Ima li jos kakav iz Belgije promasaj da nas potrefi. Ne mozes ih se rijesiti jbte led. Sale, CdD, Origi, Varnckx, sad i Lukaku...
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Cuj Lukaku 
Ima li jos kakav iz Belgije promasaj da nas potrefi. Ne mozes ih se rijesiti jbte led. Sale, CdD, Origi, Varnckx, sad i Lukaku...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Al lik navodno izjavio da ne želi u Milan, a oni zapeli. Otjeraj one koji ne žele ići a dovedi one koji ne žele doći. Logično
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Danas su zapeli za Gulera, hajde da vidimo kako će taj transfer upropastiti. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dok se oni smisle, neki drugi klub će uletiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Haman da nešto nije uredu sa laptopom koji Moncada koristi
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
hahaha nek prede na DELL, vjerovatno mu taj Acer ne valja. Vidis da mu algoritmi previse memorije koriste. Evo navodno sad je dobio rezultat algoritma da kupi Thurama... al prekasno.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 16:28Haman da nešto nije uredu sa laptopom koji Moncada koristi

Ma džaba Momcadi sve analize i skauting svijeta, kad za sve to opet trebaju pare na kraju. Ne možeš više ni talenta dovesti, a da se ne boriš za potpis sa drugim klubovima koji mogu ponuditi bolje uslove.
Kod nas nije problem samo u ograničenom budžetu već i to da za svakog igrača postoji limit koliko novca i platu možeš ponuditi. Zato i gubimo toliko igrača jer se sedmicama natežeš oko njih... dok neko drugi ne uleti i pošalje bolju ponudu.
Doduše za Thurama mi nije ni najmanje žao, frajer ne zaslužuje ni blizu 6 miliona i to plus još bonus dodatci za agenta i još kojekakve pi.čke materine. Na kraju ispadne skuplja pita nego tepsija.
Kod nas nije problem samo u ograničenom budžetu već i to da za svakog igrača postoji limit koliko novca i platu možeš ponuditi. Zato i gubimo toliko igrača jer se sedmicama natežeš oko njih... dok neko drugi ne uleti i pošalje bolju ponudu.
Doduše za Thurama mi nije ni najmanje žao, frajer ne zaslužuje ni blizu 6 miliona i to plus još bonus dodatci za agenta i još kojekakve pi.čke materine. Na kraju ispadne skuplja pita nego tepsija.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bolje Thuram nego Panj Lukaku koji mrzi Milan
Ne brinite, ne mogu ga ni pomoću trikova priuštiti. 
Nisam ni ja njegov ljubitelj, ali da ga staviš u napad, to bi bio masivni update za ekipu da se ne lažemo.

Nisam ni ja njegov ljubitelj, ali da ga staviš u napad, to bi bio masivni update za ekipu da se ne lažemo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Voli Thuram Milan pa je otišao za milion više da igra u Interu. Te priče o ljubavi su prošlost. Samo novac i novac.
Lukaku je igrač koji garantuje 20+ golova kad stalno igra i to bi bio golem upgrade za Milan. Ako bi došao, dobrodošao.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Despite many interests, ACMilan consider Rafa Leao, Mike Maignan and Theo Hernandez non-transferable. In fact Milan had already turned down 2 rich bids for the goalkeeper and the left fullback in the last days.
Vjerovatno ostaju ove sezone u Milanu a već sljedeće jedan od njih će ići. Osim ako se situacija drastično ne promjeni.
Šta mislite da li do uprave dolazi na hiljade i hiljade komentara tipa #CardinaleOut?
Vjerovatno ostaju ove sezone u Milanu a već sljedeće jedan od njih će ići. Osim ako se situacija drastično ne promjeni.
Šta mislite da li do uprave dolazi na hiljade i hiljade komentara tipa #CardinaleOut?
Da se čovjek rasplace:
Ne mogu da vjerujem da smo ga otjerali. Bio mu je san da igra cio život za Milan I dođe Amer i sve unisti. Pali smo na tako niske grane, ovo je užas za Milan.
Ja razumijem da su ogromne pare u pitanju, da nam trebaju, i da ga nećemo nikad vise prodat za te pare, al to se ne radi ovako igraču. Ovakvi tipovi ti trebaju da pokažu drugima zašto da budu u Milanu. Tonaliju da si ponudio 3,5 mil godišnje na 10 godina on bi pristao. Nije cijedio Milan kao drugi igrači, i ogromno će nam nedostajat i falit. Zao mi je sto Barone šuti i nisu se protivili ovome. Za mene je Cardinale "persona non grata" i treba mu zabranit ulazak u grad Milano.
Ciao Sandro, ci mancherai tantissimo

Ne mogu da vjerujem da smo ga otjerali. Bio mu je san da igra cio život za Milan I dođe Amer i sve unisti. Pali smo na tako niske grane, ovo je užas za Milan.
Ja razumijem da su ogromne pare u pitanju, da nam trebaju, i da ga nećemo nikad vise prodat za te pare, al to se ne radi ovako igraču. Ovakvi tipovi ti trebaju da pokažu drugima zašto da budu u Milanu. Tonaliju da si ponudio 3,5 mil godišnje na 10 godina on bi pristao. Nije cijedio Milan kao drugi igrači, i ogromno će nam nedostajat i falit. Zao mi je sto Barone šuti i nisu se protivili ovome. Za mene je Cardinale "persona non grata" i treba mu zabranit ulazak u grad Milano.
Ciao Sandro, ci mancherai tantissimo
- muha milanez
- Kontakt:
Bogami smo dobro ovih zadnjih dana izgubili kompas. Izbilo nas iz takta 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Opet kažem, mogao je odbiti. Ne možeš nikoga na silu otjerati iz kluba.
Klub jedino možemo kriviti što su ga uopšte stavili na tržište, ali budimo realni, teško je ostati imun kad ti na adresu stigne ponuda od 80 miliona... ali tu i dalje isključivo igrač donosi zadnju odluku.
Klub jedino možemo kriviti što su ga uopšte stavili na tržište, ali budimo realni, teško je ostati imun kad ti na adresu stigne ponuda od 80 miliona... ali tu i dalje isključivo igrač donosi zadnju odluku.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
A selekcija:
10app 0g
Klupski fudbal:
134app 44g (u slabijoj ligi)
I ovo treba biti drugi najveci earner kluba? Haj sretno u sinteru prika. Nikakav veliki gubitak
Tonali je donio svjesnu odluku da ode. Niko njemu nije prijetio oruzjem, a jednom od kljucnih igraca ne mozes prijetiti neigranjem. Kao ni nogiranjem jer onda valja isplatiti ostatak ugovora. Sam sebi pucas u nogu u oba slucaja. Jedino sto je vrv istina je da mu je menadzment urgirao da prihvati, sto opet dosta govori o njemu.
10app 0g
Klupski fudbal:
I ovo treba biti drugi najveci earner kluba? Haj sretno u sinteru prika. Nikakav veliki gubitak
Tonali je donio svjesnu odluku da ode. Niko njemu nije prijetio oruzjem, a jednom od kljucnih igraca ne mozes prijetiti neigranjem. Kao ni nogiranjem jer onda valja isplatiti ostatak ugovora. Sam sebi pucas u nogu u oba slucaja. Jedino sto je vrv istina je da mu je menadzment urgirao da prihvati, sto opet dosta govori o njemu.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sto se Thurama tice slazem se ok je opcija za free za neku normalnu platu ali nije on sad neki igrac za kojim bi trebali zaliti i ako ne potpise.AjsKjub je napisao/la: ↑24 jun 2023, 23:47A selekcija:
10app 0g
Klupski fudbal:
Sto se Tonalija tice. Rui Costa je isto tako prije 20-ak godina napustio Benficu za koju je cijeli zivot bio vezan iz jednog jedinog razloga jer je Benfici bio potreban novac. Sa 35 miliona budzeta Milan ne moze popraviti sve rupe koje ima u ekipi sa 100+ miliona vec moze i ja mislim da se Tonali zrtvovao za dobrobit Milana.
Milan je prosle sezone imao 30 igraca. Vec ih je 6 otislo Ibra,Bakayoko, Vranxx,Tonali , Diaz i Dest. Za ocekivati je da jos 5-6 igraca napusti tim i da se isto toliko dovede tako da bi ekipa imala 22-23 igraca u rosteru. Prva pojacanja treba ocekivati u narednih 10-ak dana.
Niti je iko otjerao Tonalija, niti se Tonali žrtvovao za dobrobit kluba. Dečko je prije 15 dana plakao kao malo dijete na Ibrinom oproštaju, da bi samo par dana kasnije otišao u Newcastle za 70-80 miliona. Posao riješen za manje od 24 sata. Tipičan primjer surovosti ovog današnjeg modernog fudbala. Kakve emocije, kakvi bakrači.meepo je napisao/la: ↑25 jun 2023, 03:11Sto se Thurama tice slazem se ok je opcija za free za neku normalnu platu ali nije on sad neki igrac za kojim bi trebali zaliti i ako ne potpise.AjsKjub je napisao/la: ↑24 jun 2023, 23:47A selekcija:
10app 0g
Klupski fudbal:
Sto se Tonalija tice. Rui Costa je isto tako prije 20-ak godina napustio Benficu za koju je cijeli zivot bio vezan iz jednog jedinog razloga jer je Benfici bio potreban novac. Sa 35 miliona budzeta Milan ne moze popraviti sve rupe koje ima u ekipi sa 100+ miliona vec moze i ja mislim da se Tonali zrtvovao za dobrobit Milana.
Milan je prosle sezone imao 30 igraca. Vec ih je 6 otislo Ibra,Bakayoko, Vranxx,Tonali , Diaz i Dest. Za ocekivati je da jos 5-6 igraca napusti tim i da se isto toliko dovede tako da bi ekipa imala 22-23 igraca u rosteru. Prva pojacanja treba ocekivati u narednih 10-ak dana.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ček, ko garantuje da će ovi vlasnici tu lovu koristiti za ulazne transfere kvalitetnih igrača ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Za boldano nema garancije. Za ostatak garancija ti je njihova pozajmica od Elliota od 800 miliona. Oni moraju ciljati da Milan svake godine igra LP, da privlaci vise sponzora i da generalno raste u financijskom smislu inace ce postati propala investicija a i samim tim ce se srozati ugled RedBirda.OldFashioned je napisao/la: ↑25 jun 2023, 08:02Ček, ko garantuje da će ovi vlasnici tu lovu koristiti za ulazne transfere kvalitetnih igrača ?
Da bi ostvarili rezultate oni moraju da rade transfere ala Tonali, Theo, Leao i sl jer ako im ostane isti igracki kadar ne gine 7-8 pozicija a tim i oni i klub gube mnogo.
Investcorp je pricao o ulaganjima u igracki kadar od 300 miliona ali to je bila samo suplja jer su popusili cijeli deal.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.