Moto GP
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Moto GP
Rekao da satelitski timovi trebaju dobivati losije motore jer su previse konkurentni
Znaci dva glavna kandidata za titulu Marquez i Fabio su na kantama i nikakva prijetnja a Enea je u bolnici od pocetka sezone i ovaj i dalje nije siguran u sebe i da moze osvojiti prvenstvo
Znaci dva glavna kandidata za titulu Marquez i Fabio su na kantama i nikakva prijetnja a Enea je u bolnici od pocetka sezone i ovaj i dalje nije siguran u sebe i da moze osvojiti prvenstvo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- akisarajevo92
- Kontakt:
kaze da je i sport opasniji zbog toga, da se treba vratiti u vremena kad su se samo 4 fabricka vozaca borila za pobjede za ostali zaostajali sekundu po krugu, pa uzeo primjer Fernandera koji je kao rookie zavrsio 4. na satelitskom motoru, to je za njega lose iako je on sam zavrsio 4. u svojoj rookie sezoni
on je sve to mogao izjaviti sa nekom dozom smeka, kroz osmijeh, ali gledajuci video kada o tome prica vidi se da je mrtav ozbiljan oko toga

on je sve to mogao izjaviti sa nekom dozom smeka, kroz osmijeh, ali gledajuci video kada o tome prica vidi se da je mrtav ozbiljan oko toga

Don't believe the hype.
Kakav idiot
Ne mogu da vjerujem sta izjavi, da mu hoće ko uzeti titulu ove godine, hajmo Bezz
Šteta što se Beštija slomio da ovom glupanu bude još veća konkurencija
Ali mislim da sad nakon ovoga ima svaki vozač da ide na nož sa njim

Ne mogu da vjerujem sta izjavi, da mu hoće ko uzeti titulu ove godine, hajmo Bezz

Šteta što se Beštija slomio da ovom glupanu bude još veća konkurencija
Ali mislim da sad nakon ovoga ima svaki vozač da ide na nož sa njim

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Priča se o tome da li Yamaha želi Morbidellia iduće sezone.. i onda se odjednom javi Morbideli sa pitanjem da li on želi uopšte ostati u Yamahi 

Morbidelli: Who says I want another year at Yamaha?
Sad Martin prvi, sutra Miller, prekosutra Bezzechi, sve potpuno random.
Samo je Pecco konstantan i nema rivala
Samo je Pecco konstantan i nema rivala
Isti qrac gp22 i gp23.
Lik jednostavno nema konkurenta i vozača sa kojim će se boriti svaku nedjelju.
Ovo sve ostalo je jedan vikend na podijumu a drugi vikend zaglavi u borbi za deseto mjesto, i sve tako u krug.
evo martin ovaj vikend prvi iduci ce biti 10.
kad Marquez ovdje ne moze pobjediti znas kakvo je stanje u Hondi
Quartararo prosle godine rutinirao Sachsenring, ove godine bice sretan ako uzme 2-3 boda u full trci
eto na kakvim motorima su dva glavna kandidata za titulu
Martin je dosta bolji ove godine u trkama, njegov problem je da li moze ostati na motoru kad je pod pritiskom
prosle godine cim je u igri bilo mjesto u fabrickom timu padao je svaki drugi vikend
Quartararo prosle godine rutinirao Sachsenring, ove godine bice sretan ako uzme 2-3 boda u full trci
eto na kakvim motorima su dva glavna kandidata za titulu
Martin je dosta bolji ove godine u trkama, njegov problem je da li moze ostati na motoru kad je pod pritiskom
prosle godine cim je u igri bilo mjesto u fabrickom timu padao je svaki drugi vikend
- akisarajevo92
- Kontakt:
mozda je vrijeme da napusti Hondu pod cijenju placanja penala zbog prekida ugovora i oproba srecu u KTM-u, sa sponzortsvom RedBulla je to itekako izvodivo
ovo mu je valjda prvi put otkad vozi motore da se ne bori za pobjede i titule nego se mora zadovoljavati plasmanom oko 10. mjesta, sama ta kombinacija njegove frustracije i ovakve Honde je opasna za njega samog' a i za druge na stazi
prava je steta sto on i Fabio nemaju konkurentne motore pa da gledamo duele sa Peccom, da se stvori neko rivalstvo,mada, nisam siguran koliko vise uopste mozemo dobiti trkanje i legendarne trke kao nekada sa svom ovom aerodinamikom
Don't believe the hype.
motogp-u bukvalno trebaju marc i fabio na konkurentnim motorima.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:25
mozda je vrijeme da napusti Hondu pod cijenju placanja penala zbog prekida ugovora i oproba srecu u KTM-u, sa sponzortsvom RedBulla je to itekako izvodivo
ovo mu je valjda prvi put otkad vozi motore da se ne bori za pobjede i titule nego se mora zadovoljavati plasmanom oko 10. mjesta, sama ta kombinacija njegove frustracije i ovakve Honde je opasna za njega samog' a i za druge na stazi
prava je steta sto on i Fabio nemaju konkurentne motore pa da gledamo duele sa Peccom, da se stvori neko rivalstvo,mada, nisam siguran koliko vise uopste mozemo dobiti trkanje i legendarne trke kao nekada sa svom ovom aerodinamikom
ne sjećam se kad smo zadnji put imali uzbudljive bitke dva rivala do zadnjeg kruga. zapravo trenutno u motogpu nema rivalstva.
nadam se da će doći do toga iduće godine.
- akisarajevo92
- Kontakt:
uh, napokon jedan pravi duel za pobjedu i to duel koji je trajao od prvog do zadnjeg kruga
respekt za obojicu, Martin ako zaista prestane sa padovima moze se boriti za titulu

respekt za obojicu, Martin ako zaista prestane sa padovima moze se boriti za titulu
Don't believe the hype.
Prvih 9, 8 Ducati-ja
Svaka cast, napravili su najkompletniji motor na gridu dok japanci zive u proslosti
Svaka cast, napravili su najkompletniji motor na gridu dok japanci zive u proslosti

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne znam kad je Assen bio ovako dosadan i bez ikakvih desavanja, kao da sam F1 gledao
- akisarajevo92
- Kontakt:
razlog zbog kojeg je Binder dobio kaznu od tri sekunde i time izgubio podijum lol

najdosadniji sprint dosad, meni bio dojam kao da gledam Warm up
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 26 jun 2023, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bravo Peko, na pauzu sa plus 35., druga titula se smiješi. 15 pobjeda, 25 podijuma i statistika raste.
Samo je pauza preduga., vraćaju se u prvoj sedmici Avgusta
Samo je pauza preduga., vraćaju se u prvoj sedmici Avgusta
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- VensanKasel
- Kontakt:
Isto je i danas uradio , gospodin prije svegaakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 17:10razlog zbog kojeg je Binder dobio kaznu od tri sekunde i time izgubio podijum lol
najdosadniji sprint dosad, meni bio dojam kao da gledam Warm up

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Samo BT Sport
Dzaba ti Erceg kad imas onog idiota u kabini koji sjebe sve dobro sto Srdjan radi, cak je SK HR ljepse slusati
Dzaba ti Erceg kad imas onog idiota u kabini koji sjebe sve dobro sto Srdjan radi, cak je SK HR ljepse slusati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.