FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anton 1983
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Puno je priča kružilo o tome da bi ekipa mogla danas igrati protiv trenera. Kad se pogleda tekam, tak i izgleda. Sad nemojte ćekati i dajte mu do danas navečer otkaz jer neće biti bolje - ko je jamio je jamio.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Totalno bezidejno. Jadno. Ocajno.
ja se nadam sad da ce Uli nafuriti LVG-a i dovest nekog dobrog trenera tipa Hicveld, koji zna kako da poslozi Bajern, i da ce na kraju sezone konacno odrijesiti kesu i dovesti ona pojacanja o kojima toliko dugo sanjamo. Mada nesto kontam da nam se kup Uefa smjesi slijedece godine.
Volim te Zeljo!!!
i ja se to pitam....covjek jest talentovan golman, ima veliki potencijal...al sad postavljam pitanje koje sam i nakon ove van gaalove odluke postavio: ko normalan mijenja u polusezoni golmana koji je tako dobro branio??Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni što su na sav glas hvalili Krafta
danas sam po malo bio skeptican pred utakmicu, vjerovao sam u dobar rezultat al manje nego inace...rez je najkasnije trebalo napravit protiv schalkea i promijenit trenera....a ne morate se puno sekirat, danas garantujem da ce nakon ove utakmice dobit otkaz....otkaz slijedi il veceras il sutra
za trece mjesto inace morat cemo skoro sve pobijedit da bi nadoknadili 5 bodova zaostatka, jeste da leverkusen kao treci ima 4 boda vise al i utakmicu manje...taman da apotekari i ne pobijede bit ce dovoljno tesko
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nemoj mene. Ja sam se na vrijeme povukao.Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni što su na sav glas hvalili Krafta

Nisam gledao tekmu, je li to imao kakvih grešaka

Svejedno, siguran je dolazak Neuera na ljeto. To je već skoro dogovorena stvar.
Ovaj poraz je najmanje bolio od svih remija i izgubljenih bodova ove sezone.
Ima li ikakav spisak kandidata koji bi mogli naslijediti Gaalonju

Sta je sa Benitezom, on ne bi bio los izborKlare je napisao/la:Nemoj mene. Ja sam se na vrijeme povukao.Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni što su na sav glas hvalili KraftaSvjedoci su svi ovdje da sam među prvima hvalio Krafta, ali prije desetak dana sam povukao svoje mišljenje. Kontao sam, mali talentovan, gledao par nekih klipova... Ali nakon što sam odgledao par cijelih utakmica, dovoljno je da me uvjeri da nije kalibar za Bayerna.
Nisam gledao tekmu, je li to imao kakvih grešaka![]()
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
Nemoj samo njega . Kad bi kako mogao Hitsfeld doci ... Volio bi da smo njega zadrzali ko ManU Fergusona ili Arsenal Wengera ... Za njegovog vodstva Bayern je bio Bayern 

nema te vage koja bi mogla izvagati tezinu gluposti natrpanu u tu jednu recenicu koju si napisao.Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni što su na sav glas hvalili Krafta
kraft je kriv za taj jedan gol ali je i odbranio stotinu i jedan. da ne spominjem kako su se slicne ili gore greske potkradale i najvecima.
cccc, kako jadan komentar.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
To bi bilo najbolje al sumnjam da ce Otmar doci, cini mi se da je i produzio ugovor sa Svicarskom reprezentacijom.bavarian_bk je napisao/la:Nemoj samo njega . Kad bi kako mogao Hitsfeld doci ... Volio bi da smo njega zadrzali ko ManU Fergusona ili Arsenal Wengera ... Za njegovog vodstva Bayern je bio Bayern
Volim te Zeljo!!!
[youtube][/youtube]Klare je napisao/la:Nemoj mene. Ja sam se na vrijeme povukao.Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni što su na sav glas hvalili KraftaSvjedoci su svi ovdje da sam među prvima hvalio Krafta, ali prije desetak dana sam povukao svoje mišljenje. Kontao sam, mali talentovan, gledao par nekih klipova... Ali nakon što sam odgledao par cijelih utakmica, dovoljno je da me uvjeri da nije kalibar za Bayerna.
Nisam gledao tekmu, je li to imao kakvih grešaka![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
yebo te nojer a ti nojeraKlare je napisao/la:Svejedno, siguran je dolazak Neuera na ljeto.
et nek je tvoj gomez zabio autogol zabio ti on
Sad je vec definitivno da Bayern nemoze odskolovati golmana. Nijemci su vazda imali dobrih golmana i na Bayernu je da dovede najboljeg u ovom trenutku, a njemacki golmani nikad nece biti skupi za Bayern.
Sto se tice Van Gaala ovo bi mu definitivno trebao biti kraj na klupi Bayerna. Pa kakav je on sastav danas izveo. Kad pomislis da nemoze gore, desi se ovo. A izmjene su mu jos gore, tako da smo na kraju u odbrani imali samo Pranjica i Otla
Mijenja Kroosa za Klosea
Pa kako ces covjece igrati bez sredine terena
Van Gaal OUT i sve najgore u novom klubu
Sto se tice Van Gaala ovo bi mu definitivno trebao biti kraj na klupi Bayerna. Pa kakav je on sastav danas izveo. Kad pomislis da nemoze gore, desi se ovo. A izmjene su mu jos gore, tako da smo na kraju u odbrani imali samo Pranjica i Otla

Van Gaal OUT i sve najgore u novom klubu

- roy_makaay
- Kontakt:
Najdraži poraz ikad,van Majmune marš objesi se za kakvu vjetrenjaču.
Molim moderatora,da svakog slijedećeg ko napiše da je Gov njez dobar napadač doživotno banuje s foruma.
Molim moderatora,da svakog slijedećeg ko napiše da je Gov njez dobar napadač doživotno banuje s foruma.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Kraft je danas pokazao koje su njegove realne mogućnosti direktni je krivac za drugi i treći gol Hanovera...nakon Intera ste ga zakivali u zvijezde Bayern treba klase a Neuer je klasa..za odbranu će Uli morati odriješiti kesu jer su potrebna DVA štopera bek i golman...secer je napisao/la:nema te vage koja bi mogla izvagati tezinu gluposti natrpanu u tu jednu recenicu koju si napisao.Saurman je napisao/la:Gdje su sad oni što su na sav glas hvalili Krafta
kraft je kriv za taj jedan gol ali je i odbranio stotinu i jedan. da ne spominjem kako su se slicne ili gore greske potkradale i najvecima.
cccc, kako jadan komentar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dno dna
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro ste prošli.
@Šećer je dobro predosjetio da bi Magath i Slomka mogli LvG koštati posla. No, nekako sam skeptičan kada je otkaz u pitanju, jer će za 10-ak dana meč protiv Intera, a pitanje je kol'ko je pametno otjerati ovog kloca prije najvažnije utakmice u sezoni(oprostili ste se od kupa i lige). Gled'o sam malo utakmicu(kombinovano sa onom Newastle - Everton) i moram priznati da sam se (opet) iznenadio potezima ludog Holanđanina(mislim na trenera, naravno
). Ništa, zaostatak od 5 bodova za ligom prvaka nije nenadoknadiv, al' ukoliko igrači nastave pružati ovakve partije, moguće je da Bayerna sljedeće sezone gledamo u Europa Ligi. 

@Šećer je dobro predosjetio da bi Magath i Slomka mogli LvG koštati posla. No, nekako sam skeptičan kada je otkaz u pitanju, jer će za 10-ak dana meč protiv Intera, a pitanje je kol'ko je pametno otjerati ovog kloca prije najvažnije utakmice u sezoni(oprostili ste se od kupa i lige). Gled'o sam malo utakmicu(kombinovano sa onom Newastle - Everton) i moram priznati da sam se (opet) iznenadio potezima ludog Holanđanina(mislim na trenera, naravno

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
djecko idi gledaj da ti opstina novi grad napravi velezu stadionBilal je napisao/la:Sad je vec definitivno da Bayern nemoze odskolovati golmana.
nisi ti za ovoga
sastali se strucnjaci i vijecaju o sudbini krafta
prvo se dogovorite pa sastavite jedan post iz kojeg bi se moglo vidjeti da imate pojma o fudbalu jer ovo dosadasnje je da b sacuva
tek poslije mozete doci i kritikovati nekog igraca
ps
momcino sarumanu nemoj mi prisjedati na muku
pogotovo ne sa takvim neargumentovanim komentarom
sta je bilo protiv intera, volfsburga, majnca, kelna
jedan gol i nama bi ga napolje
da bice on vrhunski pogotovo jer iza sebe ima trenercinu koja mu u brk kaze da ce dovesti novog golmana a on moze put pod noge
nadam se da ce modovi pobrisati ova sr..an.ja napisana u afektu
kako moja tako i vasa
Jesam li napisao da bi volio Neuerasecer je napisao/la:yebo te nojer a ti nojera
et nek je tvoj gomez zabio autogol zabio ti on

Boljeg rješenja nema. Ne vjerujem da on ne bi želio preći u veći klub.
Pogriješili smo za Krafta i ja priznam. Znam da nikada priznati nećeš svoje greške, ali ja se ne obazirem na to.
isto kao što nikada nećeš priznati da je Neuer najbolji golman na svijetu.
Ja sam mijenjao mišljenja nekoliko puta, priznavao svoje greške, a što nećeš da pogledaš istini u oči, tvoja stvar.
Svi ljudi griješe, nemoj misliti da si nepogriješiv. Gori si od Gaalonje, vučeš tvrdoglavo po svom.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 05 mar 2011, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
- schweinsteiger
- Kontakt:
koliko ga je pametno zadrzati ?Monolog je napisao/la: pitanje je kol'ko je pametno otjerati ovog kloca prije najvažnije utakmice u sezoni(oprostili ste se od kupa i lige)
s ovakvom jadnom igrom sta ocekivati protiv Intera.
Pa slabasni Stuttgart pobijedi Schalke 1:0,a mi od istog Schalkea izgubismo...pa sta bi nam Stuttgart tek radio :/
Steta sto na poluvremenu nije Beckenbauer uletio u svlacionicu i otpustio Galonju,pa uvest onog Ottla,daBogda mu to bila zadnja izmjena u Bayernu.
I da,kao sto neko napisa,ovaj poraz najvise boli

Zadnja izmjena: schweinsteiger, dana/u 05 mar 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
#miasanmia
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Samo golman se ne može kriviti za ovaj poraz.
Igrate u očajnoj formi u Bundesligi,ali u LP bi trebali proći...
Samo da ne izgubite i LP u prvenstvu,to bi bila senzacija nad senzacijama...
Neuer najbolji golman na svijetu?
Igrate u očajnoj formi u Bundesligi,ali u LP bi trebali proći...
Samo da ne izgubite i LP u prvenstvu,to bi bila senzacija nad senzacijama...
Neuer najbolji golman na svijetu?

You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.