Nije treceligas ali ove bi recimo i Igman rutinski izbacio. Zato sam i prizivao Sutjesku na izvlacenju - kvalitet lige u najmanju ruku upitan, blizu i igrali bi obje skoro kao domacini. Kad vidim koga su dobili i u prvom i u drugom pretkolu, place mi sebraco je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:36Bilal je imao fin broj asistencija dok je igrao kao vezni u banjalučkom Željezničaru, čak je i davao golove iz slobodnjaka, zato i ima prefinjenu tehniku za štopera.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:24Bilalu ova formacija 3-4-3 kao ljevaku odlicno odgovara, ali mislim da bi i u nassoj klasicnoj postavi bio veliki plus jer je ljevak stoper rijetkost i tesko se protivnici prilagodjavaju na to. Plus sto se vidi da on ima slifa, trazi stalno rjesenje prema naprijed umjesto valjanja lopte medju stoperima. Ovi lazni topnici nisu neko mjerilo za njegovu defanzivnu igru, vidjet cemo na naredne dvije kakav je u tom segmentu. Mislim da ce biti pozitivno iznenadjenje ove sezone
Bravo i za Bibera za oduzetu loptu i odmah loptu prema krilu
Arsenal Tivat će isto igrat 1. pretkolo Konfrencijske lige, tako da nije baš da igramo protiv nekih trećeligaša.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ko je broj 16?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Al-Jaber
Da, definitivno slabija liga od naše.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:53Nije treceligas ali ove bi recimo i Igman rutinski izbacio. Zato sam i prizivao Sutjesku na izvlacenju - kvalitet lige u najmanju ruku upitan, blizu i igrali bi obje skoro kao domacini. Kad vidim koga su dobili i u prvom i u drugom pretkolu, place mi se

- MocMahale444
Nije lose sekunde ali moze bolje.
Bilal ovaj izgleda solidno, dugonogi kao da zna lopte.
Dobri pasovi, miran bez neke panike.
16ka mrco onaj mali nije los samo nervozan i žuri previse.
Dobro drugo pol.
Amoah je izgubio lopti bruku bez potrebe.
Galic u prvom ko Cafu
Bilal ovaj izgleda solidno, dugonogi kao da zna lopte.
Dobri pasovi, miran bez neke panike.
16ka mrco onaj mali nije los samo nervozan i žuri previse.
Dobro drugo pol.
Amoah je izgubio lopti bruku bez potrebe.
Galic u prvom ko Cafu

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Inace kod formacija sa 3 nazad je pod moranje da imaš lijevog štopera koji zna igrati lijevom nogom, i koji ima neku tehniku dodavanja. Čim sam ga vidio na treningu da igra sve lijevom i da zna lijepo dodati sa štoper, znao sam da će vjerovatno ostati u ekipi, jednostavno momak sa fizičkim predispozicijama i takvom tehnikom mora igrati, baš mi je čudno što se nije naigrao u slogi, doduše tamo jeste bio prednji vezni.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:24Bilalu ova formacija 3-4-3 kao ljevaku odlicno odgovara, ali mislim da bi i u nassoj klasicnoj postavi bio veliki plus jer je ljevak stoper rijetkost i tesko se protivnici prilagodjavaju na to. Plus sto se vidi da on ima slifa, trazi stalno rjesenje prema naprijed umjesto valjanja lopte medju stoperima. Ovi lazni topnici nisu neko mjerilo za njegovu defanzivnu igru, vidjet cemo na naredne dvije kakav je u tom segmentu. Mislim da ce biti pozitivno iznenadjenje ove sezone
Bravo i za Bibera za oduzetu loptu i odmah loptu prema krilu
- Bersaga
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme - očekivana postava, stabilno i kontrola svih 45 minuta. Galić-Amoah se fino nadopunjuju. Fali konkretnija završnica. Aco redukovao slanje dugih lopti na maksimum. Rustemović jako dobar, spuštao se između štopera, sigurni pasovi i par odličnih dijagonala prema Jašareviću. Gornja strana se slabije vidjela, Allyson izblokiran par puta i makazice pri kraju poluvremena. Nisu nam nijednom pošteno zaprijetili.
Drugo poluvrijeme - obradovao sam se ovoj formaciji. Drina kao centralni je 2,3 puta naivno ispao, na sreću su bili u ofsajdu. Bilal uz Drlju prvo ime susreta. Izuzetno pokretljiv i tehnički potkovan za igrača ove visine i pozicije. Jedan jedini pas je bio pogrešan i to sad pri kraju utakmice. Dubačkić par puta lošiji prijem lopte, slabo je ferceralo na strani sa Musićem. Biber solidan, piše se asistencija za prvi gol Drlje. Hajdar na vi sa loptom kao i inače. Pašić oke, Al Jaber zanimljiv igrač, lagan k'o kajdanka, upisao asistenciju za drugi gol Drlje. Robben se zagrijava lagano za Evrope
Sve u svemu solidna utakmica i zaslužena pobjeda. Nadamo se uskoro i novim pojačanjima, vakat je.
Drugo poluvrijeme - obradovao sam se ovoj formaciji. Drina kao centralni je 2,3 puta naivno ispao, na sreću su bili u ofsajdu. Bilal uz Drlju prvo ime susreta. Izuzetno pokretljiv i tehnički potkovan za igrača ove visine i pozicije. Jedan jedini pas je bio pogrešan i to sad pri kraju utakmice. Dubačkić par puta lošiji prijem lopte, slabo je ferceralo na strani sa Musićem. Biber solidan, piše se asistencija za prvi gol Drlje. Hajdar na vi sa loptom kao i inače. Pašić oke, Al Jaber zanimljiv igrač, lagan k'o kajdanka, upisao asistenciju za drugi gol Drlje. Robben se zagrijava lagano za Evrope

Sve u svemu solidna utakmica i zaslužena pobjeda. Nadamo se uskoro i novim pojačanjima, vakat je.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- jointunija
- Kontakt:
Realno,Budućnost i Sutjeska su koplje iznad ostalih.braco je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:59Al-Jaber
Da, definitivno slabija liga od naše.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:53Nije treceligas ali ove bi recimo i Igman rutinski izbacio. Zato sam i prizivao Sutjesku na izvlacenju - kvalitet lige u najmanju ruku upitan, blizu i igrali bi obje skoro kao domacini. Kad vidim koga su dobili i u prvom i u drugom pretkolu, place mi se![]()
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- Meraak1921
- Kontakt:
Solidna igra, nije lose ..
Trebat ce jos 2 pojacanja sigurno, ako mislis opet za vrh se boriti ..
Bilal mi djelule dosta dobro, Rustemovic sasvim ok , jos dva pojacanja inshaAllah
Trebat ce jos 2 pojacanja sigurno, ako mislis opet za vrh se boriti ..
Bilal mi djelule dosta dobro, Rustemovic sasvim ok , jos dva pojacanja inshaAllah
Hvala Bogu da se neko sjetio forsirati plavu boju.
-
- Kontakt:
- gegenpressing
- Kontakt:
Sa obzirom da nam je većina napada išla preko desnog boka,ne možeš neki sud dati za 45.minuta.Nije ni dobio nešto lopti,prvu što je dobio na oko 20 m od gola,bio je faul.Definitivno drugačiji igrač od Santosa,ne traži dubinu nego se više uvlači u sredinu.
Vidljivo je da puno više inzistiramo na posjedu što mi se sviđa,pa bi to mogao biti plus ako ga lijevi bek bude pratio,jer će mu otvarati više prostora za ubačaje.
Brohra ribo se...
Zna li se gdje zavrsi Santos.
Dinamo će bit izbačen tako da se pripremamo komotno za 2 predkolo.Eto love a i para Remza je treba prava.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- MocMahale444

Santos bio nadomak Crvene zvezde, da je srbijanski klub bio najzagrijaniji za Brazilca, ali da je Santosov menadžer odbio ponudu Zvezde iz razloga što bi brzonogi fudbaler narednu godinu proveo negdje na posudbi.
Nek skine ovo fk Željezničar sa instagrama nije vise clan kluba.

https://www.instagram.com/kellsantoos_7 ... 8A0B3C6BC6
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Hoce
Lukasenko izmolio wagner jucer da ne idu na Moskvu
Nego da se vrate u svoje baze po Rusiji
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, Pact1921, WeekendOffender i 20 gostiju.