Barcelona, Real Madrid, Bilbao, Dortmund, Bayern, sto njih ne navede ko primjereconvict35 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:22Ev slazem se u za sumnjive pare,all jbg pogledaj M.City Paris I I bar 80% ili cak vise klubova u evropi vode ih JAKIAllGunsBlazing je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:49Sta nam znaci igrac na godinu dana? Imamo mi takvih i previse. Nama treba igraci na duzi period koji nam se mogu isplatiti u rezultatima kao i u potencijalnim prodajama.
Evo odmah: necu da budemo konkurentni sa parama sumnjivih tipova.ljudi sa sumnjivim parama.
Jbg vidjecemo koliko cemo moc mi to pratita ovako kao sad,daj Boze DA budemo neki faktor u PL ja bi bio najsretniji

Klub tezi ka tome da postane samoodrziv. Izvini ali ja nikad na skupstini necu glasati za nekog ko ce samo upumpavati novac, evo i nek ga donira, ne mora biti pozajmica, sta poslje "jakog"?
Dok se ne donese zakon o sportu u fbih i jasno ne definise privatizacija o tome nema price. Upustati se u avanture nakon Olguna nema smisla i tacka.
Sve dok klub raste i posluje domacinski ovaj model je savrsen. Kada se dostigne maximum ovog sistema i krenemo putem stagnacije vise godina, onda se da pricati je li vrijeme za nesto drugo.
Klub je sa socios modelom ostvario ogroman napredak i kada su svi mislili da je rahmetlija, klub se vraca u zivot. Gdje su tada bili jaki, da cupaju iz blata?