FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gruzija u-21 protiv Izraela, možda i najlakši protivnik u četvrtfinalu
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Kolumbijac koji u Sarajevo stiže iz Deportivo Calija ekipi bi se u Sloveniji trebao priključiti dana kasnije, u subotu 31. juna.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Sad gledam, golman 2 penala odbranio, tekma života
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Smijesno je i pomisliti na prekucavanje lige, ali naravno da sad cilj mora biti titula i sigurno cemo se posteno pofajtati pa sta bude. Trebace tu i srece i ujedinjenja navijaca i svega pomalo. Od Borca moramo biti bar 4 puta bolji da budes ispred njih iz dobro poznatih razloga.
Na kraju krajeva sve govori da su ovo sve pojacanja, ali opet jedino mjerilo je teren!
Na kraju krajeva sve govori da su ovo sve pojacanja, ali opet jedino mjerilo je teren!
- ExchangeOffice
Bravo Mirza V. Tako se cuva FKS.
Mulalicu, upamet. Mlad si, oprostit ce ti se pocetnicka greska.
Mulalicu, upamet. Mlad si, oprostit ce ti se pocetnicka greska.
-
- Kontakt:
"Napokon smijemo povesti malce na utakmice"

Dobro mozda nemaju kalendar necemo ih brukatumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 20:42Kolumbijac koji u Sarajevo stiže iz Deportivo Calija ekipi bi se u Sloveniji trebao priključiti dana kasnije, u subotu 31. juna.![]()

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 20:42Kolumbijac koji u Sarajevo stiže iz Deportivo Calija ekipi bi se u Sloveniji trebao priključiti dana kasnije, u subotu 31. juna.![]()

90!
-
- Kontakt:
Drago mi je što ima dobrih fanpageova po instagramu, pogotovo ovaj, još 5k pratilaca.. samo nek se promoviše

Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
Sa ovom ekipom doticni je napravio minimum minimuma. A sa ekipom koju ce sad dobiti ne mogu ni zamislit kako bi bolji trener to poslozio. Pa Husref ili Cala da su treneri vec bi nam pripisao duplu krunu a kamoli neki trener skolovaniji i moderniji da se ispisa po ostalima. E cuj tako se cuva fks. Ako ce nam ovakvi cuvati fks nek nas meteor pogodi jos vcrs.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Nisam mogao ljepsu vijest danas procitati od toga da dizdarevic nece vise biti clan naseg kluba. Mozda bi me jedino u ovom trenutku od toga obradovala vijest da su hz i mirvic nasli zajednicko rjesenje i da se bojkot ukida i da se sjevar vraca jaci nego ikad. Al hajde jos samo to da se desi

Postoji li opcija povratka Mihojevića? Istekao mu je ugovor u Turskoj.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Prestanite više sa tim, dok čovjek ima rezultate neka ga.keli je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:06Sa ovom ekipom doticni je napravio minimum minimuma. A sa ekipom koju ce sad dobiti ne mogu ni zamislit kako bi bolji trener to poslozio. Pa Husref ili Cala da su treneri vec bi nam pripisao duplu krunu a kamoli neki trener skolovaniji i moderniji da se ispisa po ostalima. E cuj tako se cuva fks. Ako ce nam ovakvi cuvati fks nek nas meteor pogodi jos vcrs.ExchangeOffice je napisao/la: ↑28 jun 2023, 21:56Ispran ti je mozak.
Konkretno za Mulalica, pokazala se muda. A to sto tebi ne ide u prilog, sto bi da se klub raspadne samo da bi rekao "jesam vam rekao da ce mas unistiti", zalim te.
Jel sutra igramo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U petak protiv Škendije, volio bi da Penita dobije barem 10-15 minuta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Preko 5 hiljada pratilaca vise na instagramu od sinoc
Mene kod Besima najviše nervira što ne zna lopte igrat, pod presingom apsolutno svaki put se lopta nabija u bunar, nikakve smirenosti i tehnike da malo zadrži loptu i nađe veznjaka i odmah stvori višak. Uz to često i sam iz čista mira pokušava neke duge lopte ko da je Xabi Alonso, većinom to sve na tribine ode. Očigledno da će Mirza sa ostatkom stručnog štaba forsirati da se ubuduće lopta iznosi po zemlji jer je i Šaha u tome dobar, ali će Besim kočiti takvu koncepciju dok ne nauči da se ne mora svaka lopta nabiti u zrak.
Sa neka 2 moderna štopera koji su jaki s loptom u nogama nama bi baš samo nebo bila granica, ali eto...
Sa neka 2 moderna štopera koji su jaki s loptom u nogama nama bi baš samo nebo bila granica, ali eto...
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 28 jun 2023, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
2,1 hiljada ipakHeraklitMracni je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:27Preko 5 hiljada pratilaca vise na instagramu od sinoc
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, MaroonBjelave, skoJaa, zemuntrg i 32 gosta.