Na sve načine pokušavaju odugovlačiti sa novim UO.
28.05. smo ispali, danas je 29.06. a mi još nemamo predsjednika, UO, trenere niti igrače...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Na sve načine pokušavaju odugovlačiti sa novim UO.
Sve veliki navijaci a poznato da ga je Jasmin kupio one godine
To svi znaju.
simonknows je napisao/la: ↑29 jun 2023, 16:08LaBombonera88 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 15:54@simonknows smiri malo situaciju, reci ljudima kakve lijepe vijesti da se ne sekiraju ovoliko![]()
![]()
Autobus je Azmirov ja mislim. Od svojih para ga je kupio, samo prefarbao u boje TC. Mozda i njega povuce sa sobomLaBombonera88 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:20Sa Bismillom samo. Kad ce novi led semafor trebao je krajem maja doci neko je spominjao, il i on ceka predsjednika..
Kakve su sanse da opet dobijemo onaj
![]()
Cuj povuce sa sobomDamirT je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:26Autobus je Azmirov ja mislim. Od svojih para ga je kupio, samo prefarbao u boje TC. Mozda i njega povuce sa sobomLaBombonera88 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:20Sa Bismillom samo. Kad ce novi led semafor trebao je krajem maja doci neko je spominjao, il i on ceka predsjednika..
![]()
![]()
Drago mi je da nam pratis temu. Majstore, taj autobus je nama kupio prvo svojim parama, pa kad nas je napustio, normalno da je uzeo bus sa sobom. Nemoj se budala praviti pa misliti da je to bus namijenjen vama bioHazre je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:08Cuj povuce sa sobomDamirT je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:26Autobus je Azmirov ja mislim. Od svojih para ga je kupio, samo prefarbao u boje TC. Mozda i njega povuce sa sobomLaBombonera88 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:20Sa Bismillom samo. Kad ce novi led semafor trebao je krajem maja doci neko je spominjao, il i on ceka predsjednika..
![]()
![]()
![]()
jel vi znate da Azmir nije digao ruke od Citya? Pa cojk sve upravlja i tako ce ostati..sve ide preko Azmira.
Tamam posla drug, samo vi mislite da je digao ruke od nas. To sam htio da kazem. Tu smo radi se, Azmir je tu. Pravi se ekipa.DamirT je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:17Drago mi je da nam pratis temu. Majstore, taj autobus je nama kupio prvo svojim parama, pa kad nas je napustio, normalno da je uzeo bus sa sobom. Nemoj se budala praviti pa misliti da je to bus namijenjen vama bio![]()
Mars sa temeHazre je napisao/la: ↑29 jun 2023, 18:08Cuj povuce sa sobomDamirT je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:26Autobus je Azmirov ja mislim. Od svojih para ga je kupio, samo prefarbao u boje TC. Mozda i njega povuce sa sobomLaBombonera88 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 17:20Sa Bismillom samo. Kad ce novi led semafor trebao je krajem maja doci neko je spominjao, il i on ceka predsjednika..
![]()
![]()
![]()
jel vi znate da Azmir nije digao ruke od Citya? Pa cojk sve upravlja i tako ce ostati..sve ide preko Azmira.
Tako je Aco ti reci nesto o tomeultrasstyle_tz je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:16najmanji zajednicki sadrzalac svih carsijanera sto su ovako energicno protiv Azmira su poslovni prostori, stranacki interesi, radna mjesta i druge koristi ostvarene od budzeta,mahom preko Slobode
nema tu ljubavi, samo interes i ego. Je.es Slobodu, ugasi je ako se oni ne pitaju.Strasno sam se razocarao u pojedince
tek cemo mi vidjeti koliko ce nas ova garnitura kostati
To nije Aco samo ću ti to reći strasno grijesis.fukara87 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:26Tako je Aco ti reci nesto o tomeultrasstyle_tz je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:16najmanji zajednicki sadrzalac svih carsijanera sto su ovako energicno protiv Azmira su poslovni prostori, stranacki interesi, radna mjesta i druge koristi ostvarene od budzeta,mahom preko Slobode
nema tu ljubavi, samo interes i ego. Je.es Slobodu, ugasi je ako se oni ne pitaju.Strasno sam se razocarao u pojedince
tek cemo mi vidjeti koliko ce nas ova garnitura kostati![]()
ma tu je i dosta njih, ili barem bilo u neko vrijemetuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2023, 19:54Mi smo klovnovi za te Holivudske navijace, ne spustaju se oni na taj nivo da komentarisu zajedno sa nama![]()