Fudo, Hardzavi, kontra, miguelramos, mire971, Proximic, riki46, Vanja8, VolimoSarajevo i 79 gostiju.