FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mijenjam carapicu za 100 pitara
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Uprava moze kupiti mir da izadje pred navijace i iskreno kaze nase realne ciljeve i domete. Dragi Zeljovci, cilj nam je stabilizacija kluba i borba za Europu, a od vas trazimo podrsku i strpljenje jer nemamo sanse da se borimo za nesto vise u narednih par godina. Kad bi nesto slicno objavili, ja vjerujem da bi to raja dobro prihvatila.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dočekali smo stream na našem jutjub kanalu!
Ibret !
Ibret !
Pa to je i receno jos od one godine kad je nazif otisao,ivkovic i ostali,tad je dosla upravaMrkiMedo je napisao/la: ↑24 jun 2023, 14:13Uprava moze kupiti mir da izadje pred navijace i iskreno kaze nase realne ciljeve i domete. Dragi Zeljovci, cilj nam je stabilizacija kluba i borba za Europu, a od vas trazimo podrsku i strpljenje jer nemamo sanse da se borimo za nesto vise u narednih par godina. Kad bi nesto slicno objavili, ja vjerujem da bi to raja dobro prihvatila.
Edis Mulalic,Bekric doveo Hodzica i cilj je bio neka sredina,na kraju 6 mjesto....
U novu sezonu smo usli bez pritiska znao si nase mogucnosti,doveli Santosa Amaoha itd....i na kraju se izborila evropa.....od pocetka se potencira i govori
Vracamo dugove,i dovodimo igrace u skladu sa mogucnostima...
Ja bi radije da ne vidimo titule jos 5 godina ali da vratimo sve dugove i tada se lakse dise.....
Samo trebate gledati siru sliku....
Prva utakmica 13.07 u 20 30 na Grbavici
SVI

Brate rečeno i ponovljeno više puta. Jedino što je u jednom trenutku bila ta priča oko investitora pa je nama mašta proradila. Jedino što ova uprava i priča je da se vraćaju dugove i zahvaljuje navijačima na ogromnoj podršci. Čak je nedavno i rečeno naredne dvije godine ne očekujte ništa vezano za prvi tim, nemamo novca za ulaganje u igrački kadar.MrkiMedo je napisao/la: ↑24 jun 2023, 14:13Uprava moze kupiti mir da izadje pred navijace i iskreno kaze nase realne ciljeve i domete. Dragi Zeljovci, cilj nam je stabilizacija kluba i borba za Europu, a od vas trazimo podrsku i strpljenje jer nemamo sanse da se borimo za nesto vise u narednih par godina. Kad bi nesto slicno objavili, ja vjerujem da bi to raja dobro prihvatila.
Pa kako mislis da ti klub živi i zarađuje pare da vraćaš dugove? Baš me zanima pomoću kojih trikova?Dejan1921 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:03Brate rečeno i ponovljeno više puta. Jedino što je u jednom trenutku bila ta priča oko investitora pa je nama mašta proradila. Jedino što ova uprava i priča je da se vraćaju dugove i zahvaljuje navijačima na ogromnoj podršci. Čak je nedavno i rečeno naredne dvije godine ne očekujte ništa vezano za prvi tim, nemamo novca za ulaganje u igrački kadar.MrkiMedo je napisao/la: ↑24 jun 2023, 14:13Uprava moze kupiti mir da izadje pred navijace i iskreno kaze nase realne ciljeve i domete. Dragi Zeljovci, cilj nam je stabilizacija kluba i borba za Europu, a od vas trazimo podrsku i strpljenje jer nemamo sanse da se borimo za nesto vise u narednih par godina. Kad bi nesto slicno objavili, ja vjerujem da bi to raja dobro prihvatila.
Vidis kako trenutno zivi i vraca dugoveee...pa ti pucaj od mukeHulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:08Pa kako mislis da ti klub živi i zarađuje pare da vraćaš dugove? Baš me zanima pomoću kojih trikova?Dejan1921 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:03Brate rečeno i ponovljeno više puta. Jedino što je u jednom trenutku bila ta priča oko investitora pa je nama mašta proradila. Jedino što ova uprava i priča je da se vraćaju dugove i zahvaljuje navijačima na ogromnoj podršci. Čak je nedavno i rečeno naredne dvije godine ne očekujte ništa vezano za prvi tim, nemamo novca za ulaganje u igrački kadar.MrkiMedo je napisao/la: ↑24 jun 2023, 14:13Uprava moze kupiti mir da izadje pred navijace i iskreno kaze nase realne ciljeve i domete. Dragi Zeljovci, cilj nam je stabilizacija kluba i borba za Europu, a od vas trazimo podrsku i strpljenje jer nemamo sanse da se borimo za nesto vise u narednih par godina. Kad bi nesto slicno objavili, ja vjerujem da bi to raja dobro prihvatila.
A jes zapjenio kako se vratio

- LegendaIvica
- Kontakt:
Ma nisam ni rekao hahahaha nek on ostane nek carapica ide njimajointunija je napisao/la: ↑24 jun 2023, 13:39Fkt,Nije slagao ništa.LegendaIvica je napisao/la: ↑24 jun 2023, 11:42Pisi cescemma_hz je napisao/la: ↑24 jun 2023, 10:53Kazu da je Alyson ovaj bolji od Santosa kad je tek dosao,takodjer ce te se iznenaditi pozitivno sa Rustemom naplatio je dug neki iz Kazakhstana i skoro za dzabe ce igrati kod vas.Trazio ga je Zrinjski al mali mu krece u skolu aBd pa je odlucio ovdje ostati.Traze se jos dva bas dobra igraca i u opticaju su dva fina imena ali ako im propadnu strani angazmani.Ovcina se jos nije odlucio jer mu Tuzla nudi fine pare a ima i neka ponuda iz Ceske.![]()

Užasno je ovo nazalost.
Ono Drina ispada na golmanovo izbijanje lopte glavom i stvara ljudima gol šansu? Toliko o tome da vrijedi više od pominjanih 120k€.
Inače, prvo poluvrijeme sasvim ok. Kontrolirali smo fino sve. Biće to ok s jos par novih igrača.
Inače, prvo poluvrijeme sasvim ok. Kontrolirali smo fino sve. Biće to ok s jos par novih igrača.
Bilal iznenađujuće dobro djeluje.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Biber bolje u sredini djeluje od Hajdarevića , Bilal također odličan .. bravo Drljo

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Čini mi se da Biber oduze fino loptu od igrača protivničkog tima prije gola. Lijepo Drljo prođe i završi.
Bilal ovdje djeluje kao da je iz Championshipa došao, a ne s klupe dobojske Sloge
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Bilalu ova formacija 3-4-3 kao ljevaku odlicno odgovara, ali mislim da bi i u nassoj klasicnoj postavi bio veliki plus jer je ljevak stoper rijetkost i tesko se protivnici prilagodjavaju na to. Plus sto se vidi da on ima slifa, trazi stalno rjesenje prema naprijed umjesto valjanja lopte medju stoperima. Ovi lazni topnici nisu neko mjerilo za njegovu defanzivnu igru, vidjet cemo na naredne dvije kakav je u tom segmentu. Mislim da ce biti pozitivno iznenadjenje ove sezone
Bravo i za Bibera za oduzetu loptu i odmah loptu prema krilu
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- NerminFatic
- Kontakt:
Za prvu tekmu, vrlo fina predstava gdje su novajlije pokazale da bi mogli biti pojacanja. Imamo glavu i rep a Drljo vrlo raspolozen. 

Au ovo meni super izgleda.Lagano bez panike od noge do noge.Svaka cast.
Bilal je imao fin broj asistencija dok je igrao kao vezni u banjalučkom Željezničaru, čak je i davao golove iz slobodnjaka, zato i ima prefinjenu tehniku za štopera.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 18:24Bilalu ova formacija 3-4-3 kao ljevaku odlicno odgovara, ali mislim da bi i u nassoj klasicnoj postavi bio veliki plus jer je ljevak stoper rijetkost i tesko se protivnici prilagodjavaju na to. Plus sto se vidi da on ima slifa, trazi stalno rjesenje prema naprijed umjesto valjanja lopte medju stoperima. Ovi lazni topnici nisu neko mjerilo za njegovu defanzivnu igru, vidjet cemo na naredne dvije kakav je u tom segmentu. Mislim da ce biti pozitivno iznenadjenje ove sezone
Arsenal Tivat će isto igrat 1. pretkolo Konfrencijske lige, tako da nije baš da igramo protiv nekih trećeligaša.