FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- gegenpressing
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Do početka lige ima još mjesec,ako smo išta naučili,to je da su najbolji igrači dolazili pred ili nakon početka sezone.Imali para ili ne.
Moramo se malo i strpiti.Vidiš šta glupani rade,daju igraču ovoliki novac a frajer jedva ljekarski prošao.
Fula je velika što nismo onu dvojicu naplatili,vjerovatno bi već bili puno kompletniji.
Moramo se malo i strpiti.Vidiš šta glupani rade,daju igraču ovoliki novac a frajer jedva ljekarski prošao.
Fula je velika što nismo onu dvojicu naplatili,vjerovatno bi već bili puno kompletniji.
Brohra ribo se...
- MocMahale444
Santos je donji s onim levatom koji ga vodi sa sobom kao neku kuravelu.
Ostaje jedno a to je da Samir nema blage veze sa poslom koji radi i da nas je slagao za Santosa i Hodzica.
Pusti ba gurbete s lavora
toliko para, pojacanja a zavrsili 4, navijaci im se ugasili a onaj pèderkô pere pare preko njanja.
Ostaje jedno a to je da Samir nema blage veze sa poslom koji radi i da nas je slagao za Santosa i Hodzica.
Pusti ba gurbete s lavora

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa da, kad ne nađu inostrani angažman onda pristaju na sve. Tu treba biti oprezan, jer oni bi da odrade sezonu i da ponovo idu vani. Jednogodišnji ugovori su loši po klub, posebno ako igra dobro odigra i bolje ih je ne dovoditi ako žele na samo jednu sezonu.gegenpressing je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:40Do početka lige ima još mjesec,ako smo išta naučili,to je da su najbolji igrači dolazili pred ili nakon početka sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako vam je vodilja pitarluk s koseva onda fakat niste normalni. Covjek krsi pare i radi sa svojim klubom sta hoce. Taj klub vise nije klub stanovnika ovog grada ali nazalost i dalje dobija neke pare od grada.
Ono sto se tamo radi je pumpanje igraca za eu takmicenje, a ako ne uigraju to i ako ne izbore nista, jel vi stvarno mislite da ce se neko os tih stranaca muciti da igra protic posusja?
Mi i oni smo dva svijeta razlicita i ovaj put mi je jos vise drago jer bolje sto puta dubackic nego neki milionski trasfer koji nikad nije cuo za bosnu. A mlatnut cemo ih u derbiju.
Samo nek nasi rade i to ce se isplatiti na terenu. Administracija naseg kluba je nesto drugo nazalost.
Ono sto se tamo radi je pumpanje igraca za eu takmicenje, a ako ne uigraju to i ako ne izbore nista, jel vi stvarno mislite da ce se neko os tih stranaca muciti da igra protic posusja?
Mi i oni smo dva svijeta razlicita i ovaj put mi je jos vise drago jer bolje sto puta dubackic nego neki milionski trasfer koji nikad nije cuo za bosnu. A mlatnut cemo ih u derbiju.
Samo nek nasi rade i to ce se isplatiti na terenu. Administracija naseg kluba je nesto drugo nazalost.
-
- Kontakt:
Tako je ebo vas pare , plate , ulaganja, finansiranja, ima vazda igraca po federalnoj koji ce doci u Zelju da igraju i to fenomenalnih igraca koji ce vrhunske karijere napraviti samo im zeljo treba da probudi to u njima. Mlatnemo cigane na derbiju i boli nas k. koji cemo zavrsit na tabeli i dokle cemo se patit.
Meni je samo bitno da se ne vracamo nazad
Da idemo u zdravu buducnost
Para koliko ima ima
Nek nastave ici gdje trebaju i dobro je
Da idemo u zdravu buducnost
Para koliko ima ima
Nek nastave ici gdje trebaju i dobro je
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Jeste vala kada skontas koji ce ti qurac pare u zivotu, svakako ih neces ponijeti sa sobom
Hajd i ovo da čujem da voli što mu klub nema nista. Niti prodajemo igrace, niti imamo upravu koja ima para. Ja ne znam ni kako mi opstajemo, al to je njemu bolje.
Suplja priča godinama a pomaka nigdje..
Suplja priča godinama a pomaka nigdje..
Ekipa ostala na 3 starca i 0 potencijalnih igraca za prodaju. Da si bar od dvojice jednog prodao, Hodzica za 500 hiljada pa ni pola muke. Nego ne, dva igrača otišla dzaba
Iz kluba lažu da ce potpisati. Lažu za Diglisica, lažu na konferencijama i to je našim navijačima dobro. Kaže stabilizacija.
Klub nam ni u jednom segmentu ne napreduje. Sljedeća sezona opet borba za sredinu tabele. Uprava izlazi s ciframa. Lažu. I tako u krug..
Ne znamo kako je boriti se za pehar.

Iz kluba lažu da ce potpisati. Lažu za Diglisica, lažu na konferencijama i to je našim navijačima dobro. Kaže stabilizacija.
Klub nam ni u jednom segmentu ne napreduje. Sljedeća sezona opet borba za sredinu tabele. Uprava izlazi s ciframa. Lažu. I tako u krug..
Ne znamo kako je boriti se za pehar.

To sto vas celik s djecom dobije na Bilinom, a na istom tom Bilinom uzese i otkinuse bodove i Sloga i Tuzla i sta znam ko jos nije nas problem
Mozda ste sta i mogli uzeti da nije ovog sa strancima ali nije za ove teme pa cu stati, kao sto ni ti nisi za nju
Mozda ste sta i mogli uzeti da nije ovog sa strancima ali nije za ove teme pa cu stati, kao sto ni ti nisi za nju
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Svaka cast Basicu ako fakat je ono uveo sto je na story stavio

Danas onaj Faracin Paracin donosi odluku tj izbacuje timove iz Bjelorusije i idemo u 2 kolo.
- MocMahale444
Bajram Šerif Mubarek Olsun plavoj armiji, onima koji slave.
Ostalima nek udare po baklavi i cekaju pojacanja koja nece doci.
Citam kao neki ce zadovoljni biti ako izborimo eVropu, e moj Željo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- NerminFatic
- Kontakt:
Nasli dzamiju za bajram u Novoj Varosi u Srbiji. Aferim.
Bajrambarecola!
- Doktorinho
- Kontakt:
Tako je, to nam je najbitnije.Pririsak je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:56Ako vam je vodilja pitarluk s koseva onda fakat niste normalni. Covjek krsi pare i radi sa svojim klubom sta hoce. Taj klub vise nije klub stanovnika ovog grada ali nazalost i dalje dobija neke pare od grada.

E moj Muha, mi se godinama nadamo Evropi a samo po Aziji igramo… da je do te Evrope dogodine dociMocMahale444 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 07:49Bajram Šerif Mubarek Olsun plavoj armiji, onima koji slave.

Bajram serif mubarek olsun tebi i ostalima koji slave ovaj praznik
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Igramo li danas? Kakvi pitari samo daju lovu bez ikakvog sistema, standardno. Izgleda igrat ce sa cetiri krila...
U 14zeljovac21 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 12:56Igramo li danas? Kakvi pitari samo daju lovu bez ikakvog sistema, standardno. Izgleda igrat ce sa cetiri krila...
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ima li prenos?NoDi80 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 13:01U 14zeljovac21 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 12:56Igramo li danas? Kakvi pitari samo daju lovu bez ikakvog sistema, standardno. Izgleda igrat ce sa cetiri krila...
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Paromlinac, Taree, voltron30 i 39 gostiju.