AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Zenga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Zenga » 29 jun 2023, 11:37

Nikad čuo za ove anonimuse što dolaze, ovo nikako neće izać na dobro nastave li sa ovim nekakvim iz AZ Alkmaara te desetim opcijama Nazija. Romero ukupno 20 nastupa tokom dvije sezone, od kojih 60% je ušao, uz nisku minutažu. Ovaj iz AZ navodno jednako dobar DM kao i CB, takvi hibridi ne postoje još od dana Desaillya i Hierra, osim na papiru, jer u realnosti dobiješ poluigrača poput Gabbia-e.

Loftus je zamjena za Kessiéa (kasni godinu+), i upgrade za Krunića. Dakle opet nismo pokrili prvotimce/rupe, zamjene Tonali + Bennacer. Ovaj Romero sa mizernom minutažom iz Lazija nikakako ne može biti starter u Milana. Totalno bezvezni transfer, samo zato što je gratis i low risk. Svi tog ranga (spominje se Singo iz Torina, Meite vol.II) su samo paraziti.

Rebić i Origi, iako su dobili šup karte, su obadvojica odbili arapske ponude. Koji šok, likovi koji su cijelu karijeru proveli po klupama, su zadovoljni istom ulogom u Milanu :zzz:

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 29 jun 2023, 12:16

Yebo te led pa cifra sa 80-90mil za Tonalija dodje na 60mil.
Brao Kardanale.
Taman da s tim parama dobro plati ovog lotos maramicu. Posto Rebic i Origini nece nikud, jbg podebljaj im platu zbog odanosti.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 jun 2023, 12:23

Calma, znaju ljudi sta rade :mrgreen:
Jel tako memo :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jun 2023, 12:40

edoox je napisao/la:
29 jun 2023, 12:16
Brao Kardanale.
Taman da s tim parama dobro plati ovog lotos maramicu. Posto Rebic i Origini nece nikud, jbg podebljaj im platu zbog odanosti.
Gdje vi dođete do tih informacija da je Tonali prodat za 60 mil
Il Club più titolato al mondo!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 29 jun 2023, 12:47

muxa je napisao/la:
29 jun 2023, 10:12
Pa njima i jest cilj LP, ne zanimaju njih puno titule jer se puno više treba uložiti, a nije nesto puno veća zarada u odnosu na plasman u LP
Ma kakva titula. Načekat ćemo se još par godina opet. Ma nemaju nije da neće. Onaj idiot nema prebijene. Zaradili su u LP, a ta lova ko da je nestala. Strašni biznismeni. World class

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jun 2023, 12:56

Dobar je ovaj mali holanđanin, dosta je to što ga i Klopp želi dovesti. Musah je isto talentovan i perspektivan igrač koji ima puno prostora za napredak.

Pulišić je isto ekstra igrač kad je u formi, samo ga yebu povrede.

Nije problem u igračima, veći je problem kako uigrati tim i stvoriti hemiju među igračima za kratak period jer ćemo promjeniti maltene pola prvog tima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 jun 2023, 12:56

muxa je napisao/la:
29 jun 2023, 12:40
edoox je napisao/la:
29 jun 2023, 12:16
Brao Kardanale.
Gdje vi dođete do tih informacija da je Tonali prodat za 60 mil
According to Sky, Tonali will travel to Newcastle to make his move to Newcastle official after Italy’s participation in the Under 21 European Championships, and they will land him for an initial £55m which is roughly €64m.

The report in Italy stating the deal would cost Newcastle as much as €80m (£69m) are incorrect as per Sky, and that is significant because it would have constituted a club-record deal for the Magpies.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jun 2023, 13:09

Nisam to upratio, znam da je većina portala objavila da je cifra 80 mil. Al nebitno koliko god da je, momak se nije smio prodati, a haman nam to nista ne znaci po pitanju ulaznih transfera,
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 jun 2023, 13:17

Ma kakv crni sky i te njihove price, taj izvor je isto kao da vjerujes ss.ba, svi su prenjeli cifru 70 plus add on, a cak kazu da je i vise

Na kraju krajeva nije ni bitno, jedino bitno je da li ce reinvestirati taj novac, ako da onda ima smisla, a ako ne onda opet hoce da cekamo na titulu 11 godina

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 jun 2023, 17:35

Ovaj Loftus mi je kretnjom, tehnikom, skoro po svemu kopija Bakayoka. Ne mogu u ovakvog igraca nikako polagati nade, csk ne znam ni gdje ga gledati u timu. Uz Benacera? Vrlo vjerovatno. A do njegovog povratka na teren, ako se ne dohavizaju, uz Krunica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 29 jun 2023, 18:06

Beduin je napisao/la:
29 jun 2023, 17:35
Ovaj Loftus mi je kretnjom, tehnikom, skoro po svemu kopija Bakayoka. Ne mogu u ovakvog igraca nikako polagati nade, csk ne znam ni gdje ga gledati u timu. Uz Benacera? Vrlo vjerovatno. A do njegovog povratka na teren, ako se ne dohavizaju, uz Krunica.

Pa onda ili nisi gledao Bakayoka ili njega :mrgreen:

Nisu ni slican tip igrača :mrgreen:

Ovoj ekipi treba dobar DM i bilo bi samoubistvo da ga ne dovedu

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 29 jun 2023, 18:09

Beduin je napisao/la:
Ma meni uopste ne lici na Yoka, ali pored SMS, Frattesia, Rovelle , Riccia itd bezveze igrac mada ne bih ga otpisao dok ne vidim kako ce to izgledati u dresu Milana.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 29 jun 2023, 18:39

Bajram mubarek olsun forumasi!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 jun 2023, 19:27

nextterrain je napisao/la:
29 jun 2023, 18:06
Beduin je napisao/la:

Pa onda ili nisi gledao Bakayoka ili njega :mrgreen:

Nisu ni slican tip igrača :mrgreen:

Ovoj ekipi treba dobar DM i bilo bi samoubistvo da ga ne dovedu
Ma mozda par puta da sam ga pogledao, nego mi onako na prvu asocijacija njegovog trka, finte na Baka vuce. Bice da grijesim, ali takav mi je dojam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2023, 21:58

meepo je napisao/la:
29 jun 2023, 18:09
Beduin je napisao/la:
Ma meni uopste ne lici na Yoka, ali pored SMS, Frattesia, Rovelle , Riccia itd bezveze igrac mada ne bih ga otpisao dok ne vidim kako ce to izgledati u dresu Milana.
Loftusa ne gotivim nikako. Ali on je daleko bolji igrač od Rovelle i Riccia.

Rejinders kojeg je htio Klopp i Musah su bolji posao nego Frattesi za 40M.

A Hjomlund ako bude doveden umjesto Pobege. To bi bilo ekstra.

Pulišić i Chukwueze za krilne pozicije su isto vrlo dobar posao. Ako isposluju sve ovo sto se navodi. Milan će biti opasan sljedeće sezone.

Nikad im neću oprostiti Tonalija. Ali život ide dalje.

Najveća briga za narednu sezonu mi je Pioli.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 29 jun 2023, 22:20

Baš djeluje onako presretno, entuzijastično, da ne kažem ekstatično jer je došao u Milan 😅🤣

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 29 jun 2023, 23:03

Ako će već biti toliki remont ekipe, onda je krucijalno da što više novajlija provede što veći dio priprema uz ekipu. Dakle dovodi što prije, jer će zaista trebat dosta toga.

To da je Klopp htjeo nekog igrača mi nije nikakva utjeha, jer čovjek ciljano dovodi što odgovara za njegov stil fudbala. Ekipe su mu krcate igrača individualnog kvaliteta poput Calabrie, ali ti isti lete jer dođu kao tačka na i u tom sistemu. U Milanu će takvi prije zalutat kao kvaka nad slovom M, nego išta drugo :D

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 29 jun 2023, 23:34

Blago tebi ako ti je Pioli najveca briga za sljedecu sezonu, a mi napadaca jos nismo doveli. Nismo doveli jos ni desno krilo, kazu dva trebaju, nemamo ni sredine terena, tu mozda i 3 igraca trebaju, treba i zamjena za Thea, Rafu, rijesiti se i nekih visaka, a da svasta nesta ima jos, ali eto najveci problem je Pioli :kafa:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2023, 23:50

milanist je napisao/la:
29 jun 2023, 23:34
Blago tebi ako ti je Pioli najveca briga za sljedecu sezonu, a mi napadaca jos nismo doveli. Nismo doveli jos ni desno krilo, kazu dva trebaju, nemamo ni sredine terena, tu mozda i 3 igraca trebaju, treba i zamjena za Thea, Rafu, rijesiti se i nekih visaka, a da svasta nesta ima jos, ali eto najveci problem je Pioli :kafa:
Pioli je najveća briga jer i dalje smatram da on više nema šta ponuditi Milanu. A uprava uveliko radi na dovođenju potrebnih igrača i formiranju početnih 11. Pobogu ne mogu sve igrače dovesti za 3 dana. Ali će ovim tempom većina biti tu već na početku priprema i do odlaska na turneju u Ameriku.

Loftus, Sportiello već potpisali. Mali Romero potpisao.

Ubrzani su pregovori za Musaha, Rejindersa, Pulišića i Chukwuezea. To bi moglo biti gotovo, odnosno znat ćemo o tome više već do kraja sedmice.

Prve informacije oko Singa i Morate od agenata su uzete. Odnosno ostvareni su kontakti.

Rade ljudi ali treba i vremena za poslove.

Milan je pred potpunom revolucijom unutar ekipe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 jun 2023, 00:34

Jadna nam majka ako su nam ovi sto su do sad dosli pojacanja, o ostalim ne treba ni pricati, da nece biti kao za Thurama kada si rekao da je sve gotovo, pa na kraju ode u inter. O morati kao pojacanju ne treba ni diskutovati a kamoli da dodje u Milan. Musah i Chukwueze eventualno zanimljivi igraci, ostalo nije za Milan!
Pioli had a phone contact today with Chukwueze
Mister koga nazove, taj sigurno ne dolazi :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.