Pa hoćeš da eksplodira da svi odemo u 3pm

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa hoćeš da eksplodira da svi odemo u 3pm
Ma vidim da prica nebuloze. Reko da nije gladan ne daj Boze. Nestat ce hrane u marketima.
Ja ne znam ima li kakva šansa da ubuduće zaštitari ili policija izbacuju sa tribina debile koji na onako grozan način vrijeđaju NAŠE igrače koji su se istinski borili za naš klub...
Eto precesljaj moje postove nikad nisam nista lose reko za Fukare, to nisu moje rijeci, samo kaze ne svidja mi se preveliko po mom misljenju dodvoravanje Azmiru, nismo jednom svi zajedno bili. Iskoristeni i izmanipulisani.MejdanTz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:51Ako misliš na pjesmu kontra sda kontra četnika, ovo govorim u svoje ime, mislim da će se pjevati, jer mislim da većina zna zašto se ona pjeva. Ako misliš na neku drugu slobodno mi u pp napiši pa ću pokušat odgovorit.klasik je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:40Ja sam se nekako po uladku u PL prebacio na zapad i tu zavrsio sa kopom, jednostavno jer nisam sebe vidio tu tako da nisam vise kompetentan da dajem prijedloge za rad grupe.MejdanTz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:10
U svakom trenutku je moguć razgovor sa trenutnim vrhom grupe, ako ne želiš uživo, možeš meni napisati pitanja ili bilo šta što ti je sumnjivo, a ja ću pokušati dobiti odgovore. Za razgovor sam 24/7, svako ko želi dati prijedlog, pohvalu ili manu u radu grupe je dobrodošao![]()
Vidi ovako ako si pratio proslu sezonu forum (mada ne znam koliko je to mjerilo icega) mogo si procitat za fukare da se uglavnom pisalo da je to balavurdija, narkomani, sdp placenici zbog stavljanja u isti kos ustase cetnike i sda, i sad odjednom misljenje vecine foruma kako ti "balavurdija, narkomani..." su jedini pravi prijatelji kluba jer su stali bezuvjetno uz Azmira.
Evo jedno pitanje cisto na prvu, ako Azmir dodje a hoce, jel se i dalje pjeva u kopu ista pjesma?
Edit. I jos nesto kolko sam skonto prijedlog je ponovo da bude Azmir predsjednik i UO i Skuostine, s svi smo konstatovali da smo sa prosoim upravom izmsnipulisani jer su oni to isto sebi uradili, pa jel sad to uredu ako je Azmir u pitanju?
Drugo, apsolutno se slažem sa tim da ne treba biti predsjednik oba organa, jer se klub ne može privatizirati. To bi značio monopol, ali ovo ponovo, govorim u svoje ime. Svima je poznat plan kako bi UO trebao izgledati i samim tim je jasno da će Azmir imati opoziciju, što apsolutno podržavam.
A to da su Fukare balavurdija i narkomani ne bi komentarisao, mislim da smo u zadnja 2 mjeseca pokazali da imamo glavu i rep, te kako ništa nije proteklo uz incidente.![]()
Daj mu vlast da bi ga upoznao.Beduin je napisao/la: ↑28 jun 2023, 20:59I mene je razocarao Aco ovakvim ponasanjem. Bespotrebno stvara los imidz o sebi i odnosu prema klubu, kad svako zna da on voli Slobodu.
Buci takodjer gov.no pravo postade otkako dodje na ovu poziciju, pravi smrad, ocajan odnos prema prijasnjem treneru i pojedinim igracima i nekakvo gledanje sa visine. J3bem ga u registraciju auta.
Ma brate nema potrebe da gledamo ko je šta napisao, trebamo gledati naprijed. Ni ja Acu ne znam lično, ne mogu ništa više na tu temu dodat. Fukare se nikad nisu oglašavale povodom toga ko će činiti skupštinu i mislim da tu treba ostati pravilo da se stolica plaća, pa bujrum odlučuj ako platiš.klasik je napisao/la: ↑28 jun 2023, 20:49Eto precesljaj moje postove nikad nisam nista lose reko za Fukare, to nisu moje rijeci, samo kaze ne svidja mi se preveliko po mom misljenju dodvoravanje Azmiru, nismo jednom svi zajedno bili. Iskoristeni i izmanipulisani.MejdanTz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:51Ako misliš na pjesmu kontra sda kontra četnika, ovo govorim u svoje ime, mislim da će se pjevati, jer mislim da većina zna zašto se ona pjeva. Ako misliš na neku drugu slobodno mi u pp napiši pa ću pokušat odgovorit.klasik je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:40
Ja sam se nekako po uladku u PL prebacio na zapad i tu zavrsio sa kopom, jednostavno jer nisam sebe vidio tu tako da nisam vise kompetentan da dajem prijedloge za rad grupe.
Vidi ovako ako si pratio proslu sezonu forum (mada ne znam koliko je to mjerilo icega) mogo si procitat za fukare da se uglavnom pisalo da je to balavurdija, narkomani, sdp placenici zbog stavljanja u isti kos ustase cetnike i sda, i sad odjednom misljenje vecine foruma kako ti "balavurdija, narkomani..." su jedini pravi prijatelji kluba jer su stali bezuvjetno uz Azmira.
Evo jedno pitanje cisto na prvu, ako Azmir dodje a hoce, jel se i dalje pjeva u kopu ista pjesma?
Edit. I jos nesto kolko sam skonto prijedlog je ponovo da bude Azmir predsjednik i UO i Skuostine, s svi smo konstatovali da smo sa prosoim upravom izmsnipulisani jer su oni to isto sebi uradili, pa jel sad to uredu ako je Azmir u pitanju?
Drugo, apsolutno se slažem sa tim da ne treba biti predsjednik oba organa, jer se klub ne može privatizirati. To bi značio monopol, ali ovo ponovo, govorim u svoje ime. Svima je poznat plan kako bi UO trebao izgledati i samim tim je jasno da će Azmir imati opoziciju, što apsolutno podržavam.
A to da su Fukare balavurdija i narkomani ne bi komentarisao, mislim da smo u zadnja 2 mjeseca pokazali da imamo glavu i rep, te kako ništa nije proteklo uz incidente.![]()
I opet prozivaju se ljudi koji su u nekom periodu svog zivita dali sebe za klub isto ko sto to sad rade Fukare, i kolko sam shvatio upravo to nisu htjeli da potpisu da isti covjek bude predsjednik UO i Skupstine, ne znam sta je tu problem, valjda to svi mi ovde isto necemo.
Evo ja Acu ne znam privatno al znat kolko su puta bili kod njega besplatni ruckovi za ekipu (sto prvog tima sto OP, kolko se igraca besplatno hranilo kod njega u Irishu.
Evo ne slazem se ni ja sa trenutnim radim UG al u prvom Azmirovom mandatu su mu bili od velike pomoci i bili na raspolaganju i klubu i njemu.
Znas sta je najjace sto im je doslovno diktatura u udruzenju a protiv toga se kao bore u SlobodiSkver je napisao/la: ↑28 jun 2023, 21:25Maloprije se cuo sa likom iz tog udruzenja, ima njih otprilike petorica koji se sastaju i odlucuju mimo svih ostalih i zajedno idu na utakmice....Mario, Aco, Boni sokovi, onaj debeli doktor sto je bio na klupi Slobode i jos neki tip.....izgleda da ce ih ostali **** iz tog udruzenja......likovi bi da se uguze u skupstinu i odlucuju da imaju povlastice a Azmir i jos dva neka tipa da placaju.....oko toga je borba i nece da potpisu i jos nasli onog malog sto je bio direktor.
Hvala brateMadal je napisao/la: ↑28 jun 2023, 21:20U ovom svemu treba cast odati Fukarama. Kakva borba, saopstenja i šamaranja ovih grobara, kapa do poda! Jedva cekam neke njihove akcije da pomognem novcano koliko mogu! Jos kako Mejdan odgovori, sastavite sta vam nije jasno pa cete dobiti odgovore![]()
![]()
Kakva razlika izmedju Fukara i UG u ljubavi prema klubu. Bezuslovna ljubav protiv sibicara i sitnih interesdzija!
SaltCityAttack je napisao/la: ↑28 jun 2023, 21:46Gdje ste ljudi borba i bravo za Fukare svaka čast na svemu sto su pružili ovom otpor ovim lažnom udruženju !!
Dado!!