English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Odveo reprezentaciju do dvije medalje na SP. Ako pod ključni misliš dio prvih 11. Tj. jedne, jer nije imao preveliku ulogu u Rusiji. Al svakako više od Hende i Xhake.
Henderson je bio najbolji igrač lige u sezoni kad je Liverpool osvojio titulu nakon 30god.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:48Odveo reprezentaciju do dvije medalje na SP. Ako pod ključni misliš dio prvih 11. Tj. jedne, jer nije imao preveliku ulogu u Rusiji. Al svakako više od Hende i Xhake.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:
Pitanje je bilo što je Kovačić napravio a da Hendo nije i ja sam samo odgovorio na to pitanje
To je jedina stvar, 3 mjesto na SP. Ostalo sve Hendo bitniji za svoju ekipu kod titulaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:55Pitanje je bilo što je Kovačić napravio a da Hendo nije i ja sam samo odgovorio na to pitanje
Nije se ni rodio 06.05.1994 godine, dodaj mu i to u CV kao nesto sto ima a Hendo ne.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jun 2023, 08:55Pitanje je bilo što je Kovačić napravio a da Hendo nije i ja sam samo odgovorio na to pitanje

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Da predjemo na temu Hendo ili Rice? Ko je bolji
Jedan od rijetkih igrača za koje mi je žao što nije u Cityu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Dobro mi ovo sve rasprodasmo na kraju ima jos Al za sada odlicno.
Ne pamtim bolje, a potrebnije čišćenje jedne svlačionice ikada, i to haman sve rasprodano, a nije još ni juliwadethegreat je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:53Dobro mi ovo sve rasprodasmo na kraju ima jos Al za sada odlicno.

- wadethegreat
- Kontakt:
Pa eto ostat ce Lukaku i Auba vjerovatno kao dvije najteze prodaje ovo ostalo je Boehly masterclass
.
Odlican posao ove nove uprave za sada.
United dobija igraca koji je dobar u svemu majstor u nicemu.
Trcanje i presing idealni za ten Haga.
Imao je off sezonu kao i komplet ekipa ali na svoj dan odlican igrac.

Odlican posao ove nove uprave za sada.
United dobija igraca koji je dobar u svemu majstor u nicemu.
Trcanje i presing idealni za ten Haga.
Imao je off sezonu kao i komplet ekipa ali na svoj dan odlican igrac.
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 29 jun 2023, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Peti najskuplji Englez ikada.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakav posao Chelsea , kakav niz uvaljivanja auuuf
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Rekao bi neko oni sad imaju bolje igrače od Havertza ili Mounta pa oni nesto uvalili. Ovako I Brighton prodaje jer mora. Chelsea nema 2 igraca bolja od Mounta
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa prva stvar vecina igraca je dosla na polusezoni tek treba da se vidi kakvi su sta su kada ekipa nije u totalnom cirkusu.
Drugo moja nana rahmetli je imala bolju sezonu od Havertza.
Tebi je samo krivo sto si sa jos par ljudi ovdje tvrdio da se nece moci ni stoja uzeti za sve ove igrace
.
Drugo moja nana rahmetli je imala bolju sezonu od Havertza.
Tebi je samo krivo sto si sa jos par ljudi ovdje tvrdio da se nece moci ni stoja uzeti za sve ove igrace

A gdje će ovaj Havertz igrati u Arsenalu? Koju poziciju?
Ne daješ valjda 60 miliona za igrača koji će biti rezerva Odegardu?
Ne daješ valjda 60 miliona za igrača koji će biti rezerva Odegardu?
41:34
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.