I Horde nek popuste malo vise,kad se protiv Sabrine i razni ubleha od trenera nisu bojkotovale utakmice nek se i sad malo smanje strasti i tenzije onda kada je klubu i ekipi najpotrebnije
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa ne bi me čudilo vjeruj,sve je moguće drug
Po ovoj tvrdnji svi koji imamo iskustvo u fudbalu mozemo biti treneri recimo dinama zg, jer dinamo toboze ima igrace koji bec sve znajuesprit24 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 20:12Ovoj ekipi ne treba neki trener koji ima zvucno ime, jer su ovo sve gotovi igraci. Njima nemas potrebe pokazivat nista. Bitno je znati ih staviti na njihove prirodne pozicije, i reci im gradite igru od golmana, stopera pa dalje. Druga bitna stvar da budu sretni kolko toliko i da nemas zavisti izmedju njih. A treca najbitnija je da ih spremis fizicki u sta ne sumnjam jer Seferovic je najbolji kondicioni u drzavi. Trenutno imamo ekipu koja moze udariti na tri fronta bez da odgadjamo utakmice kada budemo igrali evropu i prvenstvo. Ono sto me brine je stanje trave na kosevu ako budemo opet morali seliti onda dzaba nam ovo sve sto imamo. P.S sto ziljka nije igrao??
Hvala Allahu dž.š. pa sam doživio - dočekao da dovodimo ovakve igrače. Da li ovo sanjam? Ismire, Bog ti dao dobro zdravlje i dug život i mnogostruko ti uvećao kapital.
A Bilbija jučer igrao za Zrinjski...
Pa ,onako,kako je prvenstvo prolazilo,sve smo bolje izgledali ,na kraju smo bili osjetno jaci nego na pocetku polusezone. Danas jesmo super izgledali ali protivnik je bio indisponiran,nezainteresiran i neborben. Tek poslije nekoliko utakmica cemo vidjeti pravu sliku nase ekipe. Posebno jer se najjaci igraci,prvotimci tek trebaju prikljuciti- Dal,Delac,Viveros,Pena a mozda i jos poneko.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 21:09Nismo mi buraz imali igre ni nakon Turske. Vecinoma smo dobili utakmice zbog individualne kvalitete. Akcije smiselne nismo napravilo. Ovo danas je druga priča skroz.