Ma to k'o Gill prosle godine pa su nas razbili !Giallorossi je napisao/la:amrani se izgleda povredio
Samo nastavite ! TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma to k'o Gill prosle godine pa su nas razbili !Giallorossi je napisao/la:amrani se izgleda povredio
eo igra ,dobro nasha dvojca funkcionisaju posebno Delic koji se vidi da je bio u top100EdinTM87 je napisao/la:Ma to k'o Gill prosle godine pa su nas razbili !Giallorossi je napisao/la:amrani se izgleda povredio
Samo nastavite ! TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !
Tacnije bio je 60-ti,Delic ima odlican servis,prvi put ga gledam,nakon duzeg vremena,tacnije poslije poraza u Australiji od Djokovica. I ne znam sta on radi na tamo nekom 300-400 mjestu.Giallorossi je napisao/la:
eo igra ,dobro nasha dvojca funkcionisaju posebno Delic koji se vidi da je bio u top100
bio je povrijedjen 1,5 godinuPasodzigera je napisao/la:Tacnije bio je 60-ti,Delic ima odlican servis,prvi put ga gledam,nakon duzeg vremena,tacnije poslije poraza u Australiji od Djokovica. I ne znam sta on radi na tamo nekom 300-400 mjestu.Giallorossi je napisao/la:
eo igra ,dobro nasha dvojca funkcionisaju posebno Delic koji se vidi da je bio u top100
Bio je dugo povrijedjen,ja sam ubijedjen da ce se on vratit medju prvih 100,danas me posebno iznenadio Gorcic,koji igra sjajnoPasodzigera je napisao/la:Tacnije bio je 60-ti,Delic ima odlican servis,prvi put ga gledam,nakon duzeg vremena,tacnije poslije poraza u Australiji od Djokovica. I ne znam sta on radi na tamo nekom 300-400 mjestu.Giallorossi je napisao/la:
prc,prc,prc,prcEdinTM87 je napisao/la:POBJEDAAAAAAAAAAAAAAAA
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ![]()
![]()
![]()
![]()
6:3 6:2 1:6 6:4 !
2:1 za nas !
ma znali su unaprijed da gube pa da nevide toPasodzigera je napisao/la:prc,prc,prc,prcEdinTM87 je napisao/la:POBJEDAAAAAAAAAAAAAAAA
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ![]()
![]()
![]()
![]()
6:3 6:2 1:6 6:4 !
2:1 za nas !![]()
prekidose prenos,bem im Maroco
Ja mislim da se ovaj nije povrijedio,nego neka taktika,djavola bi on onako vraco lopte,to i jeste im bio cilj da se na njeg igra,posto je bolji teniser.Giallorossi je napisao/la:amrani se izgleda povredio
ako Setkic pobjedi,moze komotno selektor dati Damiru da ovog pobjedi,msl da je protiv estonije isto igro zadnji mec Damir kad je bilo sve rjeseno ..BRW MOMCIlegenda reala je napisao/la:Kakav zadnji poen Delića ,probi mu reket koji forhend
Danas dobra igra naših ,i zaslužena pobijeda
Šetkić sutra odmoran dobija El Amrania 100%,i onda Džumhur za 4:1 Talala i kraj priče
bolje da dobijemo estonce nego litvance,posto litvanci imaju Berankisa u top100 dok estonci imaju dosta slabije igrace od nasihVirtu4l je napisao/la:Estonija vodi protiv Litvanije 2-1. To je meč koji nas zanima, jer pobjednik dolazi u BiH.
Svakako smo ih dobili prošle godine 2-3 u Tallinu.Giallorossi je napisao/la:bolje da dobijemo estonce nego litvance,posto litvanci imaju Berankisa u top100 dok estonci imaju dosta slabije igrace od nasihVirtu4l je napisao/la:Estonija vodi protiv Litvanije 2-1. To je meč koji nas zanima, jer pobjednik dolazi u BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.