Gospodin Misimović to već godinama uspješno radi.
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Osobe koje priželjkuju Čačića samo potvrđuju činjenicu zašto se o nama pričaju vicevi. Lik je tv serviser. Navijači Dinama i hrvatske reprezentacije jedva čekali da mu vide leđa. Hrvatska nikada ne bi bila druga na svijetu, tj. ne bi ni otišli na SP u Rusiju da ga na vrijeme ne smijeniše.
I sada kod nas očekuju da takav trener napravi nešto sa igračima tipa Hadžiahmetović, Cimirot, Saničanin, što nije mogao sa Modrićem, Rakitićem, Mandžukićem.
Molite Boga, Allaha, Isusa...koga već da nam još jednu ublehu ne dovedu.
I sada kod nas očekuju da takav trener napravi nešto sa igračima tipa Hadžiahmetović, Cimirot, Saničanin, što nije mogao sa Modrićem, Rakitićem, Mandžukićem.
Molite Boga, Allaha, Isusa...koga već da nam još jednu ublehu ne dovedu.
Nikakav Balkanac. Nikakav što razumije naše fore i fazone. Profesionalac, stranac. Dovedite lika sa yebene Jamajke, samo ne naše.
Joachima Löwa aka Drpalo Junuz
taj ce repku najbolje "mirisati" 

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
To je to.Vaya je napisao/la: ↑24 jun 2023, 14:24Lik ima 70 godina...
Ovaj nije samo zapamtio Tita, nego je is'o sa njim u obdaniste...Mamicev lobi... Krimosa protjerali iz Hrvatske, a on se utalio sa Covicem da prave solarne elektrane po Hercegovini i da mesetari sa svojim pudlicama po fudbalskom savezu...
Zatalasat brod i pregovarati sa Selimbegovicem, javiti se Mironu Muslicu...pogotovo sa ovim drugim...Reci Vici, ako hoces Srbina dovedi nam Buvaca ili nekog slicnog, a ne Muslina, koji je kao i Cacic jednom nogom u grobu...
Ma nema ovdje nikakvog plana i programa u savezu. Svako normalan je prije Peteva htio trenera koji će ubaciti mlađe igrače i stvoriti kostur za ove kvale. Većina populacije je bila protiv Ivajla, a on je otjeran nakon uspjeha. Vjerujem da bi sad qurca dali mnogi da ga vratimo, ali ****.
Sad će doći nexi xx trener, zajebat će baraž, naći ćemo yy za kvale za mundijal i on će zajebat i dolazi zz. Standardna procedura.
Sad će doći nexi xx trener, zajebat će baraž, naći ćemo yy za kvale za mundijal i on će zajebat i dolazi zz. Standardna procedura.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakav crni Čačić i Muslin. Po čemu se to oni razlikuju od fosila poput Meše i Sušića? Daj šta mlađe od 90 godina majku mu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ako Cacic bude, pa radije vratit Rukfasa. Hajd Muslin i nije toliko los. Sa Srbijom je otisao na SP nakon 8 godina. Bolji je od Cacica sigurno, ali dajte nekog mladjeg jbg
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa da li je moguče??
Kakvi Čačić i Muslin, jeste vi normalni! Bolje je ugasit reprezentaciju i čekat sretnija vremena.
Kakvi Čačić i Muslin, jeste vi normalni! Bolje je ugasit reprezentaciju i čekat sretnija vremena.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ante povedi nas 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne kontam fkt sta ljudi ocekuju.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Selimbegovic ima 31 utakmicu u 2. bundesligi od toga 17 izgubljenih 

Crni Cerak 🐦⬛
Dajte ljudi uozbiljite se kakav Selimbegovic za selektora, mnogi sa puno puno vecim iskustvom nisu mogli bit selektori
Odakle to za Muslina ili Cacica? Katastrofalne opcije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Cacic, Muslin, mozda moze i Bekenbauer, sve sami fosili u osmoj deceniji zivota, napredno nema sta
Samo sa domacim rjesenjem mozemo nastaviti dobiti kojeg igraca vise. Ni jedan takozvani stranac to nece raditi.
Iskreno velikog izbora nemamo, ali sve je bolje od Rukfasa.
Pitanje je da li bi Bajramovic ili Jakirovic napustili klubove, ima Selimbegovic, Akrapovic, ne znam koliko je kombinacija Nalic/Barbarez jos aktuelna. Ili je kucnuo cas Amara i Husrefa
Cini mi se da nikad slabiji izbor mogucih selektora nije bio.

Samo sa domacim rjesenjem mozemo nastaviti dobiti kojeg igraca vise. Ni jedan takozvani stranac to nece raditi.
Iskreno velikog izbora nemamo, ali sve je bolje od Rukfasa.
Pitanje je da li bi Bajramovic ili Jakirovic napustili klubove, ima Selimbegovic, Akrapovic, ne znam koliko je kombinacija Nalic/Barbarez jos aktuelna. Ili je kucnuo cas Amara i Husrefa

Zadnja izmjena: Brazzzoo123, dana/u 24 jun 2023, 21:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Muslin je sa Srbijom uradio odličan posao. Ako Bilić nije dostupan, onda ja Muslin najbolji izbor trenutno. Čovjek traži red i disciplinu, što trenutno BH reprezentaciji treba.
Mada bih najviše volio Bajramovića na mjestu selektora ili Husrefa od domaćih....
Mada bih najviše volio Bajramovića na mjestu selektora ili Husrefa od domaćih....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ne sjećam se najbolje ali mislim da je bilo (kad je izabran Ivaylo) da budući selektor mora biti igrač neke reprezentacije 2 godine i/li da je bio selektor neke reprezentacije 2 godine.
Malo je čudno kako se ne licitira imenima osim želja po forumima.
Za Muslina je Meridian prenio, mada ne znam koliko je informacija pozudana. Što se tiče Čačića, to je iz članka na SC oni smatraju da je kandidat za tu poziciju i kako ima vjetar u leđa od grupe ljudi koji su bliski Mamiću i kao to je ta linija preko koje je došao i Ivaylo na mjesto selektora.
Krstajić - X - ako je tačna informacija da će ostati na klupi Bugarske
Bilić - X - preuzima Adanu
Sušić - X - jučer je komentarisao i rekao da sigurno ne bi pristao biti selektor
Iskreno, nadajmo se da je onaj smrad iz Krajine pričao istinu kako će tražiti mlađeg i modernijeg selektora.
Malo je čudno kako se ne licitira imenima osim želja po forumima.
Za Muslina je Meridian prenio, mada ne znam koliko je informacija pozudana. Što se tiče Čačića, to je iz članka na SC oni smatraju da je kandidat za tu poziciju i kako ima vjetar u leđa od grupe ljudi koji su bliski Mamiću i kao to je ta linija preko koje je došao i Ivaylo na mjesto selektora.
Krstajić - X - ako je tačna informacija da će ostati na klupi Bugarske
Bilić - X - preuzima Adanu
Sušić - X - jučer je komentarisao i rekao da sigurno ne bi pristao biti selektor
Iskreno, nadajmo se da je onaj smrad iz Krajine pričao istinu kako će tražiti mlađeg i modernijeg selektora.
Rodjeni su pitarske picke!
I meni je bas cudno, prethodno bi vec imali 14. ime na popisu - makar bila i medijska patka. Ovo sad jako tanko, osim zayebancije ovdje za Cacica i tog clanka, doslovno niko to nije ni prenio.
Ne znam iskreno, Muslin djeluje kao ozbiljan autoritet, ali je neko ko makar vazi za osobu koja ne bi pristala na menadzerske talove, uostalom ako se dobro sjećam on nije htio zvati SMS-a u reprezentaciju, tako da nije bas da bi bio predmet sprdnje kao rukfas, ali ipak dugo vec apstinira od trenerskog posla i pitanje je sta moze ponuditi.
Osobe koje traze domaceg trenera mi nisu jasne, ko? Baka, Husref, Amar? Sve je na istu foru i svi bi upadali u te klasicne zamke ala pozivanje Sarica, Mesanovica ili Pirica. Zaista nisam upucen u Mersadovu karijeru, ali gledajuci prema tim rezultatima nista to nije posebno, ali eto podrzao bi to, jer ako nista mlad je trener i sigurno bi bio posvecen maksimalno. Mislim da Miron ne bi ni prihvatio ponudu.
Bitno je izbjeci vracanje starih trenera (Kodro i Bazdarevic), imenovanje pokerasa na kojeg bi svrsilo bruku navijaca, ali bi po toj logici i Ibrahimovic mogao biti trener jer su im reference iste, te po mogucnosti izbjeci ove Krstajice i ostale srpske (polu)trenere - sve ostalo je dobro za nasu reprezentaciju i napredak.
Pisao sam vec, ali od Hrvata Ivan Javorcic - odlican izbor i uvjeren sam da bi prihvatio nasu ponudu iz prve, a imao bi ozbiljan motiv jer bi mi bili idealna odskocna daska za neki veci trenerski posao.
Srbi imaju niz odlicnih trenera, svako od ovih imena je za nas fenomenalno i bio bih prezadovoljan sa nekim od njih: Slavisa Jokanovic, Marko Nikolic, Vladan Milojevic
Ne znam iskreno, Muslin djeluje kao ozbiljan autoritet, ali je neko ko makar vazi za osobu koja ne bi pristala na menadzerske talove, uostalom ako se dobro sjećam on nije htio zvati SMS-a u reprezentaciju, tako da nije bas da bi bio predmet sprdnje kao rukfas, ali ipak dugo vec apstinira od trenerskog posla i pitanje je sta moze ponuditi.
Osobe koje traze domaceg trenera mi nisu jasne, ko? Baka, Husref, Amar? Sve je na istu foru i svi bi upadali u te klasicne zamke ala pozivanje Sarica, Mesanovica ili Pirica. Zaista nisam upucen u Mersadovu karijeru, ali gledajuci prema tim rezultatima nista to nije posebno, ali eto podrzao bi to, jer ako nista mlad je trener i sigurno bi bio posvecen maksimalno. Mislim da Miron ne bi ni prihvatio ponudu.
Bitno je izbjeci vracanje starih trenera (Kodro i Bazdarevic), imenovanje pokerasa na kojeg bi svrsilo bruku navijaca, ali bi po toj logici i Ibrahimovic mogao biti trener jer su im reference iste, te po mogucnosti izbjeci ove Krstajice i ostale srpske (polu)trenere - sve ostalo je dobro za nasu reprezentaciju i napredak.
Pisao sam vec, ali od Hrvata Ivan Javorcic - odlican izbor i uvjeren sam da bi prihvatio nasu ponudu iz prve, a imao bi ozbiljan motiv jer bi mi bili idealna odskocna daska za neki veci trenerski posao.
Srbi imaju niz odlicnih trenera, svako od ovih imena je za nas fenomenalno i bio bih prezadovoljan sa nekim od njih: Slavisa Jokanovic, Marko Nikolic, Vladan Milojevic
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DjaniTarik, Google Adsense [Bot], Sveti i 45 gostiju.