Kad se predomisle zbog gljiva
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Petrolul - Sarajevo 1.95 3.50 3.25
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Jbt citam komentare ovih Venecuelanaca, ako se obistini i 50% mi smo na dobitku.
Ismir poludio
Ismir poludio
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mislis četvrte?Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 17:24Ma trava nije ni bitna za nas navijace. To vise igracima odgovara da je teren dobar. Nama treba natkrivena tribina da mozemo povesti djecu na utakmicu kad je kisa. Spominju natkrivanje i trece tribine na Grbavici a na Kosevu nema ni jedna natkrivena
Na Kosevu je VIP natkriven, napravili su oni svojoj guzici.
Sastav
Sahinovic, Durakovic, Soldo, Trako, Beganovic, Vrancic, Zeljkovic, Avramovski, Ljukovac, Kyeremeh i Renan
Sahinovic, Durakovic, Soldo, Trako, Beganovic, Vrancic, Zeljkovic, Avramovski, Ljukovac, Kyeremeh i Renan
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jedva cekam evropske utakmice bas sam se Koseva pozelio.
Nocni termin,nadam se bez kiše,i nekih 15 milja.
Nocni termin,nadam se bez kiše,i nekih 15 milja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šahinović, Duraković, Soldo, Trako, Beganović, Zeljković, Vrančić, Ljukovac, Avramovski, Kyeremeh, Oliveira
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ismir ili Penaranda?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FKS -
-
- Kontakt:
Jel to nece Rumuni streamati 

Oba,ruku pod ruku

-
- Kontakt:
A je dragi, govore za Penarandu kako se nadaju da je sazrio, i da nece propustiti priliku da se pokaze u Evropskom natjecanju i kako bi vratio formu, naravno tu su i kafane i