Kakvo bolan klanjanje, pa doveden lik ucjenom reprograma na silu

Fukarestina lize svo njesra koje je radila andjelu i sad mu titrate jajca

Moderator/ica: GracanicaAA
Kakvo bolan klanjanje, pa doveden lik ucjenom reprograma na silu
Bravo majmune evo banana, a akciju pokrenuli grobari kluba i kada su navijaci bojkotovali.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 21:51Zamisli ovi iz Ćelika ti govore o blamazi, a skupili citavih 6KM (ŠEST MARAKA, ŠEST![]()
![]()
) na akciji za Ćelik.
Pa kako to truhlo brate mili, zar se nisu mogla jos dvojica naci, pa da makar na cenera se zaokruzi akcija...
Bajram a vrijedas.Truhlo je napisao/la: ↑28 jun 2023, 21:54Bravo majmune evo banana, a akciju pokrenuli grobari kluba i kada su navijaci bojkotovali.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 21:51Zamisli ovi iz Ćelika ti govore o blamazi, a skupili citavih 6KM (ŠEST MARAKA, ŠEST![]()
![]()
) na akciji za Ćelik.
Pa kako to truhlo brate mili, zar se nisu mogla jos dvojica naci, pa da makar na cenera se zaokruzi akcija...
Zijanio bi se kada bi vidio cifru koju su navijaci donirali u zadnje 3 godine klubu![]()
Mi smo klub vratili u ruke navijaca i prosli tezi put, za razliku od dudlaca podrinjske dojke, onako kako ste ga vi nazivali, a sad je andjeo sa neba
Hajde mi ćemo barem dojku dojiti, mlijeko, šta fali. Ali vi ćete donju pipu podojiti.
Jako smiješnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:12U velikoj akciji, koju su organizovali navijaci NK Ćelik, uspjesno je skupljena veca suma novca. Tacnije, akcijom su osigurana sredstva za jednu uzinu za jednog clana pionira (cca 6 KM).
Zelimo da se iskreno zahvalimo i cestitamo navijacima na ovoj velikoj akciji i nadamo se da ce bit jos sličnih akcija u budućnosti.
antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:12U velikoj akciji, koju su organizovali navijaci NK Ćelik, uspjesno je skupljena veca suma novca. Tacnije, akcijom su osigurana sredstva za jednu uzinu za jednog clana pionira (cca 6 KM).
Zelimo da se iskreno zahvalimo i cestitamo navijacima na ovoj velikoj akciji i nadamo se da ce bit jos sličnih akcija u budućnosti.
Ma ni blizu zenićkog humora brate moj.Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:14Jako smiješnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:12U velikoj akciji, koju su organizovali navijaci NK Ćelik, uspjesno je skupljena veca suma novca. Tacnije, akcijom su osigurana sredstva za jednu uzinu za jednog clana pionira (cca 6 KM).
Zelimo da se iskreno zahvalimo i cestitamo navijacima na ovoj velikoj akciji i nadamo se da ce bit jos sličnih akcija u budućnosti.![]()
Dobar pokušajantisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:22Ma ni blizu zenićkog humora brate moj.Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:14Jako smiješnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:12U velikoj akciji, koju su organizovali navijaci NK Ćelik, uspjesno je skupljena veca suma novca. Tacnije, akcijom su osigurana sredstva za jednu uzinu za jednog clana pionira (cca 6 KM).
Zelimo da se iskreno zahvalimo i cestitamo navijacima na ovoj velikoj akciji i nadamo se da ce bit jos sličnih akcija u budućnosti.![]()
Svjestan sam ja toga, al trudim se jbg
Svaki normalan navijac je ponosan na ovo!antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:12U velikoj akciji, koju su organizovali navijaci NK Ćelik, uspjesno je skupljena veca suma novca. Tacnije, akcijom su osigurana sredstva za jednu uzinu za jednog clana pionira (cca 6 KM).
Veliki navijaći velikog Ćelika.redbull93 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:55Svaki normalan navijac je ponosan na ovo!antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:12U velikoj akciji, koju su organizovali navijaci NK Ćelik, uspjesno je skupljena veca suma novca. Tacnije, akcijom su osigurana sredstva za jednu uzinu za jednog clana pionira (cca 6 KM).
Jer se zna od koga je ova akcija potekla i svijest navijaca je proradila. Sto se ne moze reci za navijace nekih tamo klubova
Nego hoce li biti sta od ove sise, mi se iskreno nadamo da necete ostati uskraceni. Nastat ce panika, necete znati sta sisati, ne daj Boze moze se na zlo dati.
A kako stvari stoje? Prosvijetli nas obozavaoce andjela sa neba, pogresnog nicka.antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 23:06Veliki navijaći velikog Ćelika.redbull93 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:55Svaki normalan navijac je ponosan na ovo!antisisoja1919 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 22:12U velikoj akciji, koju su organizovali navijaci NK Ćelik, uspjesno je skupljena veca suma novca. Tacnije, akcijom su osigurana sredstva za jednu uzinu za jednog clana pionira (cca 6 KM).
Jer se zna od koga je ova akcija potekla i svijest navijaca je proradila. Sto se ne moze reci za navijace nekih tamo klubova
Nego hoce li biti sta od ove sise, mi se iskreno nadamo da necete ostati uskraceni. Nastat ce panika, necete znati sta sisati, ne daj Boze moze se na zlo dati.
Ma ne sikiram se ja za nas.
Za nas ce uvijek bit neka sisa za sisat.
Al kako stavri stoje i vi cete sisat, al ne sisu.
Pa eto, pripremite se i organizujte, nek ima neki red
Trenutno korisnika/ca: BLN030, pomocniDJUBRE i 9 gostiju.