Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Čim pročitam Čolpa povraća mi se
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Selektor: Zlatan Nalic
Asistenti: Ibisevic i Bajramovic

Hrvatska ima Dalica
a mi Nalica
Asistenti: Ibisevic i Bajramovic

Hrvatska ima Dalica
a mi Nalica
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Jakir za Novu BiH reče da ga zanima selektorska funkcija.
Ne znam šta čekaju debili.
Ne znam šta čekaju debili.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ima ugovor sa Rijekom do 2025. godine. Eh sad, da li bi se moglo nešto izmajmunisati da vodi i jedno i drugo.. I da li je on za, da li su oni za tu opciju, a i naše hablečine iz saveza..
Čolpa yebemlitidijete preventivno.
Čolpa yebemlitidijete preventivno.
Kad ovaj smrad colpa misli odyebat iz saveza? Majku svoju yebo, koja odvratna njuska. Ono odlucuje o fudbalu u drzavi, a nije ni na fizickom sutao loptu.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedino da ima obje funkcije uz neke kvalitetne asistente a bio bi lud da napusti Rijeku za ovo ludilo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- katalinski
- Kontakt:
Petev je naslijedio Antu Šimundžu u Ludogoretsku. Slovenac je bez posla, nije neki zgoditak, ali s malom Murom napravio je bum u Sloveniji.
Ajvatar
-
- Kontakt:
Samim razgovorom za Novu je indirektno rekao zovite, vidjet ćemo.Pozitivanstav je napisao/la: ↑28 jun 2023, 17:01Nadam se da ce obavit razgovor s Jakirovicem,trenutno je tip.isprwd svih ostalih...izbor br.1
Bilo bi presexy.
- f0rest1946
- Kontakt:
Jakirevica obavezno, za njeg sam pisao i prije Faruka..
Momcina zna sta radi, mlad zeljan dokazivanja
Momcina zna sta radi, mlad zeljan dokazivanja
Jakirević ugovor do u sa Rijekom do '25. Hoće li ga Rijeka pustiti, nakon fenomenalne polusezone i u sred projekta stvaranja ekipe? Neće
Hoćemo li mi platiti opdštetu za Jakirevića, koja bi bila toliko atraktivna da ga puste? Nećemo.
Može li Jakirević biti trener kluba i reprezentacije uporedo? Teoretski može, niko nije budala da na to pristane
Znači možete ga otpisati, al eto neka se priča o nečemu, dok nam iz Rijeke ne jave da je neizvodivo.
Hoćemo li mi platiti opdštetu za Jakirevića, koja bi bila toliko atraktivna da ga puste? Nećemo.
Može li Jakirević biti trener kluba i reprezentacije uporedo? Teoretski može, niko nije budala da na to pristane
Znači možete ga otpisati, al eto neka se priča o nečemu, dok nam iz Rijeke ne jave da je neizvodivo.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Sudeći po intervjuu koji je dao, da se zaključiti da bi se prihvatio selektorske klupe ukoliko Rijeka ne bi pravila probleme. Da li ima nekakve klauzule u ugovoru - sumnjam, ali eto.
Moje neko lično mišljenje, a promatrajući njegov rad, jeste da bas ova situacija i ovaj kadar koji imamo (90% mladi) u potpunosti odgovaraju njegovoj viziji.
Moje neko lično mišljenje, a promatrajući njegov rad, jeste da bas ova situacija i ovaj kadar koji imamo (90% mladi) u potpunosti odgovaraju njegovoj viziji.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ne bi bilo 50m da se plati garant nego manja cifra neka..Horoz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:05Jakirević ugovor do u sa Rijekom do '25. Hoće li ga Rijeka pustiti, nakon fenomenalne polusezone i u sred projekta stvaranja ekipe? Neće
Moze voditi i klub i repku bar 1 godinu, zavrsi kvalifikacije kod nas svakako skoro da nemamo sansi za plasman na Euro pa bio nam i Mourinho trener.
Vidjet cemo on se bas nudi.
-
- Kontakt:
Horoz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:05Jakirević ugovor do u sa Rijekom do '25. Hoće li ga Rijeka pustiti, nakon fenomenalne polusezone i u sred projekta stvaranja ekipe? Neće
Kratko, jasno i precizno

Al hajde neka se raja malo loži
Covjek diplomatski odgovor dao, kao prihvatio bi, jer unaprijed zna da kokuzni savez nece i ne moze dati pare za otkup ugovora,..tako da svi zadovoljni.
Jedino ako prezidente Vico nekako 'navuče' pare ili odluci umanjit broj laznih savjetnika da bi imao za otkup ugovora od Rijeke i jos da Jakiru da ugovor koji ne moze odbiti a sve to da bi pridobio 'struju' u IO koja većinski podrzava Barbareza, Vedu i Zlatana jer Vicko je jos uvijek protiv Barbe, doduše ne tako snažno kao ranije.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ne mora to uopće biti tako strašno.
Nekada se stvari ljudski mogu riješiti ako s obije strane stola sjede ljudi.
U konačnici, u ovom kratkom periodu više je Jakirovic dao Rijeci nego Rijeka njemu ma kako to čudno zvučalo.
Čovjek ih je vratio iz mrtvih, ali bukvalno.
U cijeloj priči bi presudna mogla biti zelja Jakirovica.
Nekada se stvari ljudski mogu riješiti ako s obije strane stola sjede ljudi.
U konačnici, u ovom kratkom periodu više je Jakirovic dao Rijeci nego Rijeka njemu ma kako to čudno zvučalo.
Čovjek ih je vratio iz mrtvih, ali bukvalno.
U cijeloj priči bi presudna mogla biti zelja Jakirovica.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jakiroviću je interesantno jer bi radio sa velikim imenima poput Dzeke i Pjanića i nekim dobrim Evropskim igracima.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Čak mislim da je bilo i malo nekorektno od njega, što je podgrijao nade tamo gdje ih nema.Imajednabrigada je napisao/la: ↑28 jun 2023, 19:14Horoz je napisao/la: ↑28 jun 2023, 18:05Jakirević ugovor do u sa Rijekom do '25. Hoće li ga Rijeka pustiti, nakon fenomenalne polusezone i u sred projekta stvaranja ekipe? Neće
Kratko, jasno i precizno![]()
Al hajde neka se raja malo loži
Covjek diplomatski odgovor dao, kao prihvatio bi, jer unaprijed zna da kokuzni savez nece i ne moze dati pare za otkup ugovora,..tako da svi zadovoljni.
Jedino ako prezidente Vico nekako 'navuče' pare ili odluci umanjit broj laznih savjetnika da bi imao za otkup ugovora od Rijeke i jos da Jakiru da ugovor koji ne moze odbiti a sve to da bi pridobio 'struju' u IO koja većinski podrzava Barbareza, Vedu i Zlatana jer Vicko je jos uvijek protiv Barbe, doduše ne tako snažno kao ranije.
Volio bi da sam u krivu i da Jakirević više voli da trenira BiH nego Rijeku, da ga Rijeka pusti uz neko mizerno obeštećenje, debelo na svoju sportsku i finansijsku štetu . Ali teško će to ići.
Inače, Jakir je najbolja opcija za našu klupu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.