Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Biciklizam
Završna dva najteža dana na Criteriumu ,ali teško je da itko može zaprijetiti Jonasu za GC,jedino možemo vidjeti
tko je best of the rest.
Sutra počinje i zadnja velika jednotjedna utrka sezone,Švicarska gdje se prvi put nakon klasičarske sezone na bajk vraćaju WVA i Piddcock koji je vozio u međuvremenu Mtb,vraća se i Kelderman nakon ozljede.
Remco isto vozi Švicu i vidjet ćemo jeli se oporavio nakon što je napustio Giro radi bolesti,a GC konkurencija su mu Bilbao,Ayuso,Powless,Gall,Dennis,Mader,Skjelmose Kelderman!?
MvDP će voziti manje belgijske utrke kao pripremu za TDF.
tko je best of the rest.
Sutra počinje i zadnja velika jednotjedna utrka sezone,Švicarska gdje se prvi put nakon klasičarske sezone na bajk vraćaju WVA i Piddcock koji je vozio u međuvremenu Mtb,vraća se i Kelderman nakon ozljede.
Remco isto vozi Švicu i vidjet ćemo jeli se oporavio nakon što je napustio Giro radi bolesti,a GC konkurencija su mu Bilbao,Ayuso,Powless,Gall,Dennis,Mader,Skjelmose Kelderman!?
MvDP će voziti manje belgijske utrke kao pripremu za TDF.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
remco halalio letour 

- branimir85
- Kontakt:
Nije bilo očekivano ni da vozi,on je u drugom programu za ovu godinu ,možda su neki mediji nakon njegova
napuštanja Gira spekulira tako nešto ali samo radi klikova.

Raspored za drugi dio sezone mu je za sad San Sebastian,SP(cesta i kronometar),Lombardija ,čudi me da neće
na Vueltu jer bi to bilo logično.
Ajde Jonas nije uzeo zadnju etapu na CDu,ako Pogi ne bude full spreman teško da dancu itko može parirati barem
po trenutnim pokazateljima. Mas i Gaudu jako loši ,A.Yates i australska kolonija iza Jonasa.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Mislim da ce jonasov peak biti prije, druga sedmica, a pogijev u trecoj
pogi na pocetku nece biti spreman koji dan jer mu fali takmicarskog inteziteta
bice svakako jak tour
Ipak dajem prednost Dancu
pogi na pocetku nece biti spreman koji dan jer mu fali takmicarskog inteziteta
bice svakako jak tour
Ipak dajem prednost Dancu
dobre guzove ima Belma
- branimir85
- Kontakt:
Još jedna užasno tužna vijest ,Gino Mader preminuo nakon jučerašnjeg pada na Švici .
Gledao sam etapu i nije mi baš bilo prijatno kad je kamera pratila spust Ayusa koji je išao blizu 100km,kao da se
nešto trebalo desiti loše.
Još jednom biciklizam je pokazao svoju okrutnu stranu.

Gledao sam etapu i nije mi baš bilo prijatno kad je kamera pratila spust Ayusa koji je išao blizu 100km,kao da se
nešto trebalo desiti loše.
Još jednom biciklizam je pokazao svoju okrutnu stranu.
Koliko srece za Zanu da je bio mehak teren pri padu, mogao je i konja zajahati
⚽FK Garaže⚽
- branimir85
- Kontakt:
Da velika sreća za Zanu ,dan prije Mader nije bio te sreće,još si reknem da neću gledati ništa par dana nakon
smrti Madera,ali đavao mi neda mira i baš upalim kraj etape prije spuštanja s Kolovrata i naletim na ovo spuštanje
Zane,iskreno malo me je štrecnulo , a odma za njim na istom mjestu Fortunato je umalo izletio ali srećom
on je uspio izbjeći pad.
Ništa se ne može usporediti sa težinom i opasnošću koju nosi biciklizam.
smrti Madera,ali đavao mi neda mira i baš upalim kraj etape prije spuštanja s Kolovrata i naletim na ovo spuštanje
Zane,iskreno malo me je štrecnulo , a odma za njim na istom mjestu Fortunato je umalo izletio ali srećom
on je uspio izbjeći pad.
Ništa se ne može usporediti sa težinom i opasnošću koju nosi biciklizam.
roglič ne vozi ove godine ni tour ni SP, samo vueltu
- branimir85
- Kontakt:
Očekivano da ga nema na TDFu,iako je tražio mjesto u timu i slobodu ,što nije bilo realno jer pored JV kao prvog
vozača i WVA koji ima potpunu slobodu to bi bilo previše.
Po meni je realno da ode iz Visme jer teško da više dobije priliku na TDFu ,a godine idu.
Tjedan državni prvenstava .
Pogi se vratio utrkivanju ,lagano osvojio državni kronometar gdje nije bio nitko od ostali bitniji Slo vozača,cura mu
isto prvakinja u ITT,od ostali bitni ITTa naslove uzeli:
Italija-Ganna,VB-Tarling,Nizozemska-Van Emden,Francuska-Cavanga,Danska-Asgreen Belgija-WVA ,Remco se razbio ali bez posljedica,USA-Mcnulty,Poljska-Kwiat,a sutra i prekosutra se još voze ITT u Španjolskoj ,Portugalu ,Kanadi ,Njemačkoj,Austriji...
Za vikend se voze utrke i jako mi sviđaju rute na većini važniji prvenstava.
MAL rastura na manjim utrkama po J i S.Americi i nadam se za sljedeću godinu da se vraća u Europu,dok su već
neki timovi izbacili sastave za TDF.
Ja sam bio siguran da ce JV iskoristit Roglica za proslogodisnji scenarij, pa da opet sa dva kapetana idu na Pogacara. Da li su sigurni u Vingegarda i obracun jedan na jedan, ili pak Roglic nije zainteresiran biti ista drugo osim kapetan u situaciji kad je potpuno zdrav i spreman. Ma da tesko bi bilo da po osvojenom Giru bude konkurentan i za TDF do kraja.
Ja isto mislim da mu je najbolje da mijenja ekipu, za ovo top godina sto mu je ostalo da proba uzeti jos TDF i objesi biciklo o klin
Ja isto mislim da mu je najbolje da mijenja ekipu, za ovo top godina sto mu je ostalo da proba uzeti jos TDF i objesi biciklo o klin

⚽FK Garaže⚽
pogacar spreman za Tdf 
uzeo posle ITT i danas utrku za drzavno prvenstvo slovenije
Roglic u novoj sezoni u movistaru

uzeo posle ITT i danas utrku za drzavno prvenstvo slovenije
Roglic u novoj sezoni u movistaru

dobre guzove ima Belma
- branimir85
- Kontakt:
Lakši trening mu je državno prvenstvo bilo,zato je na ovim najjačim prvenstvima bilo super utrkivanja,Sagan
nakon 100 godina nije prvak Slovačke.
Što se tiče Rogle u Movistaru,to bi bila odlična kombinacija jer bi imao punu slobodu .
Slijedi spektakl.
Što se tiče Rogle u Movistaru,to bi bila odlična kombinacija jer bi imao punu slobodu .
Slijedi spektakl.

- branimir85
- Kontakt:
110. izdanje najveće biciklističke utrke počinje 1.7 startom u Bilbao,a završava sad već tradicionalno na Champs-Élysées 23.7 .Ruta je duga 3404 km ,što je malo duže nego prošle godine ,a pošto sve kreće iz Baskije možemo očekivati i neku GC akciju odmah na početku Toura što nije čest slučaj jer su prve dvije etape brdske,a plus se
dijele bonus sekunde na dva uspona. Na 6 uspona ukupno će se dijeliti bonus sekunde(8s,5s,2s) :
1.etapa(De Pike)
2.etapa(Jaizkibel)
5.etapa (Col de Marie Blanque)
12.etapa (Col de la Croix Rosier
14 .etapa (Col de Joux Plane)
17.etapa (Col de la Loze)
Ruta mi je odlična ,iako po meni premalo kronometra za trotjednu utrku.
Što se tiče glavni GC favorita ,postoje samo dva Jonas i Pogačar ako je full spreman nakon povratka od ozljede
koja mu je zakomplicirala pripremu za TDF,iako je Tour jako dubok s puno kvalitetni GC vozača,fale samo Roglić,Remco i Ayuso .
U vezi zelene majice,vjerovatno sve ovisi o WVA koji je možda najavio da neće voziti čitav TDF jer mu žena treba uskoro roditi pa tako se otvara prilika za Philpsena, Jackobsena,Girmaya,Pedhersena,Laportea!....
Za KOM majicu je sve otvoreno,jer ovisi o mnogo stvari iako zadnji par godina GC pobjednici su i KOM osvajači.
-Timovi-
1.Jumbo-WVA,DVB,Kelderman,Vingeegard,NVH,Benoot,Kuss,Laporte
Sjajan tim gdje je sve jasno,Jonas je glavna GC opcija ,a WVA će imati slobodu da ide po etape iako većina ih
može uzeti etapu na TDFu, Kuss i Kelderman kao glavni pomagači u planinama,
2.UAE-Pogačar,A.Yates,VSL,Bjerg,Trentin,Soler,Majka ,Groschatner
Isto odlična ekipa za Pogija,možda i jači u planinama od Jumba, a bit će zanimljivo hoće li držati A.Yatesa u kombinaciji za GC jer on sigurno može biti opcija za igru jedan/ dva dublje na Turu.
3.Bahren-Landa,Bilbao,Haig,Poels,Mohorić,Bauhuas,Ardnt,Wright
Jak tim gdje Landa i Bilbao dijele GC opciju, Bauhaus je tu za sprint ,dok će Mohorić sigurno dobiti slobodu da
napada neke etape uz naravno domestiq ulogu uz Haiga i Poelsa kao glavnim pomagačima za brda.
4.Bora-Hindley,Buchmann,DVP,Pollit,Jungels,Meeus,Haller,Konrad
Hindley kao glavna GC opcija s jakom potporom ,Meeus za sprint dok će Pollit i Bob imati priliku da napadaju etape,Buchmann kao glavni superdomestiq u brdima sa opcijom da ima slobodu da ganja etapu.
5.FDJ-Gaudu,Pinot,Madouas,Geniets,Kung,Pacher,Le Gac,LVDB
Velika pompa je izbila zašto Demare nije u timu,što bi bilo logično jer nemaju sprintera ,a u brdima sigurno ne mogu biti jači od Visme,UAE...jer Gaudu ne treba toliku pomoć jer će samo slijediti najjače,a nije ni u nekoj formi barem
na pripremnim utrkama. Pinot će imati slobodu da ganja etape i KOM ,nadam se da može uzeti etapu.
6.Ineos-DFM,Pidcock,Bernal,C.Rodriguez,Castro,Kwiat,Turner ,Fraile
Jak tim ,ali bez jasne prve GC opcije koja će biti vjerovatno određena tijekom Toura, fino je vidjet Bernala opet na TDFu.Pidcock će imati vjerovatno potpunu slobodu da napada etape,a drugi ovisno o razvoju utrke.
7.Uno X-Kristoff,THJ,Tiller,Greegard,Warenskjold,Traeen,Abrahamsen,Charmig
Prvi nastup za njih na TDFu ,bez GC opcija i s Kristoffm kao adutom za sprint,svi će vjerovatno imati slobodu da
idu u bijeg i pokušaju uzeti etapu.
8.Izrael PT-Woods,Bovin,Houle,Neiladns,Strong,Schulzs,Clarke,T euns..
Super je što nisu pozvali mrtvog Frooma iako im je uzeo silne milijune ,najgori ugovor ikada u biciklizmu.Ekipa koja sigurno će biti zastupljena u većini bijegova ,a nemaju GC ambicija iako Teuns i Woods mogu završiti u TOP 10.
9.Lotto-Campenarts,DeBuyst,Ewan,Enkohorn,Guarnieri,Vermessesch,MVG,Frison
Klasični Lotto bez GC ambicija gdje je sve podređeno Calebu za sprint ,plus ostali šta naprave prije svih
Campernarts i Van Gils.
10.Trek-Mads,Stuyven,Kirsch,Lopez,Skjelmose,Simmons,Ciccone,Galopin
Odlična ekipa sa Madsom za sprint /napade,Skjelmose i Ciccone za GC gdje mislim da će talijan više gledati KOM majicu i etape,Skjelmose me baš zanima kako će voziti kao prva opcija TDF jer je u odličnoj formi,Stuyven,
Simmons i Galopin će sigurno iz bijegova pokušati uzeti etapu.
11.Wanty-Smith,Meintjes,Girmay,Costa,Zimmerman,Petit,Calmejane,Teunissen
Girmay je jaka opcija za sprinterske etape,od Meintjesa očekujem opet Zubeldijevski TDF i da završi u TOP 10 dok ostali će imati slobodu da idu u bijegove.
12.DSM-Degenkob,Bardet,Vermarke,Hamilton,Edmondson,Welsford,Ekohff,Dinham
Bardet je glavno ime i valjda ne bude išao na GC ,jer TOP 10 više mu ništa ne znači, nadam se borbi njega i
Pinota za KOM,Weslford je opcija za sprint .
13.MoviStar-Mas,Oliveira,Pedrero,Izagire,Aranburu,Jorgenshon,Guerriro,Oliveira
Mas u ne baš dobro formi nakon odlično završetka prošle sezone,ali vjerujem da će se boriti za TOP 5,ako pronađe formu jak adut za podijum.Aranburu je tu za reducirane sprintove dok ostali moraju brinuti o Masu,a zavisi kako će se utrka odvijati vjerujem da će prije svih Jorgenshon dobiti slobode da uzeti etapu iz bijega,čudi me da nema
Lazkana koji je neki dan uzeo prvenstvo.
14.Jayco-S.Yates,Dylan,Mezgec,Harper,Durbridge,Craddock,Reinders,CJJ
Od Dylan kao jednog od najjači sprintera na svijetu se očekuje da uzme najmanje jednu etapu,dok je S.Yates nepoznanica jer nije vozio dugo zbog ozljede pa je teško reći kakve su mu ambicije.
15.AG2R-OConnor,Cosnfroy,APP,Peters,Nasen,Gall,Dewulf,Berthet
Dobra ekipa,Ben ide na GC i dolazi u dobroj formi ,Gall mu je glavni domestiq dok će Cosnefroy tražiti šansu na etapma za punchere,a sigurno će i Peters tražiti pobjedu iz bijega.
16.Alpecin-MVDP,Phillipsen,Rickaert,SKA,Gogl,Hermans,Diller,Sinkeldam
Ekipa bez GC ambicija s možda najboljim sprinterom svijeta Phillipsenom i najvećom zvijezdom MVDP-om koji ima potpunu slobodu da bira etape,a tu je i SKA koji je jak adut ,ekipa koja bi trebala biti pri vrhu po etapnim pobjedama.
17.Astana-Mark,Moscon,Tejada,Lutsenko,Fedorov,Bol,DeLaCruz,Sanchez
Sve oči su uprte u Cavendisha i njegov pokušaj da prestigne kanibala po etapnim pobjedama na TDFu,čak su
doveli i Renshawa kao savjetnika,a oni koji prate znaju koliko je Renshaw zaslužan za mnoge njegove pobjede.
Za Lutsenka se nikad ne znana šta ide ,ali nadam se da ide na etapne pobjede i mislim da će svi imati slobodu.
18.Cofidis-G.Martin,I.Izzagire,Renard,Geschke,Zingle,Lafay,Perez,Coquard
Tražit će pobjedu s Bryanom u sprintu ,ostalim u bijegovima dok će G.Martin pokušati pratiti najbolje i uzeti još
jedan Top 10.
19.EF-Bettiol,Amador,Chaves,Carapaz,Shaw,Cort,Uran,Powless
Sjajna ekipa sa mnogo različiti opcija od GC do jaki klasičara koji mogu na različitim terenima doći do etapne pobjede.Carpaz kao prva GC opcija nije imao dobru godinu ,ali on je često znao na GT pronaći formu ,moj
dark/horse za podijum.
20.QS-Alaf,Jackobsen,Morkov,Lampaert,Asgreen,Cavanga,Dev enyns,Declercq
Kao uvijek jedna od najjači sprintersko/klasičarski ekipa kojoj je cilj uzeti što više etapni pobjeda,Fabio je uz Phillipsena najveći favorit za pure sprinteve,Alaf će kao uvijek imati potpunu slobodu da napada kao i većina
ostali u etapama gdje ne moraju pripremati vlak za FJ.
21.Arkea-Pichon,Mozzato,Barguil,Biermans,Gugliemi,Louvel,De laplace,CC
Bez Naira nije to ista ekipa i sigurno bi bio veliki uspjeh za njih da uzmu etapu,a vjerovatno najjače opcije za to su Barguil i Champoussin ,možda Mozzatto.
22.Total-Sagan,Turgis,Oss,Latour,Ferron,Cras,EBH,Burgadeou
Jak tim po imenima,ali daleko je Sagan od stare forme ,vjerovatno Latour i Turgis su im najjače opcije za etapnu pobjedu što bi za njih bio uspjeh.
dijele bonus sekunde na dva uspona. Na 6 uspona ukupno će se dijeliti bonus sekunde(8s,5s,2s) :
1.etapa(De Pike)
2.etapa(Jaizkibel)
5.etapa (Col de Marie Blanque)
12.etapa (Col de la Croix Rosier
14 .etapa (Col de Joux Plane)
17.etapa (Col de la Loze)
Ruta mi je odlična ,iako po meni premalo kronometra za trotjednu utrku.
Što se tiče glavni GC favorita ,postoje samo dva Jonas i Pogačar ako je full spreman nakon povratka od ozljede
koja mu je zakomplicirala pripremu za TDF,iako je Tour jako dubok s puno kvalitetni GC vozača,fale samo Roglić,Remco i Ayuso .
U vezi zelene majice,vjerovatno sve ovisi o WVA koji je možda najavio da neće voziti čitav TDF jer mu žena treba uskoro roditi pa tako se otvara prilika za Philpsena, Jackobsena,Girmaya,Pedhersena,Laportea!....
Za KOM majicu je sve otvoreno,jer ovisi o mnogo stvari iako zadnji par godina GC pobjednici su i KOM osvajači.
-Timovi-
1.Jumbo-WVA,DVB,Kelderman,Vingeegard,NVH,Benoot,Kuss,Laporte
Sjajan tim gdje je sve jasno,Jonas je glavna GC opcija ,a WVA će imati slobodu da ide po etape iako većina ih
može uzeti etapu na TDFu, Kuss i Kelderman kao glavni pomagači u planinama,
2.UAE-Pogačar,A.Yates,VSL,Bjerg,Trentin,Soler,Majka ,Groschatner
Isto odlična ekipa za Pogija,možda i jači u planinama od Jumba, a bit će zanimljivo hoće li držati A.Yatesa u kombinaciji za GC jer on sigurno može biti opcija za igru jedan/ dva dublje na Turu.
3.Bahren-Landa,Bilbao,Haig,Poels,Mohorić,Bauhuas,Ardnt,Wright
Jak tim gdje Landa i Bilbao dijele GC opciju, Bauhaus je tu za sprint ,dok će Mohorić sigurno dobiti slobodu da
napada neke etape uz naravno domestiq ulogu uz Haiga i Poelsa kao glavnim pomagačima za brda.
4.Bora-Hindley,Buchmann,DVP,Pollit,Jungels,Meeus,Haller,Konrad
Hindley kao glavna GC opcija s jakom potporom ,Meeus za sprint dok će Pollit i Bob imati priliku da napadaju etape,Buchmann kao glavni superdomestiq u brdima sa opcijom da ima slobodu da ganja etapu.
5.FDJ-Gaudu,Pinot,Madouas,Geniets,Kung,Pacher,Le Gac,LVDB
Velika pompa je izbila zašto Demare nije u timu,što bi bilo logično jer nemaju sprintera ,a u brdima sigurno ne mogu biti jači od Visme,UAE...jer Gaudu ne treba toliku pomoć jer će samo slijediti najjače,a nije ni u nekoj formi barem
na pripremnim utrkama. Pinot će imati slobodu da ganja etape i KOM ,nadam se da može uzeti etapu.
6.Ineos-DFM,Pidcock,Bernal,C.Rodriguez,Castro,Kwiat,Turner ,Fraile
Jak tim ,ali bez jasne prve GC opcije koja će biti vjerovatno određena tijekom Toura, fino je vidjet Bernala opet na TDFu.Pidcock će imati vjerovatno potpunu slobodu da napada etape,a drugi ovisno o razvoju utrke.
7.Uno X-Kristoff,THJ,Tiller,Greegard,Warenskjold,Traeen,Abrahamsen,Charmig
Prvi nastup za njih na TDFu ,bez GC opcija i s Kristoffm kao adutom za sprint,svi će vjerovatno imati slobodu da
idu u bijeg i pokušaju uzeti etapu.
8.Izrael PT-Woods,Bovin,Houle,Neiladns,Strong,Schulzs,Clarke,T euns..
Super je što nisu pozvali mrtvog Frooma iako im je uzeo silne milijune ,najgori ugovor ikada u biciklizmu.Ekipa koja sigurno će biti zastupljena u većini bijegova ,a nemaju GC ambicija iako Teuns i Woods mogu završiti u TOP 10.
9.Lotto-Campenarts,DeBuyst,Ewan,Enkohorn,Guarnieri,Vermessesch,MVG,Frison
Klasični Lotto bez GC ambicija gdje je sve podređeno Calebu za sprint ,plus ostali šta naprave prije svih
Campernarts i Van Gils.
10.Trek-Mads,Stuyven,Kirsch,Lopez,Skjelmose,Simmons,Ciccone,Galopin
Odlična ekipa sa Madsom za sprint /napade,Skjelmose i Ciccone za GC gdje mislim da će talijan više gledati KOM majicu i etape,Skjelmose me baš zanima kako će voziti kao prva opcija TDF jer je u odličnoj formi,Stuyven,
Simmons i Galopin će sigurno iz bijegova pokušati uzeti etapu.
11.Wanty-Smith,Meintjes,Girmay,Costa,Zimmerman,Petit,Calmejane,Teunissen
Girmay je jaka opcija za sprinterske etape,od Meintjesa očekujem opet Zubeldijevski TDF i da završi u TOP 10 dok ostali će imati slobodu da idu u bijegove.
12.DSM-Degenkob,Bardet,Vermarke,Hamilton,Edmondson,Welsford,Ekohff,Dinham
Bardet je glavno ime i valjda ne bude išao na GC ,jer TOP 10 više mu ništa ne znači, nadam se borbi njega i
Pinota za KOM,Weslford je opcija za sprint .
13.MoviStar-Mas,Oliveira,Pedrero,Izagire,Aranburu,Jorgenshon,Guerriro,Oliveira
Mas u ne baš dobro formi nakon odlično završetka prošle sezone,ali vjerujem da će se boriti za TOP 5,ako pronađe formu jak adut za podijum.Aranburu je tu za reducirane sprintove dok ostali moraju brinuti o Masu,a zavisi kako će se utrka odvijati vjerujem da će prije svih Jorgenshon dobiti slobode da uzeti etapu iz bijega,čudi me da nema
Lazkana koji je neki dan uzeo prvenstvo.
14.Jayco-S.Yates,Dylan,Mezgec,Harper,Durbridge,Craddock,Reinders,CJJ
Od Dylan kao jednog od najjači sprintera na svijetu se očekuje da uzme najmanje jednu etapu,dok je S.Yates nepoznanica jer nije vozio dugo zbog ozljede pa je teško reći kakve su mu ambicije.
15.AG2R-OConnor,Cosnfroy,APP,Peters,Nasen,Gall,Dewulf,Berthet
Dobra ekipa,Ben ide na GC i dolazi u dobroj formi ,Gall mu je glavni domestiq dok će Cosnefroy tražiti šansu na etapma za punchere,a sigurno će i Peters tražiti pobjedu iz bijega.
16.Alpecin-MVDP,Phillipsen,Rickaert,SKA,Gogl,Hermans,Diller,Sinkeldam
Ekipa bez GC ambicija s možda najboljim sprinterom svijeta Phillipsenom i najvećom zvijezdom MVDP-om koji ima potpunu slobodu da bira etape,a tu je i SKA koji je jak adut ,ekipa koja bi trebala biti pri vrhu po etapnim pobjedama.
17.Astana-Mark,Moscon,Tejada,Lutsenko,Fedorov,Bol,DeLaCruz,Sanchez
Sve oči su uprte u Cavendisha i njegov pokušaj da prestigne kanibala po etapnim pobjedama na TDFu,čak su
doveli i Renshawa kao savjetnika,a oni koji prate znaju koliko je Renshaw zaslužan za mnoge njegove pobjede.
Za Lutsenka se nikad ne znana šta ide ,ali nadam se da ide na etapne pobjede i mislim da će svi imati slobodu.
18.Cofidis-G.Martin,I.Izzagire,Renard,Geschke,Zingle,Lafay,Perez,Coquard
Tražit će pobjedu s Bryanom u sprintu ,ostalim u bijegovima dok će G.Martin pokušati pratiti najbolje i uzeti još
jedan Top 10.
19.EF-Bettiol,Amador,Chaves,Carapaz,Shaw,Cort,Uran,Powless
Sjajna ekipa sa mnogo različiti opcija od GC do jaki klasičara koji mogu na različitim terenima doći do etapne pobjede.Carpaz kao prva GC opcija nije imao dobru godinu ,ali on je često znao na GT pronaći formu ,moj
dark/horse za podijum.
20.QS-Alaf,Jackobsen,Morkov,Lampaert,Asgreen,Cavanga,Dev enyns,Declercq
Kao uvijek jedna od najjači sprintersko/klasičarski ekipa kojoj je cilj uzeti što više etapni pobjeda,Fabio je uz Phillipsena najveći favorit za pure sprinteve,Alaf će kao uvijek imati potpunu slobodu da napada kao i većina
ostali u etapama gdje ne moraju pripremati vlak za FJ.
21.Arkea-Pichon,Mozzato,Barguil,Biermans,Gugliemi,Louvel,De laplace,CC
Bez Naira nije to ista ekipa i sigurno bi bio veliki uspjeh za njih da uzmu etapu,a vjerovatno najjače opcije za to su Barguil i Champoussin ,možda Mozzatto.
22.Total-Sagan,Turgis,Oss,Latour,Ferron,Cras,EBH,Burgadeou
Jak tim po imenima,ali daleko je Sagan od stare forme ,vjerovatno Latour i Turgis su im najjače opcije za etapnu pobjedu što bi za njih bio uspjeh.
pročitah da je sagan prije par dana uhvaćen pjan da vozi, treći put ove godine ali u tri države pa se valjda izvukaobranimir85 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 20:51Lakši trening mu je državno prvenstvo bilo,zato je na ovim najjačim prvenstvima bilo super utrkivanja,Sagan
Slijedi spektakl.![]()
- branimir85
- Kontakt:
Takav je i na bajku zadnji godina ,očito nema više potpuni fokus na profi biciklizam i najbolja mu je odluka da
prestaje voziti na kraju godine ,može voziti gravel trke po Americi i još je veliko ime pa tako para od sponzora će
biti dovoljno za cuge.
ps:kakav užasan kit je Lidl uradio od Treka.
prestaje voziti na kraju godine ,može voziti gravel trke po Americi i još je veliko ime pa tako para od sponzora će
biti dovoljno za cuge.

ps:kakav užasan kit je Lidl uradio od Treka.
- branimir85
- Kontakt:
Braća Yates.
Mas već na prvoj etapi otišao kući,Carapaz ne izgleda dobro ,već su neki GC vozači izgubili vrijeme.

Mas već na prvoj etapi otišao kući,Carapaz ne izgleda dobro ,već su neki GC vozači izgubili vrijeme.
prolog nije više TT nego normalna etapa?

- branimir85
- Kontakt:
Na što aludiraš,jer ne kužim šta pitaš ?
prva etapa nije bila hronometar, ja sam mislio da je prolog letoura uvijek kratki hronometar. očito sam bio u krivu
- LlullSergio
- Kontakt:
Ja sranja kad ovako odmah otpadnu 2-3 dobrih vozaca radi pada.
Chaves je nastavio, ali koliko sam vidio i on se dobro ugruhao. Historijski trijumf brace.
Chaves je nastavio, ali koliko sam vidio i on se dobro ugruhao. Historijski trijumf brace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.