Samo momcima dati platu finu da žive od Čelika da igraju rasterećeno ne da ga u kući handre od čega da živi da trebaju da rade i sve ih svezat ugovorom pogotovo Sivca,Žunu i Alija još ako se Salkanovic i novi Mehić pokažu top, a haman da ce i Karalic proradit.Dobre uslove za treniranje im obezbjediti, doktore da im u mozak uđu, nutricionistu i svaka ekipa će da lomi na njima zube.Stručni štab je nekad važnije i potrebnije pojačati nego sa igračima.Da prate statistiku kretanje igrača, da znaju kako svaki igrač diše, ne može Duvnjak sam a Nurkovića za golmane.Još stavi tu Horića u prvu postavu umjesto Varde i reci Sloboda.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Jos kad na ovo dodas Mujic 21, Skols 26, Sijerkic 28, Basic 19, Zukic 28, Huzbasic 23 ...
Imamo konje za utrku

Duvnjak 33, mladji od zvijezda Slobode Komazeca, Saida, Vranjesa, Jusica

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Jbt ovaj Durmis i Medjuseljac igraju vec dvije sezone, kad god pogledam na tm.u oni imaju 19 godina
Ko one chamuge iz kameruna, sto dodju u kadete u europu, a u stvarnosti imaju po 37

Ko one chamuge iz kameruna, sto dodju u kadete u europu, a u stvarnosti imaju po 37

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Neka im sisoje kupi gdje može ovamo gdje ne može dobit će po ušima kad Bilbao krene svoju tika taku 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Bit će do kraja dana neki golman

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Evo za @Truhlo, da se ne nadanickiZe88 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:03Piljuga zaboraviti. Htio ga Duvnjak vratiti, davali mu 500 km i momak odbio, potpisao za sim bau gdje ima skoro 3 puta vise.kinder_jaje je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:26Ovog momka dovesti
https://www.transfermarkt.com/luka-merd ... ler/370443
Ovog momka vratit
https://www.transfermarkt.com/faruk-pil ... ler/621434
Pravo rjesenje za nas napad
https://www.transfermarkt.com/husein-po ... ler/264326
Dobar napadac isto
https://www.transfermarkt.com/ajdin-muj ... ler/328122
Mislim da je bilo u fazonu, da ako ne potpise tad da nece vise imati priliku da dodje u Celik.

Sad nam je deblji novcanik, vidjet cemoConvicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:04Evo za @Truhlo, da se ne nadanickiZe88 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 23:03Piljuga zaboraviti. Htio ga Duvnjak vratiti, davali mu 500 km i momak odbio, potpisao za sim bau gdje ima skoro 3 puta vise.kinder_jaje je napisao/la: ↑15 jun 2023, 19:26Ovog momka dovesti
https://www.transfermarkt.com/luka-merd ... ler/370443
Ovog momka vratit
https://www.transfermarkt.com/faruk-pil ... ler/621434
Pravo rjesenje za nas napad
https://www.transfermarkt.com/husein-po ... ler/264326
Dobar napadac isto
https://www.transfermarkt.com/ajdin-muj ... ler/328122
Mislim da je bilo u fazonu, da ako ne potpise tad da nece vise imati priliku da dodje u Celik.![]()

Hajde Piljuze sarni taj ugovor da podivljamo 

Ruku na srce ne bi se oznojio za te pare.U 1.FL ne dat platu 1500 KM i još očekivat da ti još ginu za klub i igraju za kikiriki je sramota.Pustite se više ljubavi preko tuđi leđa,možeš spusti koju stoju kao igrač koji voli Čelik i eto da pristaneš za manje ali to možeš kad imaš od čega da spustiš ali nudit nekome 500 KM mene stid.Ako nemaš para šuti poklopi se,ne traži pojačanja i igra sa onim sta imaš, a ne da ti se drugi smiju sta nudis i jedno selo da nudi 3 puta više od tebe.
Joj Celicni fulas ceo fudbal. To je bilo na zimu, malo pogledaj postoveCelicni je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:54Ruku na srce ne bi se oznojio za te pare.U 1.FL ne dat platu 1500 KM i još očekivat da ti još ginu za klub i igraju za kikiriki je sramota.Pustite se više ljubavi preko tuđi leđa,možeš spusti koju stoju kao igrač koji voli Čelik i eto da pristaneš za manje ali to možeš kad imaš od čega da spustiš ali nudit nekome 500 KM mene stid.Ako nemaš para šuti poklopi se,ne traži pojačanja i igra sa onim sta imaš, a ne da ti se drugi smiju sta nudis i jedno selo da nudi 3 puta više od tebe.

500 u trecem rangu je solidan novac. Za prvu federalnu je druga prica, da se ne nude solidni uslovi i Mehic bi ostao u Bau, a sigurno nije zaradjivao manje od Piljuga

Pa zato mi nije bilo jasno,a doveden ovaj iz Sim Bau.Nisam upratio od kada je post.Ne treba uopšte pisati ovde šta se prije nudilo u kantonalnim i DLC.Truhlo je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:59Joj Celicni fulas ceo fudbal. To je bilo na zimu, malo pogledaj postoveCelicni je napisao/la: ↑28 jun 2023, 15:54Ruku na srce ne bi se oznojio za te pare.U 1.FL ne dat platu 1500 KM i još očekivat da ti još ginu za klub i igraju za kikiriki je sramota.Pustite se više ljubavi preko tuđi leđa,možeš spusti koju stoju kao igrač koji voli Čelik i eto da pristaneš za manje ali to možeš kad imaš od čega da spustiš ali nudit nekome 500 KM mene stid.Ako nemaš para šuti poklopi se,ne traži pojačanja i igra sa onim sta imaš, a ne da ti se drugi smiju sta nudis i jedno selo da nudi 3 puta više od tebe.![]()
500 u trecem rangu je solidan novac. Za prvu federalnu je druga prica, da se ne nude solidni uslovi i Mehic bi ostao u Bau, a sigurno nije zaradjivao manje od Piljuga![]()
-
- Kontakt:
Nista od Burica u 37 god produzio ugovor u poljskoj Ekstraklasi jos godinu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Eno gledajte šta se dešava sa Slobodom,pored nas i Stupčanice nema šanse da su favoriti za ulazak u PL.Šta sve treba da se posloži u klubu fino i pored toga sto bi Husic dosao nebi bili favoriti, jer i drugi u PLu vide nas uz Stupčanicu kao glavne favorite za ulazak.Jednostavno javašluk u klubu a parazita se ne mogu riješiti,on dugove stare neće da vraća i kao dobio bi čist klub.Nećeš ti druže nikad dobit čist klub, čist je klub kad budeš ima 0 KM duga neko to treba vratiti a dug je vezan za FK Sloboda ne za Azmira Husića i za grad.Uvijek ce ih to pratiti, samo nek neko digne ručnu.Jedna stranka dođe druga ode.
Samo radi ovog k.určenja njihovog po forumu i dizanja kao da igraju evropu i pripremanje ražnja dok je zec u šumi volio bi da ne ulaze narednih 10 godina u PL i da ih trehnemo na Tušnju i Bilinom jednom.
Samo radi ovog k.určenja njihovog po forumu i dizanja kao da igraju evropu i pripremanje ražnja dok je zec u šumi volio bi da ne ulaze narednih 10 godina u PL i da ih trehnemo na Tušnju i Bilinom jednom.
Onda Ruzic najbolja opcija...dinodino2019 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:03Nista od Burica u 37 god produzio ugovor u poljskoj Ekstraklasi jos godinu
Tebra rekao sam ti danas trazi golmana do 23 godine, samo mladuncad dolaze u obzir.Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:00Onda Ruzic najbolja opcija...dinodino2019 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:03Nista od Burica u 37 god produzio ugovor u poljskoj Ekstraklasi jos godinu
Moze li Belmin Dizdarevic, nas cernobilac, najzasluzniji sto smo pitare izbacili u kupu

A da...Truhlo je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:09Tebra rekao sam ti danas trazi golmana do 23 godine, samo mladuncad dolaze u obzir.Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:00Onda Ruzic najbolja opcija...dinodino2019 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:03Nista od Burica u 37 god produzio ugovor u poljskoj Ekstraklasi jos godinu
Moze li Belmin Dizdarevic, nas cernobilac, najzasluzniji sto smo pitare izbacili u kupu![]()
Mislim da je tesko da on dodje kod nas...
Ima i Muhamed Sahinovic, roditelji su mu iz Zenice ja mislim...
Vjeruj da mi je pao isto na pamet čim su ga evo pitari otpisali i ne mogu mu oprostiti ispadanje od Čelika i plus kezio im se.Truhlo je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:09Tebra rekao sam ti danas trazi golmana do 23 godine, samo mladuncad dolaze u obzir.Convicts je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:00Onda Ruzic najbolja opcija...dinodino2019 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:03Nista od Burica u 37 god produzio ugovor u poljskoj Ekstraklasi jos godinu
Moze li Belmin Dizdarevic, nas cernobilac, najzasluzniji sto smo pitare izbacili u kupu![]()
On je garant crno crveni, ako ne završi kod nas evo glave.
Nije otpisan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.