MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ako malo detaljnije pogledas tabelu i raspored shvatices da ispadaju najvjerovatnije buducnost i zvijezdaBaboon je napisao/la:A biće zanimljivo u borbi za spas,mislim da je Velež sa ova 3 boda uradio veliki posao i od četiri kluba na začelju oni imaju najveću šansu za spas.
Sad koplja se lome između Budućnosti (koja je jednom nogom u nižem rangu) te Zrinjskog i Drine.
Ovako na prvu nekako mi Zrinjski ima najveću šansu da se izvadi,mada opet Drina ima možda malo bolji raspored,napeto do kraja.![]()
Vaše prognoze ko ispada?
& $ % $ &,$ - ",не & то & ",- & & & су познате ? у овој ?.? $ не " $ је у " $ - ? / $ ?,стога " не $ у савезу $ $ ".Baboon je napisao/la:A biće zanimljivo u borbi za spas,mislim da je Velež sa ova 3 boda uradio veliki posao i od četiri kluba na začelju oni imaju najveću šansu za spas.
Sad koplja se lome između Budućnosti (koja je jednom nogom u nižem rangu) te Zrinjskog i Drine.
Ovako na prvu nekako mi Zrinjski ima najveću šansu da se izvadi,mada opet Drina ima možda malo bolji raspored,napeto do kraja.![]()
Vaše prognoze ko ispada?
evo i ja se pitamHodza_manLju je napisao/la:Munever Rizvic,dosadasnji trener F.K. Buducnosti podnio ostavku. Pitanje je ko ce preuzeti potonuli brod...
jubitubi je napisao/la:Izvinjavam se navijacima i igracima Rudara,stvarno su me pozitivno iznenadili,svaka cast momci.
Colorado je napisao/la:Borac - Drina 1:0 Teska ali zasluzena pobjeda protiv fenjerasa
Budućnost Banovići - Velež Mostar 0:2 Velez se napokon probudio iz ''mrtvih'' i ocekujem na kraju da zavrse negdje na sredini tabele
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 2:1 Teska utakmica , prednost domacinu jer su i na pecari pokazali da su bolji
Sarajevo - Slavija 4:0 Realno Sarajevo dosta dosta kvalitetnija ekipa
Travnik - Sloboda 2:0 Travnik bolji
Zvijezda Gradačac - zeljeznicar 1:0
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje 3:1 Olimpic dosta bolja momcad![]()
Zrinjski Mostar - Čelik 1: 1 , 1: 0
auu ti bas ubo ehheheColorado je napisao/la:Colorado je napisao/la:Borac - Drina 1:0 Teska ali zasluzena pobjeda protiv fenjerasa
Budućnost Banovići - Velež Mostar 0:2 Velez se napokon probudio iz ''mrtvih'' i ocekujem na kraju da zavrse negdje na sredini tabele
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 2:1 Teska utakmica , prednost domacinu jer su i na pecari pokazali da su bolji
Sarajevo - Slavija 4:0 Realno Sarajevo dosta dosta kvalitetnija ekipa
Travnik - Sloboda 2:0 Travnik bolji
Zvijezda Gradačac - zeljeznicar 1:0
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje 3:1 Olimpic dosta bolja momcad![]()
Zrinjski Mostar - Čelik 1: 1 , 1: 0
E da cujem sad onog iz bl sto mi govori drugacije i onog navijaca slobode![]()
![]()
![]()
jos sam i tacne rezultate pogodio ,
![]()
![]()
![]()
![]()
vidimo ko je vidovit ko nije
sve je to ok al kume penal je bio komedija hahaha gledam na izvjestaju i nmg sebi da dodzem ehheheDejan, BL je napisao/la:Evo me. Pa pogledaj moju prognozu fulio sam samo jednu i to ovu 2-cu a ja rekao x. Dalje utakmica je bila teška ako misliš na težak teren i rezultat ali Borac je imao loptu ređao šanse, penal, dvije prečke ... Ko god realno gleda rećiće da je bilo 4:1 ne bi bilo nerealno, tako da sam izuzetno zadovoljan našom igrom a Drina je pokazala da ima kvalitet za opstanak i to im i želim. A uz ovakvu igru biće i goleada uskoro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.