Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Pa koliko je sada ta prica oko Ibiševića realna?
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
-
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ibiševića bi svakako bilo lijepo vidjeti da obnaša neku funkciju u savezu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vedo je najveći gospodin iz zlatne generacije i sigurno zaslužuje da se pita o našem fudbalu. Samo mu je belaj što je ispred TK prevara Husić.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jun 2023, 13:51Ibiševića bi svakako bilo lijepo vidjeti da obnaša neku funkciju u savezu.
-
- Kontakt:
Ovaj Bazdarevic se nudi na sve strane, dodje li on definitivno zavrsavam sa pracenjem repke
-
- Kontakt:
Ja rekoh neki dan da se Mesa uvaljuje, napade me onaj Benjo Youtuber, ne znam nick. Dje si sada Benjo 

1921
-
- Kontakt:
Colpa sad za novu bh rece da nije nemoguce da Husref, Amar ili Vinko(wtf) preuzmu reprezentaciju
Jakirovic izjavio da bi bio zainteresovan za preuzeti reprezentaciju, ali da jos nije kontaktiran

Jakirovic izjavio da bi bio zainteresovan za preuzeti reprezentaciju, ali da jos nije kontaktiran
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
nebeskasila je napisao/la: ↑27 jun 2023, 18:39Ovaj Bazdarevic se nudi na sve strane, dodje li on definitivno zavrsavam sa pracenjem repke

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Baš svega mi. Mogu poslati komotno pp prvom accountu ovdje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Da je situacija od prije par godina, nakon U21 reprezentacije, Vinko bi bio idealna opcija. Nakon rada u političkom projektu, ne zaslužuje tu poziciju.
Ne znam šta bi bio plan sa Husrefom ili Amarom? Vjerovatno kratkoročno rješenje, da rade do kraja ciklusa.
Ne znam šta bi bio plan sa Husrefom ili Amarom? Vjerovatno kratkoročno rješenje, da rade do kraja ciklusa.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Pa ne vidim ni opciju da zovnes selektora do kraja ciklusa, pa opet ga mijenjas. Dovedi onda nekog mladog, i daj mu mandat bar do kraja sljedecih kvalifikacija, bez obzira na ishod trenutnih kvala1921boy je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:23Da je situacija od prije par godina, nakon U21 reprezentacije, Vinko bi bio idealna opcija. Nakon rada u političkom projektu, ne zaslužuje tu poziciju.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ako je mogao hadzibegic biti selektor moze I ibisevic.. zasto nebi mogao.. ako bi morao da biram izmedzu vede s jedne I propaliteta poput krstajica, mese, papeta I slicnih onda biram vedu I to bi ga potpisao tako da ako izbori plasman da mu se automatski produzuje ugovor I za sljedece kvalifikacije.. mozda I on bude propalitet kao trener mozda stvari krenu po zlu, mozda ne uspijemo da se plasiramo ali sa ovim drugim propalitetima koji se spominju je neuspjeh zagarantovan.
Normalno da bih ja volio da tu bude Muslić, Bajramović, Jakirović ili Selimbegović, ali ako ćemo ih potpisati i nabiti nogom u decembru, jer je prije njih neko uradio da šanse budu minimalne (ne pričamo o baražu, nego o direktnom plasmanu), onda radije daj nekog, pa makar to bio i Husref, i Amar, pa da onda, kad budemo na 0, da tražimo dugoročno rješenje.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:28Pa ne vidim ni opciju da zovnes selektora do kraja ciklusa, pa opet ga mijenjas. Dovedi onda nekog mladog, i daj mu mandat bar do kraja sljedecih kvalifikacija, bez obzira na ishod trenutnih kvala1921boy je napisao/la: ↑27 jun 2023, 21:23Da je situacija od prije par godina, nakon U21 reprezentacije, Vinko bi bio idealna opcija. Nakon rada u političkom projektu, ne zaslužuje tu poziciju.
Rodjeni su pitarske picke!
Odlična situacija za mlade perspektivne trenere. Moći će bez imperativa pripremati ekipu, imaju 4 utakmice bez rezultatskog pritiska i da se spreme za baraž. Ako naprave šta u kvalifikacijama i jes dobro.
Dovoditi neke Husrefe, Amre, potrošene trenere da odigraju 4-5 utamica, pa onda dovesti novog i baciti u vatru u kvalifikacije? To ne bi bilo pametno.
Treba moderan trener i tim kojima će igrači vjerovati, a onda kontinitet da se dođe do igre i rezultata.
Upravo sada se treba tražiti dugoročno rješenje i dati prostor da rade bez pritiska.
Dovoditi neke Husrefe, Amre, potrošene trenere da odigraju 4-5 utamica, pa onda dovesti novog i baciti u vatru u kvalifikacije? To ne bi bilo pametno.
Treba moderan trener i tim kojima će igrači vjerovati, a onda kontinitet da se dođe do igre i rezultata.
Upravo sada se treba tražiti dugoročno rješenje i dati prostor da rade bez pritiska.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Fuad Čolpa = čovječja ribica nastanjena u mulju saveza19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 19:20Čolpa sad za novu bh rece da nije nemoguce da Husref, Amar ili Vinko(wtf) preuzmu reprezentaciju![]()
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 19:20Colpa sad za novu bh rece da nije nemoguce da Husref, Amar ili Vinko(wtf) preuzmu reprezentaciju![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Daj ba kakvi Amar i Husref? Sta to oni mogu uraditi? Ljudima vrhunac nasa liga, i eto oni ce biti spasioci kvalifikacija i baraza. Ma bjezi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.