P.S eto opet smo pokazali kakav smo domacin da se kod nas moze igrati i na kraju naravno aplauzi za igrace Veleza
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- neutralan__
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
prije svega cestitke na zasluzenoj pobjedi,utakmica je bila ko ku.rac sto i nije cudno s obzirom kakav je teren bio,najbolji vam je Gadzo ubjedljivo lik je brz a i ima snage ,cestitke i za RA koji su po ovakvom vremeenu iz dalekog Mostara dosli da bodre svoj tiim
malo kasnije cu i slike ubacit
sve u svemu cestitke jos jednom i nadam se da cete izboriti opstanak kad vec mi necemo ,mozda se nekad opet vidimo u PL ali nekad
pozz
P.S eto opet smo pokazali kakav smo domacin da se kod nas moze igrati i na kraju naravno aplauzi za igrace Veleza
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
haj daj slike majke ti
Tebi druze svaka cast na postenom i kulturnim postovima. Inace skoro je pravilo ovdje na forumu da ova raja iz "manjih" sredina pisu kulturnije.neutralan__ je napisao/la:prije svega cestitke na zasluzenoj pobjedi,utakmica je bila ko ku.rac sto i nije cudno s obzirom kakav je teren bio,najbolji vam je Gadzo ubjedljivo lik je brz a i ima snage ,cestitke i za RA koji su po ovakvom vremeenu iz dalekog Mostara dosli da bodre svoj tiimmalo kasnije cu i slike ubacit
![]()
sve u svemu cestitke jos jednom i nadam se da cete izboriti opstanak kad vec mi necemo ,mozda se nekad opet vidimo u PL ali nekad
pozz
De slozi nam kakav lijep izvjestaj i par slicica. Sretno u nastavku prvenstva !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- neutralan__
- Kontakt:
joj drug mozes li malo sacekat smrzo sam se ko pi.cka na stadionuVELEZDOGROBA je napisao/la:haj daj slike majke ti
- neutralan__
- Kontakt:
hvalakimbo je napisao/la:Tebi druze svaka cast na postenom i kulturnim postovima. Inace skoro je pravilo ovdje na forumu da ova raja iz "manjih" sredina pisu kulturnije.neutralan__ je napisao/la:prije svega cestitke na zasluzenoj pobjedi,utakmica je bila ko ku.rac sto i nije cudno s obzirom kakav je teren bio,najbolji vam je Gadzo ubjedljivo lik je brz a i ima snage ,cestitke i za RA koji su po ovakvom vremeenu iz dalekog Mostara dosli da bodre svoj tiimmalo kasnije cu i slike ubacit
![]()
pozz
De slozi nam kakav lijep izvjestaj i par slicica. Sretno u nastavku prvenstva !!!
@neutralan__
Hvala velika ! Svaka cast Buducnosti kao klubu jer imajuci u obzir vaznost utakmice za nase prilike cudno da nije bilo nekakvih ispada i krkljanca .
Hvala velika ! Svaka cast Buducnosti kao klubu jer imajuci u obzir vaznost utakmice za nase prilike cudno da nije bilo nekakvih ispada i krkljanca .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- neutralan__
- Kontakt:
eh i meni je to drago i to je danas jedino sto me oraspollozilo i ako ispadnemo ispast cemo casno i posteno!kimbo je napisao/la:@neutralan__
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
pozuri ugrij se pa nam daj slikeeee
ako imas red army slika izbaci
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ova dvojica porijeklom iz Nevesinja vam izgleda dobri (mislim na Demića i Zolja)
Zadnja izmjena: tm-ovac iz mase, dana/u 05 mar 2011, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
TM87
- neutralan__
- Kontakt:
ima brate od RAVELEZDOGROBA je napisao/la:pozuri ugrij se pa nam daj slikeeee
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
haj stavljaj vise molim te
Znate sta vam je cinit sledece kolo 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
razvalit borac
bravo rodeni cestitan na pobjedi i poz iz gradacca
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- hule_barca
- Kontakt:
ljudi bio sam na utakmici,,,a nisam simpatizer neki nijednog kluba,slucajno sam dosao sa amidzicem na utakmicu,,naravno sjeo sam kod domace publike,,,teren katastrofa,,,red army fantastican,,,i odmah sam pozelio srecu velezu jer sam vjerovao da mogu uciniti nesto,,,teren pretezak za igru,,,malo onih pravih sansi,,sve je to islo nekako na silu,,,par poluprilika za buducnost,,,par za velez i eto taj gol koji je cist posten,,,sudija pilav i kolege takodjer za pa necu reci 10 ali eto za 9,,,meni je velez zaista vise pokazao,,shvatam da je buducnost umorna ali zaista nisu pokazali aposlutno nista danas,,tako da mislim da je pobjeda veleza sasvim zasluzena,,a od igraca koje bih izdvojio kao najbolje su (ne znam imena jbg) golman hadzidulbic,,,pa onda lijevi bek 14,,,i igraci sa brojevima 2 i 20
Mes Que Un Club
- neutralan__
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
nema na cemuapple je napisao/la:Hvala brate na slikama.
Sloboda za generala!
- neutralan__
- Kontakt:
- Crveni_1922
[youtube][/youtube]
Podigni saku zapjevaj glasno Naprijed Naprijed Rodjeni!!!
Podigni saku zapjevaj glasno Naprijed Naprijed Rodjeni!!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.