FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neka prica ko sta hoce, ali ova ekipa nije ni za qurac
Ne znam, ne pratim njanjajvoperodeformero je napisao/la: ↑26 jun 2023, 08:23Neka prica ko sta hoce, ali ova ekipa nije ni za qurac
Sada je period kada igrači pokušavaju otići vani i mi smo im posljednja opcija, uvijek je tako. Kako se bude približavao kraj prelaznog roka i početak sezone, tako će situacija biti jasnija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Imal ikakvih para na vidiku, sta je sa investitorom sta se radi po tom pitanju ili nastavljamo ovo tavorenje.
Ne znamo kojeg ćemo odabrati, otimaju se investitori oko nas, svi jedva čekaju da ulože u državu koja nema Zakon o sportu, a klubovi se vode kao Udruženja građana.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:30Imal ikakvih para na vidiku, sta je sa investitorom sta se radi po tom pitanju ili nastavljamo ovo tavorenje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Zašto nikad nije objašnjeno šta se desilo sa likom iz Amerike, šta se krijeVirtu4l je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:35Ne znamo kojeg ćemo odabrati, otimaju se investitori oko nas, svi jedva čekaju da ulože u državu koja nema Zakon o sportu, a klubovi se vode kao Udruženja građana.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:30Imal ikakvih para na vidiku, sta je sa investitorom sta se radi po tom pitanju ili nastavljamo ovo tavorenje.
Sta ce raditi, postavili takve uslove da nijedan investitor to nece prihvatit.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:30Imal ikakvih para na vidiku, sta je sa investitorom sta se radi po tom pitanju ili nastavljamo ovo tavorenje.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Ništa se ne krije, ne postoji zakonska osnova da čovjek legalno uđe u klub i zaštiti investiciju. Možeš dobiti vlasnika, kao što ima Sarajevo i to je to. S tim da su oni koštali nula maraka jer su u posao sa Tanom ušli sa četiri veš mašine od Duljevića i pečatom kluba, a mi imamo imovinu vrijedu 50 miliona maraka.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:42Zašto nikad nije objašnjeno šta se desilo sa likom iz Amerike, šta se krije
Ne postoji taj investitor koji bi ušao u klub pod ovim uslovima koje trenutno nude zakoni FBiH.
Onaj ko želi 51% vlasništva, taj isto tako želi postaviti svoje ljude u Odbore, želi kontrolu nad donošenjem odluka, a mi to ne možemo obezbijediti nikome. Ne samo mi, nego bilo koji klub u državi.
Sve osim toga bi bio egzibicionizam i bespotrebna glavobolja ulagaču.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Znaci do nas nije apsolutno nista ,ne moze zbog zakona i to je to. Zasto su onda pregovarali mjesecima, godinu skoro ne razumijem, znali su i on i oni kakav je zakon to se ne mijenja preko noci ako ne moze ne moze, ne postoji nacin. Zasto nisu izasli odma objasnili ljudima ne moze, nije do nas do zakona je do drzave.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:50Ništa se ne krije, ne postoji zakonska osnova da čovjek legalno uđe u klub i zaštiti investiciju. Možeš dobiti vlasnika, kao što ima Sarajevo i to je to. S tim da su oni koštali nula maraka jer su u posao sa Tanom ušli sa četiri veš mašine od Duljevića i pečatom kluba, a mi imamo imovinu vrijedu 50 miliona maraka.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:42Zašto nikad nije objašnjeno šta se desilo sa likom iz Amerike, šta se krije
Ne postoji taj investitor koji bi ušao u klub pod ovim uslovima koje trenutno nude zakoni FBiH.
Onaj ko želi 51% vlasništva, taj isto tako želi postaviti svoje ljude u Odbore, želi kontrolu nad donošenjem odluka, a mi to ne možemo obezbijediti nikome. Ne samo mi, nego bilo koji klub u državi.
Zato sto su ponovo tražili rupu u zakonu kao u slucaju Santos, medjutim kad nisu mogli nista smuljati onda se odustalo od investitora a i on od nasBojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2023, 11:13Znaci do nas nije apsolutno nista ,ne moze zbog zakona i to je to. Zasto su onda pregovarali mjesecima, godinu skoro ne razumijem, znali su i on i oni kakav je zakon to se ne mijenja preko noci ako ne moze ne moze, ne postoji nacin. Zasto nisu izasli odma objasnili ljudima ne moze, nije do nas do zakona je do drzave.Virtu4l je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:50Ništa se ne krije, ne postoji zakonska osnova da čovjek legalno uđe u klub i zaštiti investiciju. Možeš dobiti vlasnika, kao što ima Sarajevo i to je to. S tim da su oni koštali nula maraka jer su u posao sa Tanom ušli sa četiri veš mašine od Duljevića i pečatom kluba, a mi imamo imovinu vrijedu 50 miliona maraka.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:42Zašto nikad nije objašnjeno šta se desilo sa likom iz Amerike, šta se krije
Koji su to uslovi?lendra je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:47Sta ce raditi, postavili takve uslove da nijedan investitor to nece prihvatit.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:30Imal ikakvih para na vidiku, sta je sa investitorom sta se radi po tom pitanju ili nastavljamo ovo tavorenje.
-
- Kontakt:
Kakvi god da su. Nije niko budala da ulaze lovu a da mu se ne vrati. To samo kod Husica ima..NAPADAJ je napisao/la: ↑26 jun 2023, 11:36Koji su to uslovi?lendra je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:47Sta ce raditi, postavili takve uslove da nijedan investitor to nece prihvatit.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:30Imal ikakvih para na vidiku, sta je sa investitorom sta se radi po tom pitanju ili nastavljamo ovo tavorenje.
Ne prihvatam #kakvigoddasu. Covjek je napisao tvrdnju otkrivajuci da zna uslove pa eto nek podjeli sa svima da vidimo koji su to uslovi koje niko nece prihvatiti.
A i ovo oko love je smijesno jer smo mi jedini u drzavi koji imamo uslove da se moze napraviti model po kojem investitor nece srljati i minus. Bilo kakav centar ili hotel na pomocnom ce sam od sebe generisati prihode, najveca navijacka bazs i prihodi od shopa, ulaznica i ostalih aktivnosti. Ko to moze sa nama kad je ovo u pitanju?
Koliko god da zglajzaju u sportskom smislu ovo su stvari koje ce vuci na povrsinu.
A i ovo oko love je smijesno jer smo mi jedini u drzavi koji imamo uslove da se moze napraviti model po kojem investitor nece srljati i minus. Bilo kakav centar ili hotel na pomocnom ce sam od sebe generisati prihode, najveca navijacka bazs i prihodi od shopa, ulaznica i ostalih aktivnosti. Ko to moze sa nama kad je ovo u pitanju?
Koliko god da zglajzaju u sportskom smislu ovo su stvari koje ce vuci na povrsinu.
Cuj kakvi uslovi ko za DigliscaNAPADAJ je napisao/la: ↑26 jun 2023, 12:47Ne prihvatam #kakvigoddasu. Covjek je napisao tvrdnju otkrivajuci da zna uslove pa eto nek podjeli sa svima da vidimo koji su to uslovi koje niko nece prihvatiti.
Da nas covjek bude direktor finansija sto naravno niko normalan nece prihvatiti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Imovina je problem kakvi zakoni, Sarajevo je dobilo dozvolu od nadleznih institucija za Tana sto znaci da je po zakonu. Ko ce kupiti Zelju za 50 miliona odmah u startu?!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Kakav direktor finansija aaa Nemoj lupati ziv bio.NoDi80 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 12:50Cuj kakvi uslovi ko za DigliscaNAPADAJ je napisao/la: ↑26 jun 2023, 12:47Ne prihvatam #kakvigoddasu. Covjek je napisao tvrdnju otkrivajuci da zna uslove pa eto nek podjeli sa svima da vidimo koji su to uslovi koje niko nece prihvatiti.
Da nas covjek bude direktor finansija sto naravno niko normalan nece prihvatiti
- svrakino1921
- Kontakt:
Zar UG po zakonu može imati gazdu?perodeformero je napisao/la: ↑26 jun 2023, 12:55Imovina je problem kakvi zakoni, Sarajevo je dobilo dozvolu od nadleznih institucija za Tana sto znaci da je po zakonu. Ko ce kupiti Zelju za 50 miliona odmah u startu?!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.