Slazem seSamozdravlje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:23Od ulaska Tana u Klub i do pojave gosp. Ismira rak rana su nam bili domaći ljudi u Klubu i oko njega.
Sjecikese ili ti dzeparosi, krvopije Selimovici,Sabrine ,Hadzici i NN meni nepoznati .
Sad nam je najslabija tačka NAVIJAČI. Da se ovo desava u Želji tražila bi se karta više i ne bi pitali ko je ko u klubu.
Sad je trenutak i to možda posljednji da se svi zapitamo, svaki pojedinac navijač da li Gosp. Mirvic zasluzije bezrezervnu podršku. Trener ili bilo koji igrač su potrošna roba. Za mene su uvijek bili navijaci= Klub i sada su, ali se bojim da tražimo hljeba nad pogacom?![]()
Bez Hz je to kao neslano, bljutavo jelo. Hz imaju svoj ponos i gotovo uvijek u pravu bili, ali ovaj trenutak traži kompromis,a sa prvim lošim rezultatima tu je Čaušević kao trajno ili prelazno rješenje. Čaušević je očito čovjek od povjerenja i dolazi iz ozbiljnih sredina da nadgleda rad SŠ.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
odrzava li ovo prvih 6 mjeseci NSBIH??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, ovo je do njih.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pozdrav svima
Sad je pitanje je li odrzavanje obaveza csr-a ili nsbih?
A realno ne zna se gdje su veci bilmezi i ublehasi.
A Mandic ako dobije drugi mandat treba na nas baciti bojne otrove.
A realno ne zna se gdje su veci bilmezi i ublehasi.
A Mandic ako dobije drugi mandat treba na nas baciti bojne otrove.
Evo dokaza da hranidbeni sloj funkcionise, cvijece raste
- f0rest1946
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
zagorski je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:55Slazem seSamozdravlje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:23Od ulaska Tana u Klub i do pojave gosp. Ismira rak rana su nam bili domaći ljudi u Klubu i oko njega.
Sjecikese ili ti dzeparosi, krvopije Selimovici,Sabrine ,Hadzici i NN meni nepoznati .
Sad nam je najslabija tačka NAVIJAČI. Da se ovo desava u Želji tražila bi se karta više i ne bi pitali ko je ko u klubu.
Sad je trenutak i to možda posljednji da se svi zapitamo, svaki pojedinac navijač da li Gosp. Mirvic zasluzije bezrezervnu podršku. Trener ili bilo koji igrač su potrošna roba. Za mene su uvijek bili navijaci= Klub i sada su, ali se bojim da tražimo hljeba nad pogacom?![]()
Bez Hz je to kao neslano, bljutavo jelo. Hz imaju svoj ponos i gotovo uvijek u pravu bili, ali ovaj trenutak traži kompromis,a sa prvim lošim rezultatima tu je Čaušević kao trajno ili prelazno rješenje. Čaušević je očito čovjek od povjerenja i dolazi iz ozbiljnih sredina da nadgleda rad SŠ.![]()
SZ
Apsolutno sve tacno.
Prvi put od nastanka HZ da je klub iznad nas,i garantujem ovo sto si napisao 90 % navijaca misli.
-
- Kontakt:
Ma pusti to bi samo da kritikuje, a lafo niko ne bi dosao gljive da ubere da moze prodat

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Jesu li i gljive zbig kisa, strucnjace

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nije znaci toliko loša ta podloga cim iz nje raste neki novi svijet,hajde bar to. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ovo ista djetelina sa starog travnjaka. Gljive su novitet, vjerovatno cemo i u tom pravcu poslovati. Mudro
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma za sve to postoje objektivni razlozi.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Mozda su tartufi u pitanju,netreba se zalijetat da je ovo lošeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 16:15ovo ista djetelina sa starog travnjaka. Gljive su novitet, vjerovatno cemo i u tom pravcu poslovati. Mudro

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Vicoschroom d.o.o Laktasimiky_hz je napisao/la: ↑26 jun 2023, 16:17Mozda su tartufi u pitanju,netreba se zalijetat da je ovo lošeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2023, 16:15ovo ista djetelina sa starog travnjaka. Gljive su novitet, vjerovatno cemo i u tom pravcu poslovati. Mudro![]()
Made in B&H
- 1 9 4 6 -
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koje su gljive, zna li se šta? Valjaju li za rakije?
Prije par godina, za korone, pio sam "u Srbiju" rakiju od gljiva. Bratoubilačka je zovu. Kažu mještani, ako se ne pobiju oko kazana - ne valja rakija. Mezeti se kiseli kupus uz nju.
Lamija, dobro došla!
Prije par godina, za korone, pio sam "u Srbiju" rakiju od gljiva. Bratoubilačka je zovu. Kažu mještani, ako se ne pobiju oko kazana - ne valja rakija. Mezeti se kiseli kupus uz nju.
Lamija, dobro došla!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.