FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A Ziljkicu zagarantovano mjesto ko da je Bogom dato , frajer svaku utakmicu žuti karton , nikom nije mjesto u prvih 11 zagarantovano …
-
- Kontakt:
Valjda ljudi kontaju da moze sve utakmice odigrat 90 minHeraklitMracni je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:47A Ziljkicu zagarantovano mjesto ko da je Bogom dato , frajer svaku utakmicu žuti karton , nikom nije mjesto u prvih 11 zagarantovano …
-
- Kontakt:
Vodjen ovim gore objasnjenjem ako Francis kojim slucajem dobije nase papire,Gulisha ode na posudbu sto je realno,uz ovaj trojac koji se preko noci vise ne vode kao stranci mi smo tu na tri stranca ako nisam sta propustio?
Renan i ova dvojica koja bi dosla.
Sto opet implicira da se taj rebus slaze promisljeno.
Fakat pomalo kao da ne mozes pohvatati ko je sve vise tu ahahaha
Renan i ova dvojica koja bi dosla.
Sto opet implicira da se taj rebus slaze promisljeno.
Fakat pomalo kao da ne mozes pohvatati ko je sve vise tu ahahaha
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 27 jun 2023, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Mi imamo jednig desnog beka ako posude Mulalica ili ga posalju na tribine.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 27 jun 2023, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
5 stranaca imas i to je to
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Trebo bi ostati sad kad je Musa otisao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:55Mi imamo jednig desnog beka akoposude Mulalica ili ga posalju na tribine.
-
- Kontakt:
Jel se jos nekome cini da ovaj Viveros ima 33 god a ne 23 

Je li ko upratio da li Škendija prenosi svoje utakmice na youtube kanalu. Sad sam malo češljao na najavama utakmica pišu da je prijenos na njihovom kanalu, a na kanalu ništa nema kao da ne ostave da se može ponovo gledati. Sažetke normalno postavljaju.
-
- Kontakt:
Totalno bzvz ako se bude improviziralo na desnom beku pored cinjenice da si u jednom momentu imao tri.
Mulalic idealan za rotaciju,bonus sto zadovoljava
U21 pravilo,a nije taraba. Momak je sigurno potencijal i moze biti jako dobar igrac.
Mislim da bi do iduce sezone nalego samo tako
U21 pravilo,a nije taraba. Momak je sigurno potencijal i moze biti jako dobar igrac.
- napoleon72
- Kontakt:
Za 5 godina ocekujemo diskusiju na temu "naseljavanje drevnih Srba na podrucje danasnje Gane"
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Prije će biti rat drevnih srba za otadžbinu Ganu! Jer gdje god ima pripadnika Kyeremehovog novog naroda, ima i nekog konflikta.napoleon72 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 11:07Za 5 godina ocekujemo diskusiju na temu "naseljavanje drevnih Srba na podrucje danasnje Gane"

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da je idealan ali očito je da ima problem sa menadžerom gdje ti kaže da mali mora igrati prvu postavu a to nije ok. Ne znam sad je li istina ili nije ali se i pojavila priča da hoće slobodne papire pa da ga odvede negdje što mi ne bi smjeli dozvoliti. Da su pametni onda bi još više zapeli da grize teren i da se izbori za mjesto jer smo evo npr. osrednjeg beka (u najboljem slučaju) Pidru prodali za €300K a Mulalić je 6-7 godina mlađi i već je na tom nekom nivou, otprilike. Ne treba mu puno da bude iznad njega i onda na kraju sezone ode za rekordan iznos, makar što se tiče bekovskih pozicija. Razumijem sve i potrebu za tim ali ne treba na taj način izlaziti u susret ni mnogo boljim igračima a kamoli Mulaliću. Pokaži ti meni da si bolji na terenu i onda ćeš igrati i imati prednost u odnosu na ostale, jednostavno. Glupo i neozbiljno je suditi na osnovu jedne prijateljske utakmice i zato čekam Shkendiju, Domžale a pogotovo Torpedo ali kako će Mulalić biti prva postava ako Beganović bude na recimo jučerašnjem nivou?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑27 jun 2023, 11:03Totalno bzvz ako se bude improviziralo na desnom beku pored cinjenice da si u jednom momentu imao tri.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Desnog beka moze igrati i ZeljkovicSanchez87hz je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:57Trebo bi ostati sad kad je Musa otisao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:55Mi imamo jednig desnog beka akoposude Mulalica ili ga posalju na tribine.
F.K. SARAJEVO
- feniksptica
- Kontakt:
Najsmješnije bude procitat kako je nekome zao kad neki igrac mora otic jer nema.vise mjesta.
Sad da dodju 24 bolja igraca nijednog mi ne bi bilo zao da ode.
Sad da dodju 24 bolja igraca nijednog mi ne bi bilo zao da ode.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Izvanbračna zajednica je zajednica neudane žene i neoženjenog muškarca koja traje najmanje tri godine, a kraće ako je u njoj rođeno zajedničko dijete ili je nastavljena sklapanjem braka. Na takvu zajednicu se primjenjuju ista prava i obaveze iz Porodičnog zakona.Anex je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:26Mi ćemo saznati i kad ga je stavio prvi putJavierBosnia je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:15Starije dijete ima 4.5 god pa eto ako je ta tvoja info tačna, Keremeh je domaciVenamaHrabrih je napisao/la: ↑27 jun 2023, 10:06Ako imaju djecu, a čini se da imaju, mogućnost sticanja državljanstva počinje teći od momenta dijetetovog rođenja, a par je još uvijek zajedno.![]()
![]()
![]()
![]()
Keremeh je ispunio uslove. Ostalo je do njega.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Hajde Kevine šarni prije bajrama da zasladimo
-
- Kontakt:
Kontam sve,ali ako imam zastupnika to znaci da sam ga licno angazovao,i to znaci da mi nisu usta zavezana!?!MortemHz je napisao/la: ↑27 jun 2023, 11:14Naravno da je idealan ali očito je da ima problem sa menadžerom gdje ti kaže da mali mora igrati prvu postavu a to nije ok. Ne znam sad je li istina ili nije ali se i pojavila priča da hoće slobodne papire pa da ga odvede negdje što mi ne bi smjeli dozvoliti. Da su pametni onda bi još više zapeli da grize teren i da se izbori za mjesto jer smo evo npr. osrednjeg beka (u najboljem slučaju) Pidru prodali za €300K a Mulalić je 6-7 godina mlađi i već je na tom nekom nivou, otprilike. Ne treba mu puno da bude iznad njega i onda na kraju sezone ode za rekordan iznos, makar što se tiče bekovskih pozicija. Razumijem sve i potrebu za tim ali ne treba na taj način izlaziti u susret ni mnogo boljim igračima a kamoli Mulaliću. Pokaži ti meni da si bolji na terenu i onda ćeš igrati i imati prednost u odnosu na ostale, jednostavno. Glupo i neozbiljno je suditi na osnovu jedne prijateljske utakmice i zato čekam Shkendiju, Domžale a pogotovo Torpedo ali kako će Mulalić biti prva postava ako Beganović bude na recimo jučerašnjem nivou?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑27 jun 2023, 11:03Totalno bzvz ako se bude improviziralo na desnom beku pored cinjenice da si u jednom momentu imao tri.
Takodjer to znaci da nastupa i zastupa moje ime po mojoj direktivi redovno ili vanredno ako ima potrebe kao sto je to slucaj sad.
Ne razumijem pricu njegov zastupnik pravi problem.
Pa valjda ja znam sta je za mene dobro,ili nije u datom momentu.
Ponekad mi neki igraci izgledaju kao da nemaju pojma sta bi,i kud bi,dok im se ne kaze,kao zastupnik jedino zna sta je za mene najbolje i vodim se s tim…
O konkretnom slucaju ne znam nista,ali stice se dojam kao da i njemu samom odgovara takav stav.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bordobijelisampion, ErosViverosViv, Posejdon i 57 gostiju.