FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la simonknows » 28 jun 2023, 20:42

DamirT je napisao/la:
28 jun 2023, 20:38
Predlazem debelom da sta pojede i odyebe. Valja im ubrzo kupit prnje :zviz:
Pa hoćeš da eksplodira da svi odemo u 3pm :rol: :rol:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 jun 2023, 20:44

simonknows je napisao/la:
28 jun 2023, 20:42
DamirT je napisao/la:
Ma vidim da prica nebuloze. Reko da nije gladan ne daj Boze. Nestat ce hrane u marketima. :rol:

Cim mu das dobar argument, pic.kica ne smije odgovorit u komentarima
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 jun 2023, 20:45

simonknows je napisao/la:
28 jun 2023, 20:42
DamirT je napisao/la:
Ja ne znam ima li kakva šansa da ubuduće zaštitari ili policija izbacuju sa tribina debile koji na onako grozan način vrijeđaju NAŠE igrače koji su se istinski borili za naš klub...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 28 jun 2023, 20:49

MejdanTz je napisao/la:
28 jun 2023, 19:51
klasik je napisao/la:
28 jun 2023, 19:40
MejdanTz je napisao/la:
28 jun 2023, 19:10

U svakom trenutku je moguć razgovor sa trenutnim vrhom grupe, ako ne želiš uživo, možeš meni napisati pitanja ili bilo šta što ti je sumnjivo, a ja ću pokušati dobiti odgovore. Za razgovor sam 24/7, svako ko želi dati prijedlog, pohvalu ili manu u radu grupe je dobrodošao :thumbup:
Ja sam se nekako po uladku u PL prebacio na zapad i tu zavrsio sa kopom, jednostavno jer nisam sebe vidio tu tako da nisam vise kompetentan da dajem prijedloge za rad grupe.
Vidi ovako ako si pratio proslu sezonu forum (mada ne znam koliko je to mjerilo icega) mogo si procitat za fukare da se uglavnom pisalo da je to balavurdija, narkomani, sdp placenici zbog stavljanja u isti kos ustase cetnike i sda, i sad odjednom misljenje vecine foruma kako ti "balavurdija, narkomani..." su jedini pravi prijatelji kluba jer su stali bezuvjetno uz Azmira.

Evo jedno pitanje cisto na prvu, ako Azmir dodje a hoce, jel se i dalje pjeva u kopu ista pjesma?

Edit. I jos nesto kolko sam skonto prijedlog je ponovo da bude Azmir predsjednik i UO i Skuostine, s svi smo konstatovali da smo sa prosoim upravom izmsnipulisani jer su oni to isto sebi uradili, pa jel sad to uredu ako je Azmir u pitanju?
Ako misliš na pjesmu kontra sda kontra četnika, ovo govorim u svoje ime, mislim da će se pjevati, jer mislim da većina zna zašto se ona pjeva. Ako misliš na neku drugu slobodno mi u pp napiši pa ću pokušat odgovorit.
Drugo, apsolutno se slažem sa tim da ne treba biti predsjednik oba organa, jer se klub ne može privatizirati. To bi značio monopol, ali ovo ponovo, govorim u svoje ime. Svima je poznat plan kako bi UO trebao izgledati i samim tim je jasno da će Azmir imati opoziciju, što apsolutno podržavam.
A to da su Fukare balavurdija i narkomani ne bi komentarisao, mislim da smo u zadnja 2 mjeseca pokazali da imamo glavu i rep, te kako ništa nije proteklo uz incidente. :thumbup:
Eto precesljaj moje postove nikad nisam nista lose reko za Fukare, to nisu moje rijeci, samo kaze ne svidja mi se preveliko po mom misljenju dodvoravanje Azmiru, nismo jednom svi zajedno bili. Iskoristeni i izmanipulisani.
I opet prozivaju se ljudi koji su u nekom periodu svog zivita dali sebe za klub isto ko sto to sad rade Fukare, i kolko sam shvatio upravo to nisu htjeli da potpisu da isti covjek bude predsjednik UO i Skupstine, ne znam sta je tu problem, valjda to svi mi ovde isto necemo.
Evo ja Acu ne znam privatno al znat kolko su puta bili kod njega besplatni ruckovi za ekipu (sto prvog tima sto OP, kolko se igraca besplatno hranilo kod njega u Irishu.
Evo ne slazem se ni ja sa trenutnim radim UG al u prvom Azmirovom mandatu su mu bili od velike pomoci i bili na raspolaganju i klubu i njemu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2023, 20:56

Da su se oni brinuli o Slobodi ne bi mi zavrsili u Federalnoj.
Sada se bore za sebe i da naprave model u kojem bi Azmir davao pare, a da ga oni kada pozele blokiraju. A u biti treba da se svi nakon debakla pokupe i sakriju u misije dupe.
Svako ko ne podrzava Azmira i podrzava ovo sabotiranje i usporavanje procesa neka mu bude na dusi ako se ne vratimo kroz godinu i kriv je za to.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jun 2023, 20:59

I mene je razocarao Aco ovakvim ponasanjem. Bespotrebno stvara los imidz o sebi i odnosu prema klubu, kad svako zna da on voli Slobodu.
Buci takodjer gov.no pravo postade otkako dodje na ovu poziciju, pravi smrad, ocajan odnos prema prijasnjem treneru i pojedinim igracima i nekakvo gledanje sa visine. J3bem ga u registraciju auta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 jun 2023, 21:01

Beduin je napisao/la:
28 jun 2023, 20:59
I mene je razocarao Aco ovakvim ponasanjem. Bespotrebno stvara los imidz o sebi i odnosu prema klubu, kad svako zna da on voli Slobodu.
Buci takodjer gov.no pravo postade otkako dodje na ovu poziciju, pravi smrad, ocajan odnos prema prijasnjem treneru i pojedinim igracima i nekakvo gledanje sa visine. J3bem ga u registraciju auta.
Daj mu vlast da bi ga upoznao.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 28 jun 2023, 21:12

Cirkus kolorado :D
Ono sto ja mogu reci je da vrijedi pravilo sto manje znas manje te glava boli i treba se toga drzati.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 28 jun 2023, 21:17

klasik je napisao/la:
28 jun 2023, 20:49
MejdanTz je napisao/la:
28 jun 2023, 19:51
klasik je napisao/la:
28 jun 2023, 19:40

Ja sam se nekako po uladku u PL prebacio na zapad i tu zavrsio sa kopom, jednostavno jer nisam sebe vidio tu tako da nisam vise kompetentan da dajem prijedloge za rad grupe.
Vidi ovako ako si pratio proslu sezonu forum (mada ne znam koliko je to mjerilo icega) mogo si procitat za fukare da se uglavnom pisalo da je to balavurdija, narkomani, sdp placenici zbog stavljanja u isti kos ustase cetnike i sda, i sad odjednom misljenje vecine foruma kako ti "balavurdija, narkomani..." su jedini pravi prijatelji kluba jer su stali bezuvjetno uz Azmira.

Evo jedno pitanje cisto na prvu, ako Azmir dodje a hoce, jel se i dalje pjeva u kopu ista pjesma?

Edit. I jos nesto kolko sam skonto prijedlog je ponovo da bude Azmir predsjednik i UO i Skuostine, s svi smo konstatovali da smo sa prosoim upravom izmsnipulisani jer su oni to isto sebi uradili, pa jel sad to uredu ako je Azmir u pitanju?
Ako misliš na pjesmu kontra sda kontra četnika, ovo govorim u svoje ime, mislim da će se pjevati, jer mislim da većina zna zašto se ona pjeva. Ako misliš na neku drugu slobodno mi u pp napiši pa ću pokušat odgovorit.
Drugo, apsolutno se slažem sa tim da ne treba biti predsjednik oba organa, jer se klub ne može privatizirati. To bi značio monopol, ali ovo ponovo, govorim u svoje ime. Svima je poznat plan kako bi UO trebao izgledati i samim tim je jasno da će Azmir imati opoziciju, što apsolutno podržavam.
A to da su Fukare balavurdija i narkomani ne bi komentarisao, mislim da smo u zadnja 2 mjeseca pokazali da imamo glavu i rep, te kako ništa nije proteklo uz incidente. :thumbup:
Eto precesljaj moje postove nikad nisam nista lose reko za Fukare, to nisu moje rijeci, samo kaze ne svidja mi se preveliko po mom misljenju dodvoravanje Azmiru, nismo jednom svi zajedno bili. Iskoristeni i izmanipulisani.
I opet prozivaju se ljudi koji su u nekom periodu svog zivita dali sebe za klub isto ko sto to sad rade Fukare, i kolko sam shvatio upravo to nisu htjeli da potpisu da isti covjek bude predsjednik UO i Skupstine, ne znam sta je tu problem, valjda to svi mi ovde isto necemo.
Evo ja Acu ne znam privatno al znat kolko su puta bili kod njega besplatni ruckovi za ekipu (sto prvog tima sto OP, kolko se igraca besplatno hranilo kod njega u Irishu.
Evo ne slazem se ni ja sa trenutnim radim UG al u prvom Azmirovom mandatu su mu bili od velike pomoci i bili na raspolaganju i klubu i njemu.
Ma brate nema potrebe da gledamo ko je šta napisao, trebamo gledati naprijed. Ni ja Acu ne znam lično, ne mogu ništa više na tu temu dodat. Fukare se nikad nisu oglašavale povodom toga ko će činiti skupštinu i mislim da tu treba ostati pravilo da se stolica plaća, pa bujrum odlučuj ako platiš.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 28 jun 2023, 21:20

U ovom svemu treba cast odati Fukarama. Kakva borba, saopstenja i šamaranja ovih grobara, kapa do poda! Jedva cekam neke njihove akcije da pomognem novcano koliko mogu! Jos kako Mejdan odgovori, sastavite sta vam nije jasno pa cete dobiti odgovore :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Kakva razlika izmedju Fukara i UG u ljubavi prema klubu. Bezuslovna ljubav protiv sibicara i sitnih interesdzija!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 jun 2023, 21:25

Maloprije se cuo sa likom iz tog udruzenja, ima njih otprilike petorica koji se sastaju i odlucuju mimo svih ostalih i zajedno idu na utakmice....Mario, Aco, Boni sokovi, onaj debeli doktor sto je bio na klupi Slobode i jos neki tip.....izgleda da ce ih ostali **** iz tog udruzenja......likovi bi da se uguze u skupstinu i odlucuju da imaju povlastice a Azmir i jos dva neka tipa da placaju.....oko toga je borba i nece da potpisu i jos nasli onog malog sto je bio direktor.
🔴⚫️

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 28 jun 2023, 21:28

Skver je napisao/la:
28 jun 2023, 21:25
Maloprije se cuo sa likom iz tog udruzenja, ima njih otprilike petorica koji se sastaju i odlucuju mimo svih ostalih i zajedno idu na utakmice....Mario, Aco, Boni sokovi, onaj debeli doktor sto je bio na klupi Slobode i jos neki tip.....izgleda da ce ih ostali **** iz tog udruzenja......likovi bi da se uguze u skupstinu i odlucuju da imaju povlastice a Azmir i jos dva neka tipa da placaju.....oko toga je borba i nece da potpisu i jos nasli onog malog sto je bio direktor.
Znas sta je najjace sto im je doslovno diktatura u udruzenju a protiv toga se kao bore u Slobodi :urnebes:
Kakvi idioti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 28 jun 2023, 21:33

Madal je napisao/la:
28 jun 2023, 21:20
U ovom svemu treba cast odati Fukarama. Kakva borba, saopstenja i šamaranja ovih grobara, kapa do poda! Jedva cekam neke njihove akcije da pomognem novcano koliko mogu! Jos kako Mejdan odgovori, sastavite sta vam nije jasno pa cete dobiti odgovore :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Kakva razlika izmedju Fukara i UG u ljubavi prema klubu. Bezuslovna ljubav protiv sibicara i sitnih interesdzija!
Hvala brate :thumbup: Svi smo na istoj strani, nadam se da su shvatili poruku, da ne moramo dalje iznositi "prljav veš". A imamo materijala za svašta :kafa:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 28 jun 2023, 21:36

Sta je tacno problem da jedan covjek bude predsjednik UO i skupstine...Stavis neku svoju crvenu liniju, po meni je to,ne fuziji, gasenju, mjenjanju boja, imena, grba i to je to.
Ne moze se klub privatizovat, ali ovo cemu Azmir tezi, je jedini nacin da sam odlucuje, O VLASTITIM parama....
Ne znam ljudi ali men je pun ku rsc svega sviju nas, a nema nas na mapi....Kako hocete

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 28 jun 2023, 21:42

Moze li neko ko provjereno zna i upucen je, po kojem osnovu se pitaju aco smrad i eldar šmrkač uopste ?
Nisu ni u kakvim strukturama.u klubu ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 28 jun 2023, 21:43

Ma oni nisu za njega iz razloga sto je nabio poreskog duga u proslom mandatu, sto su kostic, fatic, dzidic i karic njegovim odlaskom pobjegli iz kluba i naplatili ogromne kolicine novca koje im je Azmir dao na ruke kada su dolazili. Ima Azmir svojih aferima i to dobrih, ali u ovom momentu kada nema nikog on je najbolje rijesenje itd. Od dva zla biram ono manje. Pred nama je određeni vremenski period pa cemo vidjeti. Kvartalno izvjestaje da daju i da ne daje crne pare ispod stola, par dobrih sponzora dobra organizacija i to je to. Bajram Serif Mubarek Olsun svim mojim Tuzlacima i Tuzlankama i svim ljubiteljima nase Slobode u zdravlju i sreci proveli. Lp.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2023, 21:46

Gdje ste ljudi borba i bravo za Fukare svaka čast na svemu sto su pružili ovom otpor ovim lažnom udruženju !!

Dado!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 jun 2023, 21:51

SaltCityAttack je napisao/la:
28 jun 2023, 21:46
Gdje ste ljudi borba i bravo za Fukare svaka čast na svemu sto su pružili ovom otpor ovim lažnom udruženju !!

Dado!!
:thumbup:

Pozdrav brate :!:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 jun 2023, 22:12

Simone haman se Mariju ne svidja steak kod Azmira a nista mu ne fali da se navikne na to :rol: :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 28 jun 2023, 22:25

Prije svega,Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Jadni smo mi kad nam o klubu odlučuju ovakvi klošari.Obojica su narcisoidni,kompleksaši i licemjeri,a stoga i teški kokuzi,narkomani,igrači zaduženi za odrađivanje prljavih poslova.O drugim stvarima o njima ne bih ovim putem da iznosim do kraja prljavi veš,a imao bih mnogo toga za reći,od gudranja,koverti,drukanja i td.Jedino što mogu reći je to da su obojica radili predizborne kampanje,da imaju mnoge privilegije od poslovnih prostora,ljetnih bašti,radnih dozvola,neposjećivanja gradskih inspekcija,kao i da su imenovani na direktorske funkcije od strane vladajuće političke strukture u Tuzli.Vjerovatno je i to jedan od razloga,rade po naredbama znamo odakle i od koga.
Nisu bili toliko loši dok nisu postali politički igrači.
Znam ih vrlo dobro,od osnovne škole Tušanj i nisam nikada imao veliko mišljenje o njima,a ovaj put su dokazalil ko su i kakvi su.Kao navijači su nula,jednog su skinuli navijači iz srednje Bosne,uzeli mu šal i sva obilježja Slobode,drugi je još veća p.ckica.
Volio bih da ih nikad više ne vidim.
Što se tiče svih ostalih iz UG koji ne žele pomoć klubu,koji javno traže da se ukinu tranše grada prema klubu,da li je to vama ljubav prema klubu?
Sanel Germa,Dugalija,rahm.Redžep i mnogi drugi koji su robijali zbog Slobode su za sve njih tifozi,FUKARE,navijači i prava braća sa tribine!
Azmir je u UO stavio sebi odane ljude i neka je,samo smo zaboravili da ga neko mora kontrolisati i da mu se neda apsolutna vlast i mogućnost monopola i privatizacije nad klubom.
Naši su pokazali i dokazali,ko su i kakvi su.
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 28 jun 2023, 23:05, ukupno mijenjano 6 puta.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.