FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jovasevic u Igmanu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kako nam se ovakva kazna učinila pretjeranom, kontaktirali smo predsjednika Disciplinske komisije N/FS BiH Nermina Kljajića.
– Situacija je bila da su dva kluba utvrdila obim štete na osnovu ponude i procjene. Utvrđena je šteta na atletskoj stazi koja se mora renovirati u tom iznosu, na osnovu ponude koju je dostavio Leotar, i na osnovu koje se izjasnilo Sarajevo – započeo je Kljajić za Sportske.
S obzirom da su na istom stadionu i na istoj atletskoj stazi vidno veću štetu napravili Škripari, navijači Širokog Brijega, pitali smo Kljajića da li je i da li će biti razmatran taj slučaj.
– Prvo dva kluba utvrde obim štete, na osnovu predračuna. Mi smo imali ranije slučaj Zrinjskog i Veleža gdje su oni utvrdili obim štete na osnovu ponuda i odgovarajućih činjenica. Ovdje se mora izvršiti rekonstrukcija atletste staze i sanirati na tri-četiri mjesta. Sarajevo je imalo mogućnost da oni pronađu firmu i dobavljače i da tu štetu oni sami pokušaju sanirati – odgovorio nam je Kljajić.
– Sarajevo je samo govorilo da se nađe još koja ponuda od izvođača radova, ali s obzirom da nije bilo više izvođača osim samo jednog…. – riječi su predsjednika Disciplinske komisije.
Pitali smo predsjednika Disciplinske komisije da li to znači da je Sarajevo, ustvari, pristalo na tu kaznu od skoro 40.000 KM.
– Tako je – odgovorio je Kljajić za Sportske.
– Situacija je bila da su dva kluba utvrdila obim štete na osnovu ponude i procjene. Utvrđena je šteta na atletskoj stazi koja se mora renovirati u tom iznosu, na osnovu ponude koju je dostavio Leotar, i na osnovu koje se izjasnilo Sarajevo – započeo je Kljajić za Sportske.
S obzirom da su na istom stadionu i na istoj atletskoj stazi vidno veću štetu napravili Škripari, navijači Širokog Brijega, pitali smo Kljajića da li je i da li će biti razmatran taj slučaj.
– Prvo dva kluba utvrde obim štete, na osnovu predračuna. Mi smo imali ranije slučaj Zrinjskog i Veleža gdje su oni utvrdili obim štete na osnovu ponuda i odgovarajućih činjenica. Ovdje se mora izvršiti rekonstrukcija atletste staze i sanirati na tri-četiri mjesta. Sarajevo je imalo mogućnost da oni pronađu firmu i dobavljače i da tu štetu oni sami pokušaju sanirati – odgovorio nam je Kljajić.
– Sarajevo je samo govorilo da se nađe još koja ponuda od izvođača radova, ali s obzirom da nije bilo više izvođača osim samo jednog…. – riječi su predsjednika Disciplinske komisije.
Pitali smo predsjednika Disciplinske komisije da li to znači da je Sarajevo, ustvari, pristalo na tu kaznu od skoro 40.000 KM.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa pare se isplacuju nakon sto igrac potpise ugovor. Prije nekoliko godina je transfer De Gee u Real propao jer dokumentaciju nisu poslali na vrijeme. Sta mislis, da je Real poslao pare pa tek onda da su se ganjali za ugovor?

Ili kad je Willian dogovorio sve sa Tottenhamom i cak obavio lijecnicke preglede pa potpisao za Chelsea.
Naravno da moze propast i kad ga kupujes. Nadamo se da nece.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- JavierBosnia
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Juce se drvlje i kamenje osulo po navijacima i savezu, a nase balije iz kluba pristale na kaznu. Zanimljivo... A mi pisemo o nekim protestima i satro izjavi kluba, trazenju pravnog tima.Zukanovic je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:13Kako nam se ovakva kazna učinila pretjeranom, kontaktirali smo predsjednika Disciplinske komisije N/FS BiH Nermina Kljajića.

Sad je pitanje sta stoji iza ovog. Kao, mi cemo platit koliko zinete, a ostali navijaci ce vidjet da nam ti klosari i narkomani samo stetu nanose? Takav efekt su postigli, pa sad...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Igman je doveo i lijevog beka Čubrila iz Leotara, ne znam kakvu će minutažu imat Mihajlo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gruzija U-21 gubi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dobar photoshot

Ma lik sletio u sloveniju odmah.. dzaba se nadate nije u sa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- f0rest1946
- Kontakt:
Provaljujes se i ti vala s tim tvojim Photoshopom
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na ovoj kazni od 40k se vidi koliko je Ismiru to beznacajna cifra - reko lik koliko god da posaljete nije belaj 
Pa ni ja to bolje ne bih radio

Pa ni ja to bolje ne bih radio

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma jasta, nek pisa po klubu ko god hoce, jos cemo mu platiti
Čovjek na sve načine želi da se približi navijačima.muhamedhulk je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:37Na ovoj kazni od 40k se vidi koliko je Ismiru to beznacajna cifra - reko lik koliko god da posaljete nije belaj
Pa ni ja to bolje ne bih radio![]()
U novu sezonu ulazimo sa novim/starim licem u stručnom štabu. Trenerskom timu pridružio se Esad Selimović koji se vraća u FK Sarajevo gdje je u nekoliko navrata bio asistent u stručnom štabu, a sa Mirzom Varešanovićem je osim u Sarajevu sarađivao i u Olimpicu.
Igrači koju su igrali za reprezentacije imaju duži odmor, valjda si smetnuo da je sinčina bio sa repkom. Mržnja je čudo

- BordoBBoja
- Kontakt:
Lik fkt opra sa pokusajima da bude zanimljiv
A šta misliš da li ovo znači da je klub stao iza svojih navijača i da se nije bavio polemikom kao što je jučer bilo na forumu? Navijači istog tog kluba su napravili štetu napravili i na Grbavici pa je i tada klub stao iza navijača i platio kaznu. Iz izjave ovog iz Saveza valjda vidiš da se radilo na tome da se ustanovi visina štete. Šta god da klub uradi dok su u njemu Ayla i Mirza će za neke biti pogrešno a ti isti će širiti toksičnost na sve strane.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:21Juce se drvlje i kamenje osulo po navijacima i savezu, a nase balije iz kluba pristale na kaznu. Zanimljivo... A mi pisemo o nekim protestima i satro izjavi kluba, trazenju pravnog tima.Zukanovic je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:13Kako nam se ovakva kazna učinila pretjeranom, kontaktirali smo predsjednika Disciplinske komisije N/FS BiH Nermina Kljajića.
– Tako je – odgovorio je Kljajić za Sportske.![]()
![]()
Sad je pitanje sta stoji iza ovog. Kao, mi cemo platit koliko zinete, a ostali navijaci ce vidjet da nam ti klosari i narkomani samo stetu nanose? Takav efekt su postigli, pa sad...