Hvala mu na svemu, dao je neke vazne golove ali vise je igra trpila i gotovo uvijek smo imali igraca manje u polju. To je cinjenica. Daj je ovaj Pena licno ne moze to raditi.
Na kraju, koje hvalospjeve i komplimente je pokupio cudi me da ga jos niko nije kaparisao.
Plus ga punac kroz repku gura, pa mene da su ovako gurali babo i punac Allaham' igro bi najmanje za Udinese
Dijete nezainteresovano teški boliqrac
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Hvala mu na svemu, dao je neke vazne golove ali vise je igra trpila i gotovo uvijek smo imali igraca manje u polju. To je cinjenica. Daj je ovaj Pena licno ne moze to raditi.
Na kraju, koje hvalospjeve i komplimente je pokupio cudi me da ga jos niko nije kaparisao.
Plus ga punac kroz repku gura, pa mene da su ovako gurali babo i punac Allaham' igro bi najmanje za Udinese
Dijete nezainteresovano teški boliqrac
Ma moze dal, u za njega zdravijoj sredini, pruziti ruke i nesto napraviti. Ovdje mu je nezgodno zbog oca, navijaca i slicno. Helem nadam se da ce se uskoro negdje prodati, ne mora biti velika lova, nek se utale za procenat. Mogao bi nas kasnije fino obradovati, sretno mu
Ma lik mašina, realno ljudi misle da nasi napamet dovode igrace... Mirvic nam nasao skaute ljudi nam traze povjerene igrace, a ne neke macke u vreci....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma lik mašina, realno ljudi misle da nasi napamet dovode igrace... Mirvic nam nasao skaute ljudi nam traze povjerene igrace, a ne neke macke u vreci....
Kostarikanac sta sa njim ?
Zapracen od ismira i Ayle i on njih prati... Sta to znaci ostaje da
Vidimo, ocito da se dobro za evropu pojacavamo....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Fanimo se vratio u kuci ( 5.Liga Ebbsfleet United)
E jest’ mi drago, opisati ne mogu. Jedna sezona mu još trebala do nekog odličnog transfera da se osigura, a onda glumljenje temperatura i ostalih stvari, pa sad fino mrš nazad u 5. ligu i (ne)zvanični kraj karijere