Ljudi su danas donijeli odluku da nece ni njegove sprovoditi, eto negiranu genocid na svakom koraku, kakav mehanizam imamo da ih kaznimo za to iako je OHR nametnuo zakon o zabrani negiranja?Bundesliga je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:15Tu ti stupa visoki predstavnik na scenu sa bonskim ovlastima. Isti qrac bio i prije, kao da ste od jucer. Poniste se odluke i to je to.nerkolfc je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:11Dobro, ko moze sprovesti odluke ustavnog suda na teritoriji RSa? Kojim mehanizmom?Bundesliga je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:10Cuj ko ce ih sprijeciti. Pa isto sto ih je i prije sprijecilo, ne mogu jer krse dejtonski sporazum. Nelegalno je i ne mogu nista uraditi. Ove sudije sto nece u sud, i bez njih se odluke mogu donositi. Neces, ne moras. Neces nista ni odlucivati.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Šta se brineš nerkolfc, svakako je njihova briga imaju li dovoljno traktora na raspolaganju 

Pitaj ljude koji su zivjeli blizu linija u proslom ratu da li im je padalo napamet da bjeze.feniksptica je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:11Jedno jedino pitanje. Ko ce to pomoc da nestane zapadna RS.Wanderson je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:03Dodik zaostrava odnose kako bi na bilo koji nacin izvukao pare koje mu trebaju, RS je u kolapsu i pokusava po Vucicevom scenariju da napravi problem, pa da se okoristi od istog.
Nadam se da ce Trojka ostati dosljedna i nece dati kredite ni drzavnu imovinu.
Sto se tice rata Dodik je svjestan da zapadni dio RS-a nestaje u roku od 7 dana, samim tim nestaje i Dodik i njegovo imanje i porodica. U slucaju rata jedini koji moze pruziti otpor jeste istocni dio koji ce zavisiti od Srbije koja ga moze odrzati u eventualnom sukobu.
EU i Hrvati koliko god mrzili Bosnjake nikada vise nece dopustiti srpsku drzavu na manje od 100km od Zagreba.
Na kraju krajeva i Trojka je uradila dobar potez relaksirajuci odnose s Hrvatima.
Jeb ote rat u pic ku.
Ako krene zveckanje oruzja svi ce pobjec. Niko više nije lud
80% ljudi nece pobjeci i ostat ce da brani svoje jer nema drugo.
Pa vec imas planove presijecanja koridora za zapadnu RS koji stoje u Sarajevu i koji su razrađeni do najsitnih detalja.
Nije bezveze Brcko napunjeno EUFOR-om jer je to glavni koridor koji ce biti presjecen i koji ce Amerikanci napraviti demilitarizovanom zonom odma prvi dan u slucaju sukoba.
Dalje na Majevici su urađene i razrađene kote s kojih na dlanu imas polozaje Semberije.
Jednostavno zapadna RS nema teoretske sanse da ostane u zivotu cak sta vise u par dana sukoba humanitarnim koridorima kroz Hrvatsku bi vjerovatno svo stanovnistvo pobjeglo iz tih podrucja.
Ma nije moguće da se o ratu priča opet,
pa ko to kome nabacuje na volej sada
Kakav krah relaksirane politike. Kao balon od sapunice, raspršene su DiFovske laži o tome ko je najveći problem ove države. Valja sada u sarajevskoj NiP centrali smisliti neki status i to putem fejsa plasirati svojim ovčicama. Sa olahkoćom će se sve to u centrali prebaciti na Komšića. Radikalnog Komšića
pa ko to kome nabacuje na volej sada

Kakav krah relaksirane politike. Kao balon od sapunice, raspršene su DiFovske laži o tome ko je najveći problem ove države. Valja sada u sarajevskoj NiP centrali smisliti neki status i to putem fejsa plasirati svojim ovčicama. Sa olahkoćom će se sve to u centrali prebaciti na Komšića. Radikalnog Komšića

41:34
-
- Kontakt:
Ma NSRS je donosila milion tih zakona koji su potpuno nevazeci jer idu protiv dejtonskog sporazuma. Ne mogu oni ukidati nesto sa drzave, to mogu samo prodavati maglu tamo po RS-u. Oni ce kao odbiti odluke visokog predstavnika? Hoce, ali malo sutra.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ti takav kakav si bez da te imalo uvrijedim jer i ne znam ko si imas te plannove mislis da oni nemaju.
Nije ovo film ovo je realnost.
Volim drzavu al sebe jos vise. Kad bih zbao da sutra doc ovdje sad bih otisao. Jedino ako se otvori kakva sansa da budem ratni profiter pa da ostanem..jedino takvi dobro prodju
Nije ovo film ovo je realnost.
Volim drzavu al sebe jos vise. Kad bih zbao da sutra doc ovdje sad bih otisao. Jedino ako se otvori kakva sansa da budem ratni profiter pa da ostanem..jedino takvi dobro prodju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja bih volio da si ti u pravu. Moje je misljenje, sutra da se odcijepe tako bi I ostalo bez ikakvih sukoba I nastavilo bi se dalje zivjeti kao da nista nije bilo.Bundesliga je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:29Ma NSRS je donosila milion tih zakona koji su potpuno nevazeci jer idu protiv dejtonskog sporazuma. Ne mogu oni ukidati nesto sa drzave, to mogu samo prodavati maglu tamo po RS-u. Oni ce kao odbiti odluke visokog predstavnika? Hoce, ali malo sutra.
-
- Kontakt:
Pa bi mozda da se pita stranaca, ali se pita i nas ovdje. A to onda ne moze bez rata, a i stranci su po dejtonskom sporazumu duzni cuvati suverenitet i teritorijalni integritet BiH.
I am not yet born; O hear me.
- AshburtonG
- Kontakt:
Zar fkt ima budala koje bi ratovale samo 30 godina nakon najbesmislenijeg rata u novijoj historiji? 

Počinjem se pravo brinut za ovo stanje u Bejha.
Valja nam nazad obzirom da nas švabe tjeraju iz države evo treću godinu već.
Valja nam nazad obzirom da nas švabe tjeraju iz države evo treću godinu već.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- ASD
- Kontakt:
Ne bi ratovalo 5000 ljudi na svim stranama i sa stranim dobrovoljcima. Smiješni ste.
Ljudi su izgubili vlast i gotova priča. To je bit sve ove priče.
Ljudi su izgubili vlast i gotova priča. To je bit sve ove priče.
Pa bas zato sto su Bosnjaci izginuli da BiH bude u ovim granicima, odnosno za drzavu BiH, mogu vidjeti kako ne bi dali 49%, odnosno da se drzava srusi, onda bi bas prosli rat bio uzaludan. No, od tog nea nista svakakoAshburtonG je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:44Zar fkt ima budala koje bi ratovale samo 30 godina nakon najbesmislenijeg rata u novijoj historiji?![]()
Vracaj se Aleme, drzava zovee!alemsa je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:47Pa bas zato sto su Bosnjaci izginuli da BiH bude u ovim granicima, odnosno za drzavu BiH, mogu vidjeti kako ne bi dali 49%, odnosno da se drzava srusi, onda bi bas prosli rat bio uzaludan. No, od tog nea nista svakakoAshburtonG je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:44Zar fkt ima budala koje bi ratovale samo 30 godina nakon najbesmislenijeg rata u novijoj historiji?![]()

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- numanumaye22
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Najbolje da se svi okupite na Kamberovica Polju, pa se poubijate svi medjusobno, dok ne dodje do zadnjeg koji priziva rat, pa onda i on nek se ubije sam. Dan te yebo cijene u marketima u rangu evropskih, minimalna plata 5x manja, a ovdje se o nekakvom ratu prica.
Draze bi mi bilo zivjet u ekonomskom prosperitetu na 10 kilometara kvadratnih, nego u 500km2 bijede.
Draze bi mi bilo zivjet u ekonomskom prosperitetu na 10 kilometara kvadratnih, nego u 500km2 bijede.
- Centre forward
- Kontakt:
Da bi se vodio rat potreban je kapacitet, u svakom smislu, kakav je recimo imala bivša država.
Ovo što mi sad imamo je, pa eto, koja je najjadnija riječ koja se može upotrijebit'?
Ovo što mi sad imamo je, pa eto, koja je najjadnija riječ koja se može upotrijebit'?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Naprosto mi se yebe sta ti radis Leonumanumaye22 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 22:54Ja evo igram eci peci pec na karti di cu ljetovat i uz pivkaru lagano citam komesanja iz Bejha
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- feniksptica
- Kontakt:
Drzava TK
Nie lose majku mu, jos kako Banovice izostavit iz tog
Dobra ideja, treba kakav referendum bacit
Nie lose majku mu, jos kako Banovice izostavit iz tog
Dobra ideja, treba kakav referendum bacit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dijasporci najvise pozivaju na rat.
Malo da relaksiramo teme
Zastupnik roko
Zastupnik roko
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, USB i 11 gostiju.