FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Dejan, BL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dejan, BL » 04 mar 2011, 23:21

Teren izgleda jako dobro, moće se fino igrati

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 04 mar 2011, 23:26

what?

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 04 mar 2011, 23:27

aleksandar_veliki je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Teren izgleda jako dobro, moće se fino igrati
Ma sta cete igrati, majketi tvoje. Sta pobjednik dobija, kilu cvaraka ili janjetine, mislim...
Dobija igranje europskih utakmica ali u (vrbasu) hahahaha :mrgreen:

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 04 mar 2011, 23:31

Pauziram sa pisanjem dok se ovo oko saveza ne riješi jer nema šta pisati. Ponovo senzacionalizam na sceni kao i prošle godine i nema šta povlačim se i prepuštam nek se raspravlaj o savezu i nek olakšavaju dušu ovdje a meni ne pada na pamet da čitam te nebuloze.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 05 mar 2011, 09:26

http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-podrzao-fsrs/52859

Delegacija Borca i čelnici FS RS na zajedničkom sastanku u Banjaluci složili su se da Predsjedništvo FS BiH ne treba ukidati, ni po cijenu sankcija.
U delagaciji Borca, koja je u Banjaluci razgovarala sa predsjednikom FS RS Miletom Kovačevićem, bili su predsjednik Srđan Šuput, te članovi uprave Muhamed Ibrahimbegović i Ranko Travar.

Kako bistro razmisljaju celnici borca,sramota..

[youtube][/youtube]

mogu poceti igrati sa ovima,mozda bi im vise odgovaralo nego igrati Premijer ligu... ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 05 mar 2011, 09:39

Dejan, BL je napisao/la:Pauziram sa pisanjem dok se ovo oko saveza ne riješi jer nema šta pisati. Ponovo senzacionalizam na sceni kao i prošle godine i nema šta povlačim se i prepuštam nek se raspravlaj o savezu i nek olakšavaju dušu ovdje a meni ne pada na pamet da čitam te nebuloze.
Jaro moj nisi ti kriv ni ja oni ( POLITICARI ) se bore za lazne ideale preko fudbala , nek nam bar to ostave na miru ...

Bit ce ovo hebena godina za sve klubove u BiH ako dodze do suspenzije a Borac je jedan od onih kojima je to prijeko potrebno !
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 10:37

sad cu opet ja kontra svih i ponovo ocekujem napade sa svih strana :D

borcevci,po prvi put sam na vasoj strani,hejtera je bilo i bice uvijek,ne nasjedajte! citao sam juce malo onaj vas forum i vidim da ste skoro svi na strani fudbala i pljujete politiku koja vodi sankcijama,prijatno ste me iznenadili.

ne treba stavljati u isti kos rukovodstvo kluba,politicare i foteljase iz fsrs sa vecinom banjalucana koji su protiv izolacija!
po onim vasim postovima tamo,tacno se vidi ko voli borac iz srca (a to je vecina),a ko je tu usput,onako dok je to moderno,a vise razmislja o nekim bezveznim prkosima sarajevu,nego o borcu!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 mar 2011, 13:03

Neprilagodjen je napisao/la:sad cu opet ja kontra svih i ponovo ocekujem napade sa svih strana :D

borcevci,po prvi put sam na vasoj strani,hejtera je bilo i bice uvijek,ne nasjedajte! citao sam juce malo onaj vas forum i vidim da ste skoro svi na strani fudbala i pljujete politiku koja vodi sankcijama,prijatno ste me iznenadili.

ne treba stavljati u isti kos rukovodstvo kluba,politicare i foteljase iz fsrs sa vecinom banjalucana koji su protiv izolacija!
po onim vasim postovima tamo,tacno se vidi ko voli borac iz srca (a to je vecina),a ko je tu usput,onako dok je to moderno,a vise razmislja o nekim bezveznim prkosima sarajevu,nego o borcu!
Tako je! Uz to bih dodao, mada je bolje da pišemo na temi saveza al eto, da su ovo sve zakulisne igre da bi se postigli neki lični interesi, čak ne i nacionalni (to je samo maska). Na kraju će se (nažalost) dogovoriti i opet će se pljačkati samo ovaj put s jednim čovjekom umjesto 3. To je moje mišljenje za koje se i sam nadam da nije tačno.
UEFA je autonomna organizacija koja je nezavisna od politike i ima vlast nad svojim članicama, ako slučajno ne dođe do dogovora oni(uefa) će reagirati i napraviti savez, jer za to imaju ovlasti.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 mar 2011, 14:42

Sramota za ovaj penal :oops:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

armanix
Kontakt:

Post Postao/la armanix » 05 mar 2011, 14:46

Ekipa Borca je na vrhu tabele samo zato sto potplacuju utakmice dokaz ova utakmica s Drinom nisu dali pare nema bodova :D
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 mar 2011, 14:47

padobranac1978 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/borac-podrzao-fsrs/52859

Delegacija Borca i čelnici FS RS na zajedničkom sastanku u Banjaluci složili su se da Predsjedništvo FS BiH ne treba ukidati, ni po cijenu sankcija.
U delagaciji Borca, koja je u Banjaluci razgovarala sa predsjednikom FS RS Miletom Kovačevićem, bili su predsjednik Srđan Šuput, te članovi uprave Muhamed Ibrahimbegović i Ranko Travar.

Kako bistro razmisljaju celnici borca,sramota..

[youtube][/youtube]

mogu poceti igrati sa ovima,mozda bi im vise odgovaralo nego igrati Premijer ligu... ;)

pa uco si im pjesmu u sirokom :(...ne treba im titula, jer bosna nije njihova drzava ha ja ..i eto ko ce nas prestavljat u evropi sramota :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 05 mar 2011, 14:53

Nece nas predstavljat, uefa ce nas kikovat....

Benović ubacio, lopta prošla na drugu stranu, a Veljović sa svega pet metara promašio prazan gol. Znamo li da je penal promašio, ne slavi li Borac, Veljović će sasvim sigurno biti tragičar utakmice. :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 05 mar 2011, 16:08

Čestitke na pobjedi. Mada da je Lazarević dao gol ko zna šta bi bilo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 mar 2011, 16:11

Dejan, BL je napisao/la:Pauziram sa pisanjem dok se ovo oko saveza ne riješi jer nema šta pisati. Ponovo senzacionalizam na sceni kao i prošle godine i nema šta povlačim se i prepuštam nek se raspravlaj o savezu i nek olakšavaju dušu ovdje a meni ne pada na pamet da čitam te nebuloze.
Tebi odgovara ovo sto radi FS RS, i ti to podrzavas. Zato se pokopi serpom i ne lupetaj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 05 mar 2011, 16:48

&, па % ?, па % са " '... :shock:
& тога ? се нервоза у % $ " ? ' $ "...
- па " ? $ "- ? " ' је ' $ ову ". " & " " & $ је он $ прерастао ову ?... 8-)

С " $ је " " 2 $ у $, $ ' & ? ?... :)
? ' " " $ &. На " ', $ & се "....

" " " & ¥. " јер , по ", ? $ ?, а не ? &.
" јер су $ ? са ' "Ој &".... " су ? гостовање свог ?. " " је ? 12, опет то је $ гостовање, % је за & ?...

Све у ', " $, ? терен је " ?, а то ' " не $, па `$ $ " " " овај пут на ? "....
" ¥, $ ' се &`о " :D
Zadnja izmjena: Бањалучанин, dana/u 05 mar 2011, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Let's go, Fighter!

"!

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 05 mar 2011, 16:52

? je napisao/la:&, па % ?, па % са " '... :shock:
& тога ? се нервоза у % $ " ? ' $ "...
- па " ? $ "- ? " ' је ' $ ову ". " & " " & $ је он $ прерастао ову ?... 8-)

С " $ је " " 2 $ у ", $ ' & ? ?... :)
? ' " " $ &. На " ', $ & се "....

" " " & ¥. " јер , по ", ? $ ?, а не ? &.
" јер су $ ? са ' "Ој &".... " су ? гостовање свог ?. " " је ? 12, опет то је $ гостовање, % је за & ?...

Све у ', " $, ? терен је " ?, а то ' " не $, па `$ $ " " " овај пут на ? "....
" ¥, $ ' се &`о " :D
" & на ? $,сретно у & ? је %!
% се нас " $ се не / & % ' " на % " & " $ у $ ово је супер ? " / " у ".
А % се " групе - " & " & јавно,$ не $ у офф,? " нас 50 $ су & " &.А $ " $ се " у ? то ?.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 mar 2011, 17:21

armanix je napisao/la:Ekipa Borca je na vrhu tabele samo zato sto potplacuju utakmice dokaz ova utakmica s Drinom nisu dali pare nema bodova :D
Uopste poznata stvar i nadam se da je krajnje vrijeme DA SE IGRA NOGOMET pa ko je bolji neka pobjedi.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 17:21

А % се " групе - " & " & јавно,$ не $ у офф,? " нас 50 $ су & " &.А $ " $ се " у ? то ?
ma problemi su to golemi,odobrenja,potvrde,dozvole! :D :D

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 05 mar 2011, 17:22

Pobjeda vam sigurno puno znači, ova vjerovatna titula Borca je početak kraja, baš je to apsurdno prvak države i kvalifikant za ligu prvaka dolazi iz entitita koji razvaljuje F/NSBiH i izbacuje svoj klub iz evrope, al šta ćeš što bi tata reko svi treba da se žrtvuju za autonomij RS, pa tako i Borac mora da podnese malo žrtve, naka su Kopanja, Janković, Šuput i ekipa ulagali pare u tim, pripreme i sl.,biće to dobar temelj za vladavinu na terenima širom srpske u narednim godinama, slijede derbiji sa Ljubićem ,Rudarom, Leotorom, Drinom, a kada tata dovede Zvezdu, Partizan i reprezentaciju otadžbine da odigraju revijalnu utakmicu, svima će dokazati da RS i klubovima u njoj ne treba evropa, jer evropu će gledati kroz Zvezdu, Partizan i reprezentaciju otadžbine i ništa im više nije potrebno, neka je daleko al u srcu je, naka vam je sa srećom braćo srbi....

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 mar 2011, 17:29

Danasnjim remijem Zelje u Gradaccu mislim da je Borac novi prvak.Ali ne mogu da shvatim da u vasem klubu niko nema mozga i da rade protiv Borca.Pa treba te se izdici iznad politike i glasati za novi STATUT.Sami radite protiv sebe,protiv grada Banjaluke,protiv Borca,protiv navijaca, samo zato sto vasi iz uprave slusaju politicare.Trebali bi se organizovati kao navijaci Borca i izvrsiti pritisak na klub,FSRS da usvoje STATUT jer je to u Borcevom interese.Imate najbolju ekipu u BiH, i sada ce vam to sve propasti.Ako se PL BIH raspadne morat cete igrati sa selima Ljubicem,Trnom,Janjom,...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.